Forum
bunları dudnmektense heac bilmemek daha iyi rahat düşün mutlu ol
üzüntünü nefretine sakla
ıssız
bi zaman seni tanrı yaptığımı hatırlıyorum.. ama şimdi.. daha fazla kanatmadan beni.. var olduğun gbi yok ol.. beni eskiden mutlu ederdi varlığın.. artık sadece canımı yakıyo.. ve yalvarıyorum sana. unut gitsin.. hiç bişey olmadı... ne ben vardım ne sen kaLdın.. Kocaman bir sıfır..kendinizdemisiniz ? depresif veya melankolik ? hangisi daha çekici sizin için ?
2 veya 3 noktalı olmayan her şey, 2 veya 3 noktalı olanlardan daha çekici. Burası kesin.
yasadıgım depresyonların en agırını geciriyorum aq...
bende..aşamam belki ama aşmam gereken şeyleeri görüyorum direk gözümün ortasına sokuyolar..bu ağırlığı kaldıramazsam ezilip kalıcam gene..
dm.wasp.gen.tr
melancholy still my desire fot let my heart....
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
sabah akşam herzaman ![]()
kahkaha atsaydın daha gerçekçi ve melankolik olmazmıydı.
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
her ikisde fazlaca mevcut yaradılışımdan mıdır nedir herşey yolunda olsa bile hep bi taraf soğuk bnm için zaten kötü olursada bnm için hayat ölüm halini alıyo birtürlü yenemedğim ve sonunda kabullendiğim bişi buna bide doomu ekledim tam oldu...
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That wont dry for many years..
Waiting Myself ˘.
Angeli Too˘.
beni tanıyanlar agresif derler hep...
www.selfblood.deviantart.com
Bu yazı ömrümün en melankolik mevsimi seçiyorum.
Yaşam yok, Işık yok, Aşk yok, Düşüşümdür karanlığa varolan tek gerçek
melankoli bana nöbet gibi aralarda geliyo...
ama hoş bi ruh hali.
kesinlikle pesimizmden çok uzak ayrı bişi.
siyah değil...gri.
Drink till shes cute!!!
geçmiş zamanlarımın savrulmuşluğu gelecek zamanlarımının karamsarlığı arasında sürekli bir şimdiki zamanda melonkolik bir ruh hali içerisinde sıkışmış kalmışım
bu biziz işte..!
..Notalarına yaklaş aşkın !
oldu birde faca atalim tam olsun hayat güzel be yaşanıyor işte ya seve seve ya da seve seve ![]()
depresifsin karizmatiksin cagla şikel tostunu yesindepresifim,karizmayim,cok psikopatim