İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

fifa 2006da manga bir kadın çizeceksin yer alacak

18 Gönderiler
12 Üyeler
0 Reactions
5,083 Görüntüleme
ilhanner
(@ilhanner)
Gönderiler: 283
Reputable Member

Fifa 2005 da eksik olan şeyler var,bunlar tamamlanırsa oyun eski havasını tekrar yakalayabilir.Mesela oyunda tribünlerde bazı maçlarda(derbilerde özellikle)kavga çıkabilir ve maç durabilir.Ya da sahaya atlayan bi taraftar çıkabilir,ya da ne biliyim taraftar tezahüratların o ülke dilinde olması gibi(şahsen galatasarayı aldığımda türkçe tezahürat duyamadım),ya da spikerlerin o ülke dilinde maçı anlatması gibi(bi ercan taner anlatımı iyi olmazmıydı).ÇOk şey mi istedim yau?

FELEĞİN SİLLESİNİ HENÜZ YEMEMİŞ OLANLAR KENDİLERİNİ BALTIK DENİZİNDE MUTLULUĞA YELKEN AÇMIŞ DENİZCİ ZANNEDERLER...

Gönderildi : 22/08/2005 11:09 am
inborn_lifeless
(@inborn-lifeless)
Gönderiler: 1255
Noble Member

Gönderen: @ilhanner
Fifa 2005 da eksik olan şeyler var,bunlar tamamlanırsa oyun eski havasını tekrar yakalayabilir.Mesela oyunda tribünlerde bazı maçlarda(derbilerde özellikle)kavga çıkabilir ve maç durabilir.Ya da sahaya atlayan bi taraftar çıkabilir,ya da ne biliyim taraftar tezahüratların o ülke dilinde olması gibi(şahsen galatasarayı aldığımda türkçe tezahürat duyamadım),ya da spikerlerin o ülke dilinde maçı anlatması gibi(bi ercan taner anlatımı iyi olmazmıydı).ÇOk şey mi istedim yau?

iyide bunların hiçbiri bu oyunu güzel kılamaz bence.çünkü bahsettiğin şeyler sadece küçük ayrıntılar ki ea sports yıllardır sadece fifa oyunlarına bu tür ayrıntılar ekleyebildi.oynanabilirlik ise neredeyse yok oldu.yani fifanın oynanabilir bi oyun olması için bu tür şeylere gerek yok çünkü oyunun tamamen değiştirilmesi lazım.hep aynı hareketler,hep aynı goller.oynanabilirlik sıfır.

Gönderildi : 22/08/2005 10:11 pm
lich
 lich
(@lich)
Gönderiler: 159
Estimable Member

fifa=shift tabanlı futbol oyunu.Pes varken fifaya bok yemek bile düşmez japonların önünde saygıyla eğiliyorum.PES5 ÇIKIO LAAAAN VAR MI DAHASI.....Fifa oynayanlar allah akıl fikir versin.Fifa sadece 2ye2 oynarsan biraz zevkli oluyo o da pes de olursa eğer fifaya herhangibir özellik kalmıyor.Zaten fifa senelerdir konaminin yeniliklerini taklit ederek içine etmekten başka hiç bir şey yapmıyor...Japonları seviyoruuuummmm :D

Gönderildi : 26/08/2005 9:46 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: