İçeriğe geç

Forum

ZOOM 707 II hakkınd...

Bildirimler
Tümünü temizle

ZOOM 707 II hakkında bir soru

5 Gönderiler
3 Üyeler
0 Reactions
1,811 Görüntüleme
elektromania
(@elektromania)
Gönderiler: 13
Eminent Member
Konu başlatıcı

[#16456]

arkadaslar zoom 707 ıı ıyle buyuk amfılerde evdekı 15 watt lık amfıden aldıgım kadar ıyı ses alamıyorum ne yapmam lazım acaba ?

Gönderildi : 18/02/2007 7:26 pm
kugu_golu_pogosu
(@kugu-golu-pogosu)
Gönderiler: 391
Reputable Member

sesi açman lazım :)

ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`

Gönderildi : 18/02/2007 7:43 pm
elektromania
(@elektromania)
Gönderiler: 13
Eminent Member
Konu başlatıcı

ıyı ses derken ıyı ton yanı :D
ozellıklede dıstortıon tonlarda buyuk amfılerde sorun yasıyorum nasıl bı ayarlama yapabılırım

Gönderildi : 18/02/2007 7:55 pm
kugu_golu_pogosu
(@kugu-golu-pogosu)
Gönderiler: 391
Reputable Member

anfini değiştirmen lazım :D

ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`

Gönderildi : 09/04/2008 5:35 am
darkgoth
(@darkgoth)
Gönderiler: 45
Trusted Member

eski üretim oldugundan ve ses sampler lari eski ve düşük oldugundan sesi iyi alamazsin digital olmasi ve frekans araliklari düsük oldugundan küçük anfide alacagin güzel delay yada distortion efekti büyük anfide tam ayarladigim sanise ve geri dönüs zamaninda olmayacaktir sana tavsiyem en düşük ZOOM G2 alman en azindan analog kadar olmasada iyi tonlar alacaksindir,ha birde unutmu anfilerin ses çıkıyşlari farkli olur o yüzden anfi similasyonlari g2 de var kullanabilirsen tonlari yakalarsin

Folk-Viking-battle-Celtic-Black metal fun

Gönderildi : 24/04/2008 5:02 pm
Paylaş: