Forum
scream hastasıyım
i will hope..my soul will fly..and i will live foreber
şimdi brutal vocal yapan biri olaraktan brutal vocal derim
ama tabi grup derseniz
ben haggard ın asis nasserisi derim eğitimli ve hayvani bir ses bana göre en iyi brutal vocal asis nasseride
tabi kişisel zevk yani başka bir insan başka bir kişininki en iyi diyebilir
HACETTEPE ÜNİVESİTESİ FELSEFE BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİSİYİM
APPRENTICE PHILOSOPHER ![]()
![]()
![]()
![]()
BRUTAL KNIGHTR
Söyleyene göre değişir..brutali çok iyi yapan var batıran var.. Yada clean sesini beyenmediğim faln.. Ama iyi yapıldığı sürece severim hepsını..
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
Tabiki Brutal ve Scream...... Cradle of Filt desek yeter
Archangel, snare the flesh
Suck dry the ebbing wound
Leave them lifeless and broken
My beloved...
marilyn manson
brain molko nun seside fare gibi ama bu aralar hoşuma gidio
Brutal , Scream ..
oyum brutal'adır
Brutal
brutal sewer,m ama scream bi başka güsel geliyo bana...
AğLA gÖz YAşI dÖk Bu zAMnLR İçİn gÖzYAşLRI İçiNdE ÖL Sana kALAn eN bÜYk muTLUluk İştE bUDuR...
http://s2.bitefight.net/c.php?uid=99574
brutal - scream. walla SFU chris tarzı kazıtmalı.kalın hırıltılı vokalide çok sewerim sins of thy beloved mesela...devourment.screamda cof iyi ama ama sesi hiç hoşuma gitmiyor.
Shagrath>>grotesquery conceiled...harika.yaa ben bu tür yorumları beceremiyorum nefret ediyorum kendimden.
lacrimas pr. christ.. brutalide harikadır! arron köpek gibi kazıtır chris ten farksızdır bazı parcalarında.
:s
brutal ama benediction,kataklysm,god detroned gidi death gruplarının vokallerinin tarzını seviyorum.grind gruplarının vokallerini pek sevmiyorum.
daha sonrada thrash gruplarının o kirli vokali gelir benim için.bu işin allahı chuck billydir yok ötesi...
antiAnathema
scream,clean,brutal..Grubuna göre değişir Cradle of Filth dinleyip brutal vokal dersiniz Slipknot dinleyip scream Metallica dinleyip clean..ben hepsini dinlediğime göre hepsi ![]()
bu anket zaten yapılmamışmıydı yaa :S
brutal
illa isim mi vericez..
hmm
matthew "chalky" chalk
Thrash Til Death
legion gibi volkal olsun daa ne isterim
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King