Forum
Remembrance (Funeral Doom/Death)

Bu ses ölümün çığlığı olmalı, duyuyorum..karanlığın içinden geliyor, onu duymak için eğiliyorum ve beni içine çekiyor. Boşuna çırpınıyorum, bırakmaz o beni, benden tek istediği şey gözyaşı ve haykırış.. ağlıyorum karanlıktan kurtulmak için, avazım çıktığı kadar sessizce bağırıyorum; ama yetersiz kalıyor, gözlerimin içi yanıyor daha fazla ağlayamıyorum, bağıracak gücüm kalmıyor ve pes ediyorum, Karanlık kazandı ve bende onun içinde hapsoldum...
Remembrance; bizi bunalımlara sokup da çıkartmayan atmosferik doom grubu Lethian Dreams'in elemanlarından oluşan 2 kişilik bir ölüm müziği projesi.
Matthieu Sachs - Guitars, Vocals
Carline Van Roos - Keyboards, Bass, Backing Vocals, Drum Programming
Beyond the Waters (Demo) 2004
Among Lost Illusions (Demo)2005
Frail Visions (2005)
Silencing The Moments (200![]()
Son yıllarda dinlediğim en ağır funeral doom gruplarından biri, Pantheist, Shape Of Despair, Mournful Congregation, Saturnus gibi grupları sevenlere tavsiye edebilirim, gerçi bu müziği herkesin tatmasını isterim çünkü herkesin acısı yada kapanmamış bir yarası vardır.
Frail Visions
Arnold Civardagezer
http://www.myspace.com/remembranceband
çok beter bir doom grubu ben bu kafayla dinlersem fena şeyler olur
kafanız bozuksa pek tavsiye etmem kötü etkileyebilir
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
dinleyecegim bunu, merak ettim
Şehr-i Harabe
bu kafayla dinleme fena olursun
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
bu kafayla dinleme fena olursun
normalden daha fazla sinirlendim, bu sinirle ustune burnumda kanadi
Şehr-i Harabe
Frail Visions albümü tavsiye edilir. Silencing The Moments albümünde hatun vokal ön planda, o da çok sağlam.
Her ne kadar iyi de olsa, 1 saatten fazla dinlenmemesi gerekir, benim gibi olursunuz sonra, hakkınızdan ne psikolog ne de hekimler gelebilir.
Arnold Civardagezer
önceden benim favori gruplarımdandı kendileri sanırım artık yeterince haz almıyorum bu gruptan zamanın çok acı çektirdi bana teşekkür ediyorum.. ![]()
boris olshansky
Prodüksiyonu averaj, müzisyenliği iyi ve albümleri saygıdeğer ölçüde üzerinde çalışılmış bir grup. Ama bence duygusal, çarpıcı, etkili olmak için yavaş olmak yerine sadece yavaş olmak için ya da türümüz Funeral olsun diye yavaş müzik yapıyorlar gibi. Toplamda altmış saniyeyi geçmeyecek sololarla 13 dakikalık canavarımsı uzunlukta parçalar çıkarmak bana sahtekarlık ve kolayakaçarlık görünse de -gerçi daha kısa melodilerle daha uzun parçalar yapmış ve başarılı şaheserler çıkarmış Funeral grupları da vardır- bayan vokalleriyle, akılda kalıcı ve hüzünlü ritmik melodileriyle, gotik metalin vazgeçilmez keman nağmeleriyle, rahatlıkla, fazla dikkat vermeden, kasılmadan dinlenilebilir ve eğlenilebilir bir grup.
İki albümleri de birbiriyle aynı kalitede bence, ama ikinci albümde daha değişik bir sound yakalamışlar, birinciye kıyasla.
fall, obsidian night albümleri çok çok çok daha iyi
silah taşımayı düşünmeyen vahşi insanlar yaşayamazlar!

