Forum
valla ben doğmadan öncede böyle şeyler konuşuluyomuş ailemde benim hayatım için endişe ediyomuş bu dünyaya çocuk getirmeyelim felan demişler ama çok şükür yaşayıp gidiyoruz. demek istediğim önceden de gelecek nesil için kaygılıymış insanlar. zaman kötüye gidiyo felan diye gerçektende öyle..
kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii
Zamanin kötü bir yöne ilerledigi kesin dünya gittikçe daha kötüye gidiyor ama Türkiyede degisen tek sey sosyal yapi olacak
DÜNYADAKİ TEK GERÇEK "sex uyuşturucu alkol rockn roll"
Lord BAEL: jonhny(emrah) basçı
beyne çip nakli :O bence bu bi felaket demek :S harddisk ram falanda takıcaklarmıymış bari?
çift çekirdekli beyin falan ehehhe artık meseneye gerek kalmaz kafadan girersin işte
işin şakası cidden bu bi felaket demek büyük kavgalar savaşlar off düşünmek bile kötü ![]()
Hayat Benim Diyebilenlerindir...(virgülü istediğiniz yere koyun) ![]()
seni seviyorum: başarılarının devamını dilerim ![]()
Hayat Benim Diyebilenlerindir...(virgülü istediğiniz yere koyun) ![]()
eed bncede bu dünyaya cocuk fln getrlmez...
bencede.....korunmalısın...
bencede.....korunmalısın...
aydınlattığın için saol
Yaşasın Korunmakkk .... Durex Başıma Gelen en guzel şeysin yihuuuu
Death, Gore, Grind.
Father, Gamer, Linebacker, Tactical Shooter
ya doktor sahte çıkarda beynımızın yerını karıştırırsa..... sakata gelmıelım
)))
j@k@
BATSIN BU DÜNYAAAAAAAAAAA
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK
off düşünmek istemiyorum. ben 2035 li yıllarda folyo kağıtlardan yapılmış elbiseler giymek uzay mekine binmek istiyorum :S ![]()
Paranoyanın tadını çıkarın. Kimse sizi izlemiyor, gerçekten!
Arkadaslar,beyne çip takılması olacak birşey değil,olmus birşey. Örnegin dünyada sorgulamalar bile beyni esas alan ignelerle yapılıyordu hipnotizma gibi. 1940larda yaygınlaaşn birşey,ama göz önünde bulundururlmayan,söylenilmeyen.. ama beyne çip takılması durumu önceden biliniyordu ve kulanılıyordu.Hala da kullanılmakta ama artık halk bilinçlendiği için o kadar rahat davranılamıyor.Belki burda beyne çip derken bahsetmek istediklri şey,duygusal zekayı da kullanabilmedir. Çünkü çip takılsa bile ancak baskılarla duygusal zekayı köreltebiliyorlar.
buna en basit ama en gercek örnek bilimkurgu filamleridir. Gercekten dikkatli izlerseniz tüm biyolojik labaratuarlardaki amblemlerin aynı oldugunu (birbiriyle alakasız filmler olsa bile) ve önemli oalrak gösterilen maddelerin koruma kaplarındaki amblemlerin de aynı oldugunu göreceksiniz. Tek yapmak istedikleri imkansız göstermek..bugun ssavasılamadıgı söylenen tüm hastalıkların virüsleri yapıldı,antivirüsleri de yapıldı ama bunları elbetteki ortaya cıkarmayacakalr.. çıkarmıyorlar da zaten..Yoksa nasıl olur da öldürdkleri insanlara kalp krizi,kanser vb. teshisleri koydurabiirler ki.. Bu konuda söylenecek çok şey var aslında.. güzel bir baslık,tesekkürler Belzebul..
orada da kıyıların arasında ayrım var mı?orada da kardeş kardeşe kıyar mı?orada da her son bakış özlem,son soluk"ah"mı?orada da sevmek,gülmek ve düşünmek günah mı???
Bence yalan.
1.5.9....................159
bu milliyette garip bişey oldu çıktı
ingiliz stratejenistlerin öngörülerini alıp alıp gazateye yazıyolar
Milliyetin masum olduğunu söyleyebilcek varmıki aramızda ...
http://www.huunhuurtu.com/
Nedenki? hergün okuyorum, bence normal hürriyet-sabah-posta-vatan gibi bir gazete işte. Hepsi aynı haberi yapıyor.
1.5.9....................159