Forum
brutal ve scream ortaya bi karışık ![]()
gothıc muzıktekı hatun vokallere asıgım bide brutal var tabeee
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
brutal vokal
bknz: Chris Barnes
HE CAME TO ROCK
AND ROCKED LIKE NO OTHER !!!
...:::R.I.P Dimebag Darrell:::...
brutalide sopranoyuda çok severim ama en çok ikisinin karşımını severim mesela:tristania,betray my secrets,...gibi gruplar...
sadece brutal olarak rotting christ ve siz feet under vokellerine hastayım ayrıytten bayan vokalse bir zamanlar tragedy.nin vokali olan liv.dir benim için...
baskalri cehennemdir..
Brutal vokal Cradle Of Filth - Dani FilthBKZ: Ayda Dani Filth Vokali duyup Satanist olan astronot......
mohahahahha...nihahahaha..ehuehuehuehue...
lan yarıldım a.q. ne brutal i lan?
uyarı: imzaya resim koymak yasaklanmistir.
ben soprano seciyorum
ama şıklarda yok
![]()
FoReVeR_BlacK_MeTaL!!!!!
-666-
adamına göre degişir bence. Onun için pek yorum yapmaya gerek yok ![]()
Bu GüNe KaDaR BüTüN FiLoZoFLaR DüNYaYı SoRGuLaDı aMa HiÇ BiRi BiŞeYi DeGiŞTiRMeDi. ÖNeMLi oLaN SoRGuLaMaK DeGiL DeGiŞTiRMeKTiR..!
DeGiŞiM DeGiŞMeYeN TeK ŞeYDiR...!
Godsmake ![]()
Bu tarz vokalleri seviyorum bayan olarakta tabii ki Within Temptation ![]()
We All Die Young!!!
scream vocal de chuck üzerine tanımam
hallen gullen falan fıstıq
clean kişinin gerçek sesini brutal ve scream kişinin sesinin tam olarak karakterini ortaya çıkarmaz ve yanıltır bence CLEAN
clean kişinin gerçek sesini brutal ve scream kişinin sesinin tam olarak karakterini ortaya çıkarmaz ve yanıltır bence CLEAN
clean kişinin gerçek sesini brutal ve scream kişinin sesinin tam olarak karakterini ortaya çıkarmaz ve yanıltır bence CLEAN.
oyumu ortaya karisiktan yana kullandim.çünkü scream ve brutal vokal hastasi bi insanim=)
scream-death
brutal-arch enemy aklima gelen ilk isimler oldu suan icin.
Out of strenght to fight.
I cannot take another night.
I cannot take it no more.
Scream we death arasında bende bi ayrım yapamadım.yani ikiside farketmez benim için.
Screamda Death,Brutaldede Cannibal Corpse we Dying Fetusu seçerim ben.
clean