Forum
hacettepe senlığı ıcın soyledığın laf tuhaf. o gece orda bulunup uzerıne boyle bır elestiriyi yapman. evet. tuhaf.
breathe is just a clock.ticky.
AUGUST güzel şarkı.....
Hacettepe rock şenliğindeki performanslarının tadı hala damağımda...
orda soul sacrifice ı bekleyen herkesın damağında kaldı zaten. o kadar seye rağmen gosterdıklerını hıce sayıp elestirenlere garip bakıyorum.
Dün Epica konserinde kısa süreliğüine de olsa izledim. Konserde sound albümdekinden daha sert
Baterist çok iyi çalıyor ayrıca sahne parfonmasları da iyi bence.. Vokal iyi gaza getiriyor biraz göbeği eritirse 10 numara olur ![]()
Merhaba Dostlar ilginiz ve eleştirileriniz için teşekkürler ...
Hacettepe konserinde gerçekten zor şartlar altında çaldık, bunu orada olan herkes biliyor zaten, o bakımdan muhakkak hatalarımız olmuştur...
bize elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık o kadar, sahnede indiğimizde birçok insanın yüzü gülüyordu, önemli olandabuydu sanırım...
bizim için üzücü olan ise ankara gibi bir şehirde, hep aksiliklerle karşılaşmamız ve ciddi bir kitleye bir turlu ulasamayışımız, umarım birgün buda olacak...
müzikle ilgili eleştirilerinizide anlıyorum ama yaptığımız müzik sonuç olarak bizim istediğimiz çizgiye sahip... ve her zaman açık olacak, hiçbir zaman saf olarak bir türü yapmayacağız...
ilk albümdeki besteler ise uzun yılların birikimini yansıtıyordu...
yeni albüm daha derli toplu ve yol katedilmiş materyallerden oluşacak...
dünde sahneye çıkmadan önce baya zor anlar yaşadık, belki bunları hiç hissetmediniz, sahnede yaptıklarımdan bunların bir dışavurumuydu galiba...
zaten bu yüzden müzik yapıyoruz...
göbeğimin inmesini bende isterim ama bunu bir türlü mümkün kılamıyorum ![]()
şu an onunla mutlu bir şekilde yaşamayı öğrendim diyebilirim
...
hala bizi yeni duyan ve albüm edinmemiş arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla...
www.myspace.com/soulsacrificetheband adresine bir göz atın, burada dinleyebileceğiniz ve indirebileceğiniz şarkılar mevcut.
albümümüze ise atlantis müzik, hammer müzik, köstebek ve pena'dan ulasabilirsiniz...
görüşmek üzere!...
moratl_x:
müzikle ilgili eleştirilerinizide anlıyorum ama yaptığımız müzik sonuç olarak bizim istediğimiz çizgiye sahip... ve her zaman açık olacak, hiçbir zaman saf olarak bir türü yapmayacağız...
pagana:
1-şarkılardaki hafifi hardcora kaçan havayı gayet gereksiz buldum.
2-(1,5 rif üstüne acısız yarım solo) neden bu kadar az solo?
yazının amacı köstek olmak değildi. ve evet hurock şenliğinde orda olmama rağmen bunları gördüm.
dinleyici tarafından iyi niyetli bir ileti ve gayet saygıdeğer bir cevap.olayın özeti bu.
adam gibi gelen eleştiriye dahi fanların hoplayıp zıplamasını anlayışla karşılamak zor.
pisliğitemizleyene kadar yola devam. saygılar
THEY KILLED MY WIFE AND MY BABY
WİTH HOPES TO ENSLAVE ME
FIRST MISTAKE...LAST MISTAKE...NO MORE MISTAKES
=)
Evet bir takım aksaklıklar oldu sanırım ayrıca madem Epica bu kadar geç çıkacaktı Soul Sacrifice daha fazla dinleseydik keşke.. Bence konser sonunda yapılan hareketi kastediyorsan renk kattı biraz
Albüm konusunda link vermen iyi olmuş çok. Benimde albümü edineli çok olmadı ama mümkün olduğunda herkese tavsiye ediyorum zaten ![]()
fotolardan anladigim kadariyla costurmuslar yine yeni yeniden. kacirdim uzgunum..
yola devam..
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
Heee ben de kaçırdım. Arkadaşlar gitmişler, sağolsunlar nispette yaparlar.
SS'ın perf. iyiymiş diye duydum.
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
bır kac aya ızleriz ankarada umarım. heyecanla. =)
abi adamlar harbi iyi çalıyo
özellikle blind deki gitarlar çok iyi
ama wokal biraz daha geliştirmeli kendini bence
abi adamlar harbi iyi çalıyo
özellikle blind deki gitarlar çok iyi
ama wokal biraz daha geliştirmeli kendini bence
oha. hahah.
Ben hiç beğenmiyorum mesela tükürüyo sağa sola
Şaka bi yana iyidir Özgür'ün vokal. Arkadaşın işkembe sağlam galiba ![]()
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!