Forum
yav en başta da belirtmişim amon amarth melodik death metal koymadım diye.death metal farklı melodik death farklı.bu death metal anketi,ne diye amon amartı karıştırıyorsunuz.melodik death anketine cannibal corpse yazmak gibi birşey bu.görende sanki orada her albüm birbirinden kötü,ben de with oden on our side yazmamışım zanneder.ki hepsi kötü olsa da yazmam çünkü with oden on our side melodik death albümüdür.
ki ankete grindcore,melodik death gibi türleri dahil etsem bilmem kaç şık olurdu.böylesi daha iyi değil mi?haklı değil miyim?
amon amarth melodik death metal grubu degildir oncelikle bunu bilmek lzmm .. gecmiste de cok tartistik ama işi asıl kaynagindan ogrenmek icin offical forumlara goz atmanizi tavsiye ederim..
Suffocation-Suffocation
![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
Kimse dememiş ama çoğu grubu çok sevsem de listeden oyum gördüğümden beri logosunu da çok sevdiğim Sinister'a gitti ![]()
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
Yeni Bir Grup Zonaria Daha Cok Gençlre Fakat Genç Oldukları Kadarda Marifetliler daha 16-17 yaşındaki bu gençler büyük starlara taş cıkartıyolar
Zonaria'nın Rendered In Vain Albümü Bence Baya iyi hata yılın albmü bile diye bilirim
Want you hit me as hard as you can,you have a kind of sick desparation in your laungh,when you lose everything,you are free to do anything
Jalopy Rock Cafe;
ambarlı mah. cumhuriyet cad. ihsanbey sok. no.1 avcılar
cannibal bence ![]()
Ben Melanko Takılmam , Agresif Bi Tarzım Var..!
Death metal diyorsak Death metal yapan gruplar arasında oylamak benim tercihim.Amon amarth melodik death değil demişler doğru bence Amon amarth death metal bile değil ancak death metal anketinde bahsi geçiyorsa demekki Death metal olarak görülebiliyor..Melodikliği tamamen dışında tutuyorum Death ve Black metal in ve Clandestine arkadaşımada sonuna kadar katılıyorum..
Peki With oden on our side kötü albümmüdür müthiş bir albümdür Amon amarth ın birçok albümü gibi ve severek dinledim ama severek ve eğlenceliydi Death metal hissederek değil.Oyum Suffocation a gitti.
And just look at these men: their eye saith it- they know nothing better on earth than to lie with a woman.Filth is at the bottom of their souls; and alas! if their filth hath still spirit in it!
decapitated ve dismember a oy yok..hadi decapitated anladım da dismember albümü gayet iyiydi oy bekliyodum aslında..
dm.wasp.gen.tr
Kataklysm dedim ama bence onunla beraber Kill ile Cannibal Corpse da var.
NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. F.Nietzsche
Death metal diyorsak Death metal yapan gruplar arasında oylamak benim tercihim.Amon amarth melodik death değil demişler doğru bence Amon amarth death metal bile değil ancak death metal anketinde bahsi geçiyorsa demekki Death metal olarak görülebiliyor..Melodikliği tamamen dışında tutuyorum Death ve Black metal in ve Clandestine arkadaşımada sonuna kadar katılıyorum..
Peki With oden on our side kötü albümmüdür müthiş bir albümdür Amon amarth ın birçok albümü gibi ve severek dinledim ama severek ve eğlenceliydi Death metal hissederek değil.Oyum Suffocation a gitti.
varolan death metal anlayisini sadece amerika tabanli olarak gorursek ve turlerin kendi arasinda bircok dala ayrildigi olgusunu da kabul etmezsek burda yazanlar dogrudur derdim.. bu itirazimdan yola cikarak amon amarth konusuna gelirsek de, bu grubu Death Metal kategorisinde degerlendirmemek yapilicak en buyuk haksizliktir,hatadir.. Isvec Death metalinde yeni bir çığır açmış ve kendilerine has tarzlarini zaman zaman da degisimlere ugratarak farkli Death Metal cizgilerinde ilerlemis; varolan tum metal gruplari icerisinde -birkac pek bilinmeyen grup disinda- benzeri olmayan bir gruptur.. yani Death Metali evrensel kume kabul ederseniz, alt kume olarak Sweden Death Metal yerini alir; bunun icinde bagimsiz bir altkume tasarlarsak da Amon Amarth'in yaptigi Death Metal'i buraya koyariz. Grup elemanlari yaptiklari tarza Viking Metal derler ama bunun kapsami soruldugunda da Death Metal oldgunu belirtirler.. Kisilerin metal muzik anlayislari farkli olabilir bu dogaldir fakat anlayis farkliliklari hakların teslimiyetine sıra gelince önyargı olusturmamalidir.
amon amarth swedish death değildir önce onu düzeltiyim.swedish death grupları entombed,dismember,grave,unleashed..gibi gruplardır ki aralarında 2006 albümü olanları da koydum.amon amarth isveçli bir gruptur ama swedish death demek hata olur çünkü amon amarth saf death soundunu kullanmaz.yukarıda saydığım gruplar old school swedish deathin en önemli temsilcilerindendir.yani isveçli olup saf death yapan gruplar da vardır ama amon amarth bu gruplardan biri değildir.benim yaptığım ankette death metal grupları arasındaki bir oylamadır.viking ya da melodik death grupları yoktur.
swarm hoştu en azından crishin eski tarz vokallerini özleyenler için harikaydı...
http://www.huunhuurtu.com/
torture killer swarm abi kesınlıkle chris barnes var vokallerde boru deil![]()
m/ Long Live To Death Metal m/
Intestinal Strangulation - Pathological Brutalistic Fermentation
Sadece 2006 değil 2000lerin en sağlam brutal death metal ve death metal albümlerinden biri...
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain