Forum
modemi deiştirdm indirebileyim die.sağlamdır umarım,hoparlörü de yenileyip dinliym fgdsgh
english rose un girişi süper
işte budurenglish rose un girişi süper
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
lemmyy lemmmyyy lemmmyyy lemmy is god
![]()
As god's reflection tests my pride
time is rigth şarkısını son 3 gündür manyaklık derecesinde dinliyorum
Yavaş ölüm büyük çöküş
şimdi tamamen şahsi fikrimi söylemek istiyorum: albüm kötü. neden mi??
bir önceki we hatta 2-3 önceki albümün aynısı. kendini tekrar eden bir grup eğer motörhead değilse berbattır. ama motörhead candır..
lemmy nin vokali ve gittar tonları hep aynı. eskiyi aratıyor her ikisi de..
albüm sürekli bir koş-koş sürecemesi ile bezenmiş. motörhead denince akla sağlam slowlar weya en azından sağlam bass soloları weya dawul atraksiyonları (solo) gelir..
albüm cıncıncın başlayıp bitiyor. şarkı içi monotonluk had safhada. tamam motörhead parçaları kendi içinde çok değişken değildir ancak bu kadar da monoton değildi..
ve son olarak: bahsi edilen grup motörhead!! metal müzik için en önemli 3 gruptan biri oldukları kousunda hemfikıiriz sanırım.. ama ne kadar büyük olursanız, beklenti o derece büyüyor. şahsım adına diyorum ki; en azından tekrar edilmemeyi hakeden bir gruptur motörhead. motorizer dahil tüm albümlerini 15 yıldır olduğu gibi ölene kadar dinlerim. ama layık olduğu yerde görmek isterim daima..
Kan çıkmazsa para yok!!
bi bakıma düşününce haklısın ama 500 kere ardı ardına dinlenebilecek bi albüm benim için
Yavaş ölüm büyük çöküş
evet arkadasım gercekten iyi bir albüm bencede zaten bütün albümleri iyi tek bumu
My Life İs Metal
olur mu hiç motorhead kötü albüm yaparsa atlarım abi ![]()
Yavaş ölüm büyük çöküş