Forum
arkadaslar ben gitarima yeni manyetik taktirmak istiyorum fiyat 200 liraya kadar falan cikabilir bide bi distortion bi de overdrive pedal alcam onlarda da butce toplam 300 falan bi yardim ederseniz sevinirim
Words escape me when i try to speak...
yardim ya
merhaba
ne tarz müzik ile ilgilendiğini bilmiyorum ama ve klasikleşmiş bir öneri olacak ama sana 3 farklı manyetik öneririm
Seymour Duncan
SH-2 Jazz (neck) ve SH-4 JB (bridge)
sh-2 neck de bir çok ünlünün tercih ettiği bir manyetik..aynı şekilde sh-4 de bir çok ünlü müziyenin tecih ettiği manyetik..
bunların dışında DiMarzio x-2N düşünebilrisin ki pasif olupda en çok çıkış gücüne sahip manyetik diye biliyorum...
pedal olarak ne tarz müzik ile ilgilendiğini söylemeden pek net birşey diyemem...
son olaram emg 81 ve ya emg 85 veya emg 81-85 set düşünebilirsin.
tarzim thrash ve heavy metal..ama gerektiginde death metal de icra ederim..slayer,metallica,iron maiden agirlikli calacagim
şimdi iron maiden demişsin iron maiden kulnadı gitarlar Fender ve adamlar singel loce sansörlü manyatikli gitarlar kulanıyolar veya cift singil tek humbucker gibi nese ge. iron maiden kıvamı için fender şart biraz abartı gibi duruyor ama öle arkadaşım yapıcan en güzel iş senin 400 ytl ye gidip EMG Hz pasif veya 55-60 pasif serisi almak en güzeli olur sonra overdirevı sittir et ona vericen parayı distortion pedalına ekle MXR double Shot al pişman olmasın hata onuda geç digitech prosasör de alabilirsin oda mantıklı olur ne yapmalıyım
Elinde 200 ytl manyatik için gidicen abi 300 e cıkaracan bunu üste arkadaşın dedi gibi Seymur Duncan veya Dimarzio winthace manyatik alacan
varsa paran EMG hz- veya 55-60 serisi alıcan sakın ama sakın 81-85 aktif alma gitarının kasası uygun değilse gitarı kesdirmek zorunda kalırsın sesi düzeltim derken bozarsın ama dedim gibi iş manyatikde bitmiyor.. köprü ve kemik de sesi etkiler onlarda çözüm değil babalar gibi hayvansı ton almak istiyorsan gidecen MXR DOUBLE SHOT DİSTORTİON pedalı alıcan 300ytl verip alıcan
yeterince acık oldum sanırım hadi hayırlı alışverişerler ![]()
Want you hit me as hard as you can,you have a kind of sick desparation in your laungh,when you lose everything,you are free to do anything
Jalopy Rock Cafe;
ambarlı mah. cumhuriyet cad. ihsanbey sok. no.1 avcılar
evet çok sağlun gayet iyi açıkladınız