Forum
...
dm.wasp.gen.tr
Savaşlar olur... Yıkılmış binalar yeniden yapılır,herşeyi unutmaya başlar insanlar eskiye dair ne varsa unutmaya çalışılır... Ölü adamı canlandırın...
Zaman aşımına uğramış yaralarımın tek sebebi sendin...
Karanlık duvarların arkasından haince planlarını uygulardın...
Bu diyarların toprağında çiçek yetişmiyor biliyormusun? Toprağa gömülenlerin hepsi acıdan ölmüş....
Zaman aşımına uğramış yaralarımın tek sebebi sendin...
Karanlık duvarların arkasından haince planlarını uygulardın...
Bu diyarların toprağında çiçek yetişmiyor biliyormusun? Toprağa gömülenlerin hepsi acıdan ölmüş....
Sağlam temelli binaların arasında çöküşe geçmiş aşığım ben,Durmaksınızın yürüyorum karlı yollarda...
Ayaklarımın altından çıkan sesler bile içimi yırtıyor.... Tanımsız bir yüreğe büründüm,içine kimleri neleri koyacağımı bilmiyorum... Zaman geçiyor durdur artık...
Zaman aşımına uğramış zararlı bir yüreğim ben,hayattan kopuk... ölümede uzaklaşmış,yaşam denen zehire kafa tutmuş... sonunda yenilgiye ugramış...durma zalim ayaklar bir tekmede kalbine at...
...
dm.wasp.gen.tr
gitti..
boris olshansky
çaresiz kalmak ne acı
öyle elin kolun bağlı, gitmesine izin vermek
bişey yapamamak
bişey yapabilirsin...aslında
dur diyebilirsin
yapamazmısın?
gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...
balıklar sizi ![]()
ertu duygu akışını bozuyosun ![]()
gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...
zamansız yalnızlığıma ekledigim hatalarım peşimdemi olacak ileride..
...
dm.wasp.gen.tr
aman duygular tavan yapmış burda yaw![]()
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
edit !
dm.wasp.gen.tr