İçeriğe geç

Forum

kendinizi tanıyor m...

Bildirimler
Tümünü temizle

kendinizi tanıyor musunuz?

32 Gönderiler
23 Üyeler
0 Reactions
6,978 Görüntüleme
redeath333
(@redeath333)
Gönderiler: 4694
Famed Member
Konu başlatıcı

[#16243]

Son dönemlerde iç dünyamızı tanımaya yönelik,bir çok seminer,söyleşi ve kurslar yapılmaktadır.Acaba kendimizi neden tanımadığımızı düşünüyorlar.Yada bizi yalnızlaştırmak mı amaçları,
Siz kendinizi ne kadar tanıyorsunuz,böyle şeylere ne kadar ihtiyacımız var?

Gönderildi : 06/02/2007 4:00 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

kendim dahil; hiçbir zaman iyi bir karakter analizcisi olamadım.

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 06/02/2007 4:32 pm
Er2
 Er2
(@er2)
Gönderiler: 5542
Illustrious Member

hıım bendee :)

Gönderildi : 06/02/2007 4:47 pm
simeRon
(@simeron)
Gönderiler: 1541
Noble Member

tanımsızım ben...

Gönderildi : 06/02/2007 5:11 pm
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member

gayet iyi tanıyorum ben kendimi

Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

Gönderildi : 06/02/2007 5:18 pm
xezal
(@xezal)
Gönderiler: 85
Trusted Member

seminerler elbette insanın kendini tanımasında yararlı olacaktır ama tanımak isteyene. çoğu zaman yaptığımız şeylerden ve kendimizden şüphe ediyoruz.ama şu var kendimizi tamamlamadığımız sürece kendi içsel dünyamızda neler olup bittiğini bilmeden,zevklerimizi, yeteneklerimizi keşvetmeden fazla bişey kazanamayız çünkü en değerli gerçek kendimizdir.

Gönderildi : 06/02/2007 6:03 pm
violate
(@violate)
Gönderiler: 2424
Noble Member

anarchocorpse:

gayet iyi tanıyorum ben kendimi

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 06/02/2007 6:07 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

ya herkez kendini tanır : neye kızarım neyi severim neden nefret ederim hangi yemeği severim vs,vs,vs

ama ruhunun derinliklerine in bana ne görduğunu anlat saçmalıklarınada inanmam
gerçekçilikten yanayım !

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 06/02/2007 8:59 pm
lostlenore
(@lostlenore)
Gönderiler: 93
Trusted Member

yok yaa,tam tanıyorum derken gene garip bişey yapıp şaşırtıyorum kendimi....

leaving vitality
so serene breeds my darkness...
ÖZGÜRLÜĞÜN GELDİĞİ GÜN O GÜN ÖLMEK YASAK

Gönderildi : 06/02/2007 9:10 pm
karynn
(@karynn)
Gönderiler: 835
Prominent Member

Gönderen: @kataklysm
ya herkez kendini tanır : neye kızarım neyi severim neden nefret ederim hangi yemeği severim vs,vs,vs

"tanımak" bu kadar basite indirildiği ölçüde tanımanın değeri yok sayılmış olur bence..
bir şahıs A olayı karşısında B tepkisi verdikten sonra başka bir anda C tepkisi verebilir, bu durumda kendini en başta "A olayına B tepkisi veriyomuşum ben demek ki" diye tanıyan insan o olaya daha sonra C tepkisini verdiği takdirde kendini en başta "farklı" tanımış olacaktır. sonuç: tanıma sürekli yenilenir, değişir, çünkü insanın kendisi değişir, yani "mutlak tanıma" mümkün olamaz -gibi geliyo bana-
ki insan kendisini mutlak tanıma konumuna gelmişse artık yaşamanın anlamı kalmamış demektir, çünkü o insan için hayatta yeni bir şey olmayacaktır..
kısaca tanımaya "çalışma" varolduğunu hissetmenin gereğidir, "tanıma" ise varlığı gereksiz kılar...

no beauty is everlasting, not even thine!
but O how I wished your heart would forever be mine...

Gönderildi : 07/02/2007 12:01 am
(@inhofeld)
Gönderiler: 1834
Noble Member

seminer filan yararlı olmaz kendimi tanıyamıyorum

Gönderildi : 07/02/2007 1:16 am
MethaL
(@methal)
Gönderiler: 5081
Illustrious Member

Kendimi tanıyorum ama anlatamıyorum.. Bunla ilgili bi seminer olursa haber verin..

Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!

Gönderildi : 07/02/2007 1:20 am
psYchotic-eYes
(@psychotic-eyes)
Gönderiler: 2411
Noble Member

Gönderen: @redeath333
Son dönemlerde iç dünyamızı tanımaya yönelik,bir çok seminer,söyleşi ve kurslar yapılmaktadır.Acaba kendimizi neden tanımadığımızı düşünüyorlar.Yada bizi yalnızlaştırmak mı amaçları,
Siz kendinizi ne kadar tanıyorsunuz,böyle şeylere ne kadar ihtiyacımız var?

kim yapiyor bu seminerleri? nerde ve ne zaman?? ancak bunu bildikten sonra saglikli yorum yapabiliriz

www.turandursun.com

EVRİM gerçeği: http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=158

Gönderildi : 07/02/2007 1:31 am
(@aletheia)
Gönderiler: 1089
Noble Member

seminerlerin bi insanı kendini tanımasında çok yararlı olacağını düşünmüyorum çünkü herşeyin olduğu yerde kaldığı,yerinde saydığı yok..diyelimki ben şimdi gittim şimdiki kendimi tanıdım 3yıl sonrada o benmi olacağım?
bi insanın kendinde olup bitenleri bile tam anlamıyla kavraması mümkün değildir mutlaka eksikler kalır ve mutlaka insan kendine bile küçük sürprizler yapar..bilmediğimiz bi yönümüz hep çıkar kimse demiyormu kendine bunu benmi söyledim yada şunu neden yaptım diye..yada bişey yapıp büyük bir hevesle evet ben bunu istiyorum deyip sonra pişman olmuyormuyuz vazgeçmiyormuyuz?
insanın kendini bilmesi tanıması şu yemeği severim şunu dinlerimden ibaret değildir verdiği kararlar önemlidir fakat karar verirken de bi anımız diğerini tutmayabiliyor bazen insan kendini bile anlamıyor ne istediğini bilmiyor..
kimse ben kendimi tam anlamıyla tanıyorum yada tanıdım diyemez..

Gönderildi : 07/02/2007 2:21 am
Minerva
(@minerva-2)
Gönderiler: 1069
Noble Member

herkesten daha çok...

Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?

Gönderildi : 07/02/2007 3:04 pm
Sayfa 1 / 3
Paylaş: