İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

A.Ş.K

5 Gönderiler
5 Üyeler
0 Reactions
2,681 Görüntüleme
gothic_black
(@gothic-black)
Gönderiler: 405
Reputable Member
Konu başlatıcı
 
[#14685]

Aşk; 3 harfli bir kabus mu? Yoksa tarifi imkansız bir duygu mu? Yıllarca korktum bu kabusu görmekten... Aşk benim için bir kabustan farksızdı... Aciz olmak istemiyordum belki de... Bir mutluluk için bin bedel ödemek ne kadar da anlamsız... Onun bir gülüşü,onun bir dokunuşu için dünyaları vermek... Ayaklarının yerden kesilmesi... Kendini dünyanın en mutlu insanı hissetmek... Yoo yoo kulağa güzel gelmesin bunlar!!! Yaa gecelerce ağlayacağın günler,özlemiyle yanıp tükendiğin saatler... Yüzünü görebilmek için yaptığın cambazlıklar ve bu acizlikten dolayı kendinden nefret etmeye başlamak...Onu düşünmekten kendini unutmak... Kalbinin kırıntılarının damla damla akması... Gecelerce kanamak kanamak kanamak... Noldu korktun mu yoksa bu kabusu görmekten? Benim canım yandı hemde çok... Karşılıksız aşk buna denir di mi? Aciz olmak,tükenmek,bitmek denir di mi? Eğer gerçekten öyleyse nolurr biri beni uyandırsın!!!


Bileklerimi kesip kanımla boğulmak istiyorum..

 
Gönderildi : 27/09/2006 12:57 pm
AccurseD
(@accursed)
Gönderiler: 1390
Noble Member
 

Hayattan korkup içine girmezsen,sadece köşene çekilip izlersin.Bu bir Boş bir hayıflanmadn başka birşey değildir.İçine girersen eğer ki çok büyük acılarıda taşırsın benliğinde,fakat mutlu anlarında olur her hatırladığında yüzünde tebessümler oluşturacak.Bir seferlik bir şans bu sadece mutlu olduğun anlara sığdırmaya çalışırsan eğer bir gün geçmişe döner bakarsın.Sadece köşende oturup izlediysen elinde var olan sadece köhne bir ihtiyarlıktır.Bir kaç kez mutlu olabilmeyi başarırsan,bu mutlu karelerle girersin kara toprağa.Mutluluktan ve sevgiden başka bir sermayemiz varmı ki bu hayatta..Hayat akıp gidiyor biz bunu fark etmesekde bizide eskitip atacak bir kenara .. Şimdi soruyorum işe yaramayan mutsuz bir ihtiyar mı olacaksın? Yoksa gerçek mutluluğu yakalamak için bazı şeyleri göze alacakmısın?

Hayat akıp gidiyor sen köşende izlesende içine girip rakı şişesindeki balıkda olsanda,dolu dolu yaşasanda.

Bu sana verilmiş ilk ve son şans...

Sonu yalnızlık .. Sonu Ölüm ....

Vaktin varken hayatı paylaş kendinle.. Sevdiklerinle...

Bir gün gelir pişman olacak vaktin bile kalmayabilir...


MAVİ LİMAN

Çok yorgunum, beni bekleme kaptan.
Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman.
Beni o limana çıkaramazsın...

Nâzım HİKMET

 
Gönderildi : 27/09/2006 1:33 pm
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member
 

insan acılarıyla pişer..bu düzen hep böyle sürüp gider herhalde.aşk acısız yaşanmaz,ama bi wakit geldiginde artık bıçağın kemige dayandıgını hissedersin..yokolursun..ağlamaya çalışırsın akmaz gözyaşların.bunlar hep bi süreç..umarım çabuk geçer.


Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

 
Gönderildi : 27/09/2006 2:09 pm
meNtal_illness
(@mental-illness)
Gönderiler: 770
Prominent Member
 

üç harfli şey ancak bu kadar güzel açıklanır :)


 
Gönderildi : 29/09/2006 1:41 am
Aslaseure
(@aslaseure)
Gönderiler: 854
Prominent Member
 

cok güzell yaa..duygulandım birden :cry:


....ben kendi gözümün içindeki saç teliyim.

www.furisdead.com

www.thehungersite.com

LİNKLERE LÜTFEN BAKINIZ!

 
Gönderildi : 30/09/2006 9:04 pm
Paylaş: