Forum
bayaa sıkı bi pazarlık olmuş..
sıfırsa temiz mi diye bakmana bile gerek yok direk kapılır o gitar en mantıklısı odur ![]()
RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
Kessinlikle ![]()
acaip kral gitardır ama.. düzgün bir analog pedal ile kullanıldığı takdirde canavar gb ton verir.. ucuz ve kaliteli..
www.risingtomorrow.org
ibanezin en ucuz modelıdır. ilk gitar alacağım sıralar ibanez takıntım vardı ve ozellıklerıne bakmadan ıbanezım olsun yeter dıyordum nerdeyse
ancak gıttığımızde o fıyata bıle cok daha guzel tonlu gıtarlar alabıleceğımızı anladım. sadece ıbanez olusuna bakma. yazını okumadım bıle baslığa bakıp yazıyorum
iyi bi cal,baska gıtarlarla karsılastır bakalım. adının hakkını verıyor mu.
breathe is just a clock.ticky.
bana iyisi denk geldi sanırım ben çok memnunum ama aynı fiyata aynı kalitede hatta belki de daha iyisi de bulunabilir ama ben şekilden tut da verdiği tona kadar ama en başta klavyesine hastayım...
www.risingtomorrow.org
peki bu gitarı pedalsız kullandığımızda iyi bi clean ton verir mi?
Words escape me when i try to speak...
grg170dx heavymetal için daha uyguın bigityardır...ancak o fiyata daha iyileri kesinlikle varr...görünüşe aldanmayın derimm..bu gitarı alıp bi şekilde sap ayarını bi kaçırırsanız gönül rahatlığıyla çöpe atabilirsiniz..düzelmez bidaha..çünkü dandik malzemedir sapı...yakın zamanda bende ucuz bi gitar aldım vce pişmanb oldum...yapılacak en ii şey para biriktirip yada taksiti artırarak adam gibi bişey almak...örnek ibanez 370dx yada washburn n3..benimm favorilerimm bunlar...
ben de bugün rg370dx denedim çok güzel bi gitar.onu alıcam galiba...
Words escape me when i try to speak...