Forum
son zamanlarda rock barlar ardı ardına açıldı sabit olan caravan ve kathersise du, ozy ve down rakip çıktı ve taksimde 5 tane rock bar oldu. peki nolcak şimdi. bizim açımızdan çeşitlik güzel ama adamların müşterisi bölüncek ve birer birer kapanmaya başlıcaklarmış gibi geliyo.
ne guzel i$te rekabet bize yarar ![]()
iyiyde bi barda 50 kişi olmayı istemeyim ama 50 kişi 5 e bölünürse bar başına 10 adam bölünür ve sonra hepsi batar
boş ver ya dünyayı senmi kurtarcan keyfine bak sen sanane kapansın açılsın bi sürü önemli mevzu var zaten takıcaksan kafayı onlaratak ne bilim ..![]()
ya dünyaya meteor çarparsa...hii hepimiz ölürüz..,
ya amerika gaza gelip tr ye saldırırsa vah vah..
ya deprem olursa aman aman
kendinde türete bilirsin bisürü
eyvah barların müşterileri bölündü şimdi bar sahipleri madur olucak kapatıcak tuh tuh..
biraz komik oluyo.......![]()
bence tabi.......
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
always kurt cobain
20/02/1967 <-i was always playing the wrong notes, all i did was increasing the level of distortion-> 05/04/1994
bence senin yazdıkların daha komik. ben gittiğim barlara devamlı gitmeyi severim . bi yere takılıyosam uzun zaman orda takılırım. bi ara gandalfa çok giderdim.kapandı açıldı kapandı açıldı kapandı filan. sonuçta noldu benim sevdiğim ve devamlı takıldığım bi mekana gidemez oldum.
ben derim ki ortamı iyi olan kaliteli birası saf? su katılmamış olan ve siktiri bokdan adamın olmadığı mekanlar ayakda kalsın gerisi zaten? cacık olandır.. rekabet herzaman olur?

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr
ozy ve down rock barın yerlerını bana tarıf edersenız sevınırım malcana dolanmak ıstemıyorum taksımde .cravan ve katharsis bıttı yaaa .hep aynı playlıstler de bıktım artık.
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
ben derim ki ortamı iyi olan kaliteli birası saf? su katılmamış olan ve siktiri bokdan adamın olmadığı mekanlar ayakda kalsın gerisi zaten? cacık olandır.. rekabet herzaman olur?
oraya girip sağlam olarak çıkmak için de para lazım...biliyosun deil mi?
Obituary - Azagthoth
www.azagthoth.org
ozy ve down rock barın yerlerını bana tarıf edersenız sevınırım malcana dolanmak ıstemıyorum taksımde .cravan ve katharsis bıttı yaaa .hep aynı playlıstler de bıktım artık.
ozy rock bar taksim megavizyonun karçı sokağında sağ sırada yukarda tabelayı okumak biraz güç göremiyebilirsin ama aynı tabelada ''tav bar'' da yazıyo ve gayet iyi okunuyo.
down ise meydandan galatasaraya inerken caravan sokağından bi önceki sokaktan aşağı inerken (sanırım caravanla cine pop yada eski gümüşçülerin olduğu sokak arasında) solda kalıyo ama sağlam aşağı inceksin. burayı bulmak zor biraz, -1. kata iniyosun
1996 yılında da böyle bir olay vardı
taxim'de açılmış morg, gitane, has sick the r, eski kemancı, haydar, sığınak daha aklıma gelmeyen bir kaç tane daha bar vardı. o günden bu güne kadar açık kalmış caravan, guitar ve yeni kemancı var. görüldüğü üzere açık kalanların teknik alt yapısı sağlam olanlar, canlı müzik ve konserlerin verildiği yerler.
Rock Bar Çılgınlığı denınce aklıma cılgınlık gelıyor muzıgın verdıgı canlılık bıranın da etkısıyle kafaların bıra araya gelıp sallamak varya o duygu benı havalara ucuruyor ck ıyı bı durum ortaya cıkıyor...
yasasın rock yasasın metal..yasasın barlarda cılgınlıklar.....

yuru be eva... ![]()
feel..
pogo sipo yoboya, sa rang he..
ya bana ankaradaki rock barların yerlerini verirseniz sevinirim..
skkda varda o da amele yerler yüzünden öyle olmak üzere....
eva büyüksün ![]()
eskiden daha sağlamdı gibi geyik yapmıcam . ama caravan dada dorock dada armut armut tipler doluşmaya başladı. senelerdir karavana gidiyodum . içeri girenleri gorunce soguttular beni
