Forum
selanik caddesi 80 /B tömbekinin 2 üstü.. walla gündüzleri pure metal çalıom.. dj benim
death thrash grind black allah ne verdiyse dayıyorm.. biraz küçük mekan ama temiz havadar aydınlık... susuz saf bira 3ytl... ve işte bomba mekanı doldurabilirsem saat 4e kadar açık kalabiliriz... başka yok 4e kadar çalan mekan.. herzaman beklerim.. bi güzellikde yaparım... eyw
Evet walla ben gittiğimde metal fln çalmıyodu.O zaman geldiğimizde istek yaparız ona göre
Çalarsanız milleti toplarız,geç saate kadar açık mekan bulmak zor...
They Dont Let Me Fly...
ya gelip istek yapın tabii... yoksa mal adamlar gelince onlara göre çalmak zorunda kalıom.. bide anlamıyom.. kim metalci kim deil.. lan yoksa bunlar.. yada şunlar fln.... ![]()
gecen kıs gelıyoduk, baktık bır ara gecıp manga caldılar uzadık.. =) sonra sonra duydum kı alex değişmiş ahmet kaya falan calınmıs..cok sasırdım. durduran tek sey ahmet kayayı dısarda dınlemeyecek olmamdı sanırım. sımdı de bı baktım dıyosun metal, 4e kadar acık bılmemne.. ay kafam karıstı =) en ıysı yakın zamanda bır uğrayıp gormek =)
breathe is just a clock.ticky.
yaa yok flaa ben ne zamna alex e gıtsem haywan gıbı pure muzıkler oluoo
coming soon to a church near you!!
zuahuaahuhuaahuhua alex iste yaaaaa
deistcim sen bilirsin ordaki maceramı ![]()
Mightiest am I,
but I am not alone in this cosmos of mine
abicim bilmessmııım hala adam arıyor senıızuahuaahuhuaahuhua alex iste yaaaaadeistcim sen bilirsin ordaki maceramı
ehuehuehu harbi lanabicim bilmessmııım hala adam arıyor senıızuahuaahuhuaahuhua alex iste yaaaaadeistcim sen bilirsin ordaki maceramı
kellene 4bıra werıo
super gundu unholy flaaa az kufur etmedım ama ogun cok ııdıı eywllaaahh
Mightiest am I,
but I am not alone in this cosmos of mine
burası neresi yaa şu an yaşıomu buraa
istanbuldamı bu yer dediginiz yer..
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
pen pilioyum ehişte bi yer
Vokal (slaves of god)
ankarada.istanbuldamı bu yer dediginiz yer..
breathe is just a clock.ticky.
flaa sakın gusel bıyer ıstedıgım parcaı caldırablıorum orda sadece muzgı ve bıranı ıcmek ıstıosanız gıdın derim..