Forum
bizde size güçlü performansınız için teşekkür ediyoruz umarım en kısa zamanda ankarada beraber sahne alırız
Evet bütün olumsuzluklara rağmen güzel bir konser oldu.Impatience olarak sizinle Ankara veya Eskişehir de beraber sahne almak bizim için çok keyifli olur...bizde gösterilen yakınlıktan dolayı Secropiagor'a teşekkür ederiz...
www.myspace.com/amoralvuslat
Daha önce demolarını.....Dinlemiştim.....Ancak canlı olarak hiç seyretmedim.....
başarılarının devamını diliyor ve en kısa zamanda izmirde konser bekliyorz
Black The Silent: www.blackthesilent.blogspot.com
secropiagor cok saglam grup turlerinde cok iyiler
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
ne zaman konser olcak ankarayab gelicekmisiniz
gercekten saglam bir grup..istanbul konserinde bircok sorun yasamamıza ragmen hakkıyla caldılar..
| ®©™ [ DeriN Sessizlik Seansları...] |
Suan icin konser verme gibi bir dusuncemiz yok.. Ankara' ya gelcek misiniz sorusu da ilginc olmus tabıkı de... Biz zaten Ankaralıyız ve hep Ankaradayız....
www.myspace.com/secropiagor
www.secropiagor.com
çok iiLer hakikaten...fLames of doom and time her dinLediğimde 06.16 dK bu dünyadan kopmamı sağLıyo bunun için çok teşekkür ediyorum:p başarıLarınızın dewamını diLiyorum=)
eLohim,sedim,seirim!
Tesekkurler...
www.myspace.com/secropiagor
www.secropiagor.com
ne zaman konser olcak ankarayab gelicekmisiniz
grup zaten ankaralı
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
grubun tarzını sewdim..guzel
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
sanırm türkiyedeki tek atmosferik doom grubu ve bnce mükemmele yakınlar.seviyorum!
başarılı bi grub başarılarının devamını diliyorum.
daha iyi yerlerde olacaklarına düşünüyorum.
başarılar
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work