İçeriğe geç

Forum

2035' te dünya böyl...

Bildirimler
Tümünü temizle

2035' te dünya böyle olacak!

38 Gönderiler
28 Üyeler
0 Reactions
4,749 Görüntüleme
dark_sun
(@dark-sun)
Gönderiler: 97
Trusted Member

[#17362]

ben o kadar yasayabılecegımı sanmıyorum :D beyne çip işini sevdım yanlız ama goremıcem :S

ne kadar yükselirsen, o kadar küçük görünürsün uçmak bilmeyenlere NIETZCSHE...

Gönderildi : 10/04/2007 12:06 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

teknoloji belki öyle olur ama dünya dengelerinin değişeceğine ve merkezinin asya ya kayacağını söyleyen birçok bilimadamı var.

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 10/04/2007 12:54 pm
iRoNcLaD
(@ironclad)
Gönderiler: 3411
Famed Member

Ben bu kadar bile iyimser olamıyorum, bence 2035'de dünya yerinde olmayacak !

Gönderildi : 10/04/2007 12:56 pm
YamukPirenses
(@yamukpirenses)
Gönderiler: 1169
Noble Member

Gönderen: @belzebul
Bu dünyaya çocuk falan getirilmez :?

Ben son 1 yıldır yolda hamile görsem hem herifin hem kadının kafasına vurasım geliyor bir de sen mi çocuk yapmayı düşünüyordun yoksa? :)

Eğer ülkesel birliği geçtim dünya olarak aklımızı başımıza devşirmezsek hepi topu 10 yılımız var işte. Yedik, yok, bitti, the end !

www.myspace.com/thetrustedband

Gönderildi : 10/04/2007 1:06 pm
SMITD
(@smitd)
Gönderiler: 2752
Famed Member

Beyne çip nakli

2035'te nakledilebilir enformasyon çipleri doğrudan beyne bağlanacak. Enformasyon teknolojisindeki gelişmeler, devletlerin, teröristlerin ve suç örgütlerinin, kendilerine bağlı birimleri hedeflere karşı daha hızlı bir şekilde, hatta anında harekete geçirmelerini sağlayacak.

Etnik temizlik silahı

2035 yılında, hedeflenen bölgede tüm iletişim sistemlerini tahrip eden elektromanyetik silahlar operasyonel hale gelecek. Yaşayan canlıları yok eden ancak binalara zarar vermeyen nötron silahları, nüfusu hızla artan dünyada bir etnik temizlik silahı olarak kullanılabilir. İnsansız silahlar, insan müdahalesi olmadan hedeflere öldürücü darbeler vurulmasını sağlayacak. İnsansız araçlarla kimyasal, biyolojik veya nükleer saldırılar gerçekleştirilebilir.

bunları bende düşündüm hep benim fikirlerim araklanıyor ayıp bunların yaptığı

SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work

Gönderildi : 10/04/2007 1:06 pm
MinnequiN
(@minnequin)
Gönderiler: 928
Prominent Member

ozamana kadar yaşiyicagımı hiçsanmıyorum
hatta benden gelen birinide yaşamasını istemem bolebidunyaya bile çoçuk getirilmezken 2035 getirilmesini düşünemiyom bile

---------------
---------------
--------------- Ehüehü :D :D

Gönderildi : 10/04/2007 1:12 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

çocuk düşünmek , düşünce suçu kpsamına alınsın kampanyası :P

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 10/04/2007 1:24 pm
YamukPirenses
(@yamukpirenses)
Gönderiler: 1169
Noble Member

Gönderen: @exsaddam
çocuk düşünmek , düşünce suçu kpsamına alınsın kampanyası :P

Asföjklprztvçtrklasf... Volkan yalvarırım espri yapma artık! Yakarım bu gezegeni yakarııımmmm !!! :D

www.myspace.com/thetrustedband

Gönderildi : 10/04/2007 1:32 pm
(@fallfromgrace)
Gönderiler: 1230
Noble Member

Gönderen: @belzebul
Bu dünyaya çocuk falan getirilmez :?

Bence getirilmiş olanları sahiplenmek daha akıllıca;) Neyse.. Bir tane de ben öngörmek istiyorum.

-Kadınla erkek arasındaki biyolojik fark git gide azaltılacak (tamamen bilinçli bir şekilde). Eşcinsellik tavan yapacak ve medya tarafından özendirilecek. Hermafrodit(!) vatandaşlarımızın sayısı artacak. Ne tarafa baksak bir transeksüel görebileceğiz artık. Ve bu yediden yetmişe herkes tarafından normal karşılanacak.

-Uyuşturucu kullanımı tavan yapacak. Kullanım yaşı daha da düşecek ve bağımlı bireyden öte bağımlı toplum kavramı ön plana çıkacak. Hem ucuzlayacak hem de ulaşılması daha kolay bir hale gelecek. Ailece bağımlı olanlar, bağımlı doğan bebekler, keş çocuklar vs şaşırtmayacak kimseyi. Bağımlı toplum, bağımlı gelecek "Drugs for everything" Wohoo herkesin kafası güzel. Artık herkes mutlu

-Böyle gelmiş böyle gidecek.

-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam

"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu

-Aferin
-Ehe

Gönderildi : 10/04/2007 1:33 pm
Philip_Anselmo
(@philip-anselmo)
Gönderiler: 275
Reputable Member

işte olay budur;)

Protectin' Kosovo

Gönderildi : 10/04/2007 1:58 pm
mewre
(@mewre)
Gönderiler: 120
Estimable Member

benim inancım her zaman budur ; yarının ne olucağını kimse bilemez....
ama şunu biliyorum dünyanın gidişatı pek iyi değil :)

Bakire bedende fahişe düşünceler...

Gönderildi : 10/04/2007 2:16 pm
prefrontal_lobotomi
(@prefrontal-lobotomi)
Gönderiler: 271
Reputable Member

Kısacası her şey çok daha kötüye gidecek. Disütopik bir dünyanın kurgusu içinde yaşayacağız.

Play the piano drunk like a percussion instrument until the fingers begin to bleed a bit!

Gönderildi : 10/04/2007 2:50 pm
violate
(@violate)
Gönderiler: 2424
Noble Member

bence korunma yontemlerinde kullanılan araclarda stok yetersizligi ortaya cıkabilir hatta ozel shoplar da acılabilir ilerde korsanlarıda cıkar....

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 10/04/2007 8:47 pm
violate
(@violate)
Gönderiler: 2424
Noble Member

Gönderen: @fallfromgrace
-Uyuşturucu kullanımı tavan yapacak. Kullanım yaşı daha da düşecek ve bağımlı bireyden öte bağımlı toplum kavramı ön plana çıkacak. Hem ucuzlayacak hem de ulaşılması daha kolay bir hale gelecek. Ailece bağımlı olanlar, bağımlı doğan bebekler, keş çocuklar vs şaşırtmayacak kimseyi. Bağımlı toplum, bağımlı gelecek "Drugs for everything" Wohoo herkesin kafası güzel. Artık herkes mutlu

bu yoruma bakaraktan da dunya, danimarkadaki christana ya benzeyecek :roll: :roll:

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 10/04/2007 8:49 pm
lethal
(@lethal)
Gönderiler: 1899
Noble Member

Gönderen: @violate
Gönderen: @fallfromgrace

bu yoruma bakaraktan da dunya, danimarkadaki christana ya benzeyecek :roll: :roll:

chrıstınayı beğenmiyormusun...

Gönderildi : 22/04/2007 1:25 pm
Sayfa 1 / 3
Paylaş: