Forum
ben o kadar yasayabılecegımı sanmıyorum
beyne çip işini sevdım yanlız ama goremıcem :S
ne kadar yükselirsen, o kadar küçük görünürsün uçmak bilmeyenlere NIETZCSHE...
Ben bu kadar bile iyimser olamıyorum, bence 2035'de dünya yerinde olmayacak !
Bu dünyaya çocuk falan getirilmez
Ben son 1 yıldır yolda hamile görsem hem herifin hem kadının kafasına vurasım geliyor bir de sen mi çocuk yapmayı düşünüyordun yoksa?
Eğer ülkesel birliği geçtim dünya olarak aklımızı başımıza devşirmezsek hepi topu 10 yılımız var işte. Yedik, yok, bitti, the end !

www.myspace.com/thetrustedband
Beyne çip nakli
2035'te nakledilebilir enformasyon çipleri doğrudan beyne bağlanacak. Enformasyon teknolojisindeki gelişmeler, devletlerin, teröristlerin ve suç örgütlerinin, kendilerine bağlı birimleri hedeflere karşı daha hızlı bir şekilde, hatta anında harekete geçirmelerini sağlayacak.
Etnik temizlik silahı
2035 yılında, hedeflenen bölgede tüm iletişim sistemlerini tahrip eden elektromanyetik silahlar operasyonel hale gelecek. Yaşayan canlıları yok eden ancak binalara zarar vermeyen nötron silahları, nüfusu hızla artan dünyada bir etnik temizlik silahı olarak kullanılabilir. İnsansız silahlar, insan müdahalesi olmadan hedeflere öldürücü darbeler vurulmasını sağlayacak. İnsansız araçlarla kimyasal, biyolojik veya nükleer saldırılar gerçekleştirilebilir.
bunları bende düşündüm hep benim fikirlerim araklanıyor ayıp bunların yaptığı
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
ozamana kadar yaşiyicagımı hiçsanmıyorum
hatta benden gelen birinide yaşamasını istemem bolebidunyaya bile çoçuk getirilmezken 2035 getirilmesini düşünemiyom bile
---------------
---------------
--------------- Ehüehü
![]()
çocuk düşünmek , düşünce suçu kpsamına alınsın kampanyası
Asföjklprztvçtrklasf... Volkan yalvarırım espri yapma artık! Yakarım bu gezegeni yakarııımmmm !!!

www.myspace.com/thetrustedband
Bu dünyaya çocuk falan getirilmez
Bence getirilmiş olanları sahiplenmek daha akıllıca
-Kadınla erkek arasındaki biyolojik fark git gide azaltılacak (tamamen bilinçli bir şekilde). Eşcinsellik tavan yapacak ve medya tarafından özendirilecek. Hermafrodit(!) vatandaşlarımızın sayısı artacak. Ne tarafa baksak bir transeksüel görebileceğiz artık. Ve bu yediden yetmişe herkes tarafından normal karşılanacak.
-Uyuşturucu kullanımı tavan yapacak. Kullanım yaşı daha da düşecek ve bağımlı bireyden öte bağımlı toplum kavramı ön plana çıkacak. Hem ucuzlayacak hem de ulaşılması daha kolay bir hale gelecek. Ailece bağımlı olanlar, bağımlı doğan bebekler, keş çocuklar vs şaşırtmayacak kimseyi. Bağımlı toplum, bağımlı gelecek "Drugs for everything" Wohoo herkesin kafası güzel. Artık herkes mutlu
-Böyle gelmiş böyle gidecek.
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
işte olay budur![]()
Protectin' Kosovo
benim inancım her zaman budur ; yarının ne olucağını kimse bilemez....
ama şunu biliyorum dünyanın gidişatı pek iyi değil ![]()
Bakire bedende fahişe düşünceler...
Kısacası her şey çok daha kötüye gidecek. Disütopik bir dünyanın kurgusu içinde yaşayacağız.
Play the piano drunk like a percussion instrument until the fingers begin to bleed a bit!
bence korunma yontemlerinde kullanılan araclarda stok yetersizligi ortaya cıkabilir hatta ozel shoplar da acılabilir ilerde korsanlarıda cıkar....
Şehr-i Harabe
-Uyuşturucu kullanımı tavan yapacak. Kullanım yaşı daha da düşecek ve bağımlı bireyden öte bağımlı toplum kavramı ön plana çıkacak. Hem ucuzlayacak hem de ulaşılması daha kolay bir hale gelecek. Ailece bağımlı olanlar, bağımlı doğan bebekler, keş çocuklar vs şaşırtmayacak kimseyi. Bağımlı toplum, bağımlı gelecek "Drugs for everything" Wohoo herkesin kafası güzel. Artık herkes mutlu-Böyle gelmiş böyle gidecek.
bu yoruma bakaraktan da dunya, danimarkadaki christana ya benzeyecek
Şehr-i Harabe
-Uyuşturucu kullanımı tavan yapacak. Kullanım yaşı daha da düşecek ve bağımlı bireyden öte bağımlı toplum kavramı ön plana çıkacak. Hem ucuzlayacak hem de ulaşılması daha kolay bir hale gelecek. Ailece bağımlı olanlar, bağımlı doğan bebekler, keş çocuklar vs şaşırtmayacak kimseyi. Bağımlı toplum, bağımlı gelecek "Drugs for everything" Wohoo herkesin kafası güzel. Artık herkes mutlu-Böyle gelmiş böyle gidecek.
bu yoruma bakaraktan da dunya, danimarkadaki christana ya benzeyecek![]()
chrıstınayı beğenmiyormusun...