Forum
konu grup olan marduk a gelmiş. bazı arkadaşlar a.q gibi terbiyesiz agıza alınmayacak pis örnek teşkil etmeyen şuursuz laflar etmiş. sen önce bi marduk ' un boku ol da,sonra bok atarsın. marduk olan herşeye kapımız açıktır. gelsin ölelim şahsen benim ölümüm fantastik ve anlamlı olur. severiz.
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
Gelsin de bitsin artık. Dünya'nın b.ku haddinden fazla çıktı zaten.
Anyone who says the pen is mightier than the sword has obviously never encountered automatic weapons. xD
Fan dediğin böyle olur ölümüne![]()
akjdhksajdasd
avukatı olduk yahu. maaşa bağladılar beni . yeni istihbaratlara göre trendy moda marduk a sövmekmiş. elemanlar da beni tuttu böyle netten uğraşıyoruz. iyi de para var. gezegen olayı hikaye marduk 2012 de Türkiyeye gelmeyi planlıyormuş ondan böyle sansasyon yaratıyo. tabi g.tünü acınca prim yapamayacagı için böyle olaylara kalkıştılar. haklı adamlar nabsın. ölümüne marduk + yol + yemek + ssk
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
Enki menki yok yalan.
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.
Fan dediğin böyle olur ölümüne![]()
akjdhksajdasd
avukatı olduk yahu. maaşa bağladılar beni . yeni istihbaratlara göre trendy moda marduk a sövmekmiş. elemanlar da beni tuttu böyle netten uğraşıyoruz. iyi de para var. gezegen olayı hikaye marduk 2012 de Türkiyeye gelmeyi planlıyormuş ondan böyle sansasyon yaratıyo. tabi g.tünü acınca prim yapamayacagı için böyle olaylara kalkıştılar. haklı adamlar nabsın. ölümüne marduk + yol + yemek + ssk
koptum mına koyim adjaslkdjkasljd