Forum
seriye bağladılar galiba..geçen yıl çıkardıkları Requiem - Mezzo Forte ile beni kendilerine bağlamışlardı...indiriyorum bakalım bu albüm nasıl.
www.selfblood.deviantart.com
Yeni sarkilari 'Silent' myspace profillerinde yayinlandi.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=55462238
Zaten bir konsept ile 3 albümün çikacagi önceden belliydi. Bu serinin son albümü olan 'Reqiuem Fortissimo' öncekilerden daha sert daha karanlik bir albüm olacagini resmi sitesinde bildirmisti grup. Virgin Black bir baskadir benim için.
the scent of your skin like the taste of orchids in the back of my throat — flowers of flesh
The Fragile Breath'i dinledim az önce. Böyle bir sarki olamaz. Bastan sona kadar müthis. Resmen dondum kaldim dinlerken.
the scent of your skin like the taste of orchids in the back of my throat — flowers of flesh
Mükemmel bir albüm... Fakat Virgin Black'in bir daha bu kadar sert bir albüm yapacağını zannetmiyorum, ha bi 3leme daha yaparlarsa o zaman anca..
Ama mutlaka dinleyin albümü..
hoca sabırsızlıkla bekliyorum albümü,evet şubatta bekliyordum ama halen virginblack ekibinden yana albümle ilgili en ufak bir ses de yok,çıksın artık da şu seriyi bir tamamayalım
PenaM_Opethian
Albüm çikali kaç ay oldu!