Forum
Kara Şövalye'yi sadece Joker için izlemiştim. İyiki de izlemişim. Bir insan rolünü ancak bu kadar yaşatabilir.
2008de izlenilesi keyif alınası o kadar güzel filmler olduki.. listede görmeyince şaşırdım. yazık olmuş..
mamma mia var ya listede :S
insanlar bunun nesini sevdi ben hala anlamadım.
Pattonist here!
http://twitter.com/dilakm
http://pokefarm.org/_ext/user/dilakm#0
O kadarda sağlam isimler yok listede bana göre.
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
yönetmeniyle, oyuncusuyla, mekan tasarımıyla ve tüm görselliğiyle şu listede olmayı hak eden tek film 'The Dark Knight' bence. o da zaten birinci ^^ herkese sıfır puan kara şövalyeye yüz puan =)
aylarca bekleyip gün saydıktan sonra, gösterime girdiği ilk gün hayvani heyecanla gittik bu filme sevgilimlen ^^ tamamiyle tatmin olarak da çıktık.. favori filmim 'The Dark Knight' bundan sonra.. bu sebeple listedeki diğer filmleri onun yanında değersiz ve sadece populer buluyorum, bu listede olmalarının da çok fazla sanatsal öge barındırmalarından kaynaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum..
''Bilmediğini bilmek, bilgeliğin başlangıcıdır.'' - Lady of Avalon
hmm bende hangi filmi indireyim diordm gerçi çoğunuda indirdim ama. aralarında en güzeli batman di tabikide. şu sıralar sinema deyince aklıma tek bişey gelior orası ayrı. YÜZÜKLERİN EFENDİSİ 4 5 6 geliyormuş off diyorum acayip mest oldum. star wars vari bi sistem olcak tabi
biraz silmarilion biraz kayıp öyküler kitabından biraz hurin in çocuklarından olcak diye tahmin ediyorum. saurounun insanları nasıl kandırıp baştan çıkarttığı isildurun az sayıda kalan aklı başında halkını babasıyla beraber nasıl kurtardığını ve dunedain soyunu nasıl devam ettirdiğini anlatacakmış. hobbit de çekiliyordu die duymuştum bi aralar belkide serinin son filmi de hobbit olur. bekleyecez artık ![]()
www.psyradio.fm
Geçen izledim de o film bu senenin en kötü 10 filminden biri seçildilistede izlemediğim 5 tane var onlarıda en kısa zamanda izlemeliyim , ama ilginç olan righteous kill in listede olmaması.Al pacino ve Robert de niro nun ikisini tekrar biraraya getirdi , ilginç :S
Gerçi filmi izlemedim ben.
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
Başlıktan bağımsız olacak ama NeTeVe'yi seviyorum ben ya, aklıma geldi.