Forum
Dün gece bizi ve metaliumu ve diğer canavar grupları yalnız bırakmayan herkese selam ederim.
Metaltr kadrosundan kimse yoktu sanırım. Velilerinize kınama mekrubu yollayacağım.
SABHANKRA - Guitar/Vocals
Final vakti be hocam, sizi geçtim Metalium'u izleyemeyişimdendir kahrım
Yeni parçalar süpper. mucckaa <3
Dün gece bizi ve metaliumu ve diğer canavar grupları yalnız bırakmayan herkese selam ederim.Metaltr kadrosundan kimse yoktu sanırım. Velilerinize kınama mekrubu yollayacağım.
selam alındı
ben vardım ama izleyici modeli takıldım ne bir fotoğraf çektim ne bir röportaj yaptım. insan bazen bencil olup ortamın keyfini çıkarmak istiyor sadece
gelmeyenlerin neler kaçırdığını ben biliyorum ama söylemicem
unsigned
Gayet başarılı bir çalışma olmuş. tebrikleri esirgemeyelim.
Jeff Hanneman ile Kerry King kavga ediyorlarmış Tom Araya girmiş düzelmiş
Sabhankra röportajı HEADBANG Şubat sayısında ...
BAKIRKÖY FOREVER
Gurkan (Sabhankra Bass)
www.myspace.com/sabhankra

kötü mü demişim \m/
21 şubat gecesi çok pis metal icra etmek üzere ESKİŞEHİRde GLOW BARdayız .
artistbarı yakıp-yıkın yoldaşlar.
Our Kingdom Shall Rise ep CD leri hayırlı olsun kupalarda aynı şekilde.
T-shirtte istiyoruz ve arma =)
Ψ ПАГАНИЗЪМ Ψ
Evet gerçekten güzel bir konser oldu,eskişehir seyircisi gayet sıcak karşıladılar bizleri onların bu çoşkusu karşısında bizde sahnede çok keyif aldık.Kısa sürdü ama umarım herkes memnun kalmıştır,özelmişiz gerçekten böyle bir kalabalığa çalmayı yakında yeni konserlerle görüşmek üzere diyelim ![]()
BAKIRKÖY FOREVER
Gurkan (Sabhankra Bass)
Bu arada Sabhankra kupaları Logolu, Armalı ve Resimli olmak üzere üç çeşit olarak çıkarmış bulunmaktayız ve fiyatı 10 TL dir.Aynı zamanda yeni Ep'mizi de Cd olarak yayınladık onuda 5TL den isteyen sevenlerimize sunuyoruz . İlgilenen arkadaşlar siparişi buradan,myspace,facebook veya [email protected] a mail atarak alabilirsiniz.
BAKIRKÖY FOREVER
Gurkan (Sabhankra Bass)
evet bizde çok gelmek istiyoruz ankaraya öyle planlar var umarım herşey netleşir çalarız eğleniriz eğlendiririz ![]()
BAKIRKÖY FOREVER
Gurkan (Sabhankra Bass)
Eskişehir konserinden ' You Will Die ' adlı şarkımızın videosu
BAKIRKÖY FOREVER
Gurkan (Sabhankra Bass)