Forum
hadi yaaa nie öle yapmışlar kesin bi bok wardır. biliomusun neden olduunu
.................
geçtiğimiz yıl tamamen dağılan grup Türkiyenin en başarılı hardcore-metalcore grubudur. ilk albümü italyan bi şirket tafından çıkarılmıştır daha sonra hammer müzikle anlaşarak Make a Wish i çıkarmıştır. new old school hardcore tarzında albümler yaparken son olarak 2001 yılında metalcore tadında PLAN-B yi çıkarmıştır we en başarılı albümü olmuştur. Bazen parçasıda türkiyede yazılmış güsel sözlü parçalarından biridir we 180 hafta listelerde kalmıştır. dinlemeyen arkadaşlar tavsiye ederim mükemmel bi gruptur
HATA!!!
MAKE A WISH, Zihni Müzik'ten çıkmıştır, Hammer Müzik değil. PLAN B Hammer Müzik'ten çıkmıştır.
radical noise un guzel bı grup oldugu tartışılmaz bışeydır.ama metalcore felan deildir.saygılar
PLAN B bayağı metal abi, hatta MAKE A WISH bile metal kalıyo ilk mallarının yanında. ama metalcore tam değil tabi. yani metalik hardcore diyelim.
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi 2. hardcore grubudur RN (ilki tabiki Moribund Youth/Turmoil). İlk zamanlara ait Approved demosu, Necrosis ile yaptıkları split 7", Ask It Why ile yaptıkları split tape, 14 Reasons... albümü hepsi efsaneler arasında... Hardcore adına yapılabilecek herşeyi yapmış bi grup RN.
Çok sevdigim bir gruptu dagilmasi beni baya uzdu...
evet bütün fanları üzdü
.................
ahhh ahhhh radicalli antisilence lı yıllar....
===TAŞINDIK===
BLACK MAGIC TATTOO&PIERCING STUDIO
[Kadıköy Barlar Sokağı Rexx cineması karşısındayıs....]
ahhh ahhhh radicalli antisilence lı yıllar....
cidden küçük yaşıma rağmen en azından 2. türk hardcore dönemine yetişebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. süper zamanlardı, konserler dehşet geçerdi. gelen insanlar çok kaliteliydi...
ewet maalesef şimdiki hardcore piyasasını herkes bilio.daha çok rapcore a kaymış bi durumda devam edio
.................
abi olaya bak ya radical noise gibi bi gruba 40küsür msj gelmiş ama mangamıdır n zıkkımsa onlara 100küsür msj gelmiş anlayamıom nası bi zihniyet.
.................
abi pardon ya heyecanla yazmışım plan b - hammer müzik tarfından çıkarılmıştı. karışıklık olmuş kusura bakmayın artk
.................
he ya, bu ne heyecan böle ![]()
tee ne zamanlarda aklıma kazınmış isim Radical Noise.. şu '180 hafta'larda oylarım ona gidemeden hep bi başkasına ulaştıysa da içimin en kaydığı 2. grup idi.. ve o büyülendiğim Bazen" inden başka hiçbi şarkısına ulaşma imkanım olamadı mlsf bugne dek. beyoğlunda bile sorunça adamlara, o ne diyolar, hatta bi gün biri bana "kitap mı dergi mi" dedi !! şimdi, yanlış nerde, diyerekten ayrıldım ordan....
ama sanırım paylaşmak isteyen olur? di mi?
b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?
ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..
iki temmuz 93 anlamıorum hala
bu kadar kolaymı kıymak cana
kimin icin aktı bunca kan
kimin için attı o kalpler
bakma
gözlerim kin dolu
duyma
sözler sitem dolu
BakMAa
daha ne diyebilirimki abi
dahılınca bende dahıldım dogal olarak
Kronik..
abi ukalalık yapmak diil amacım ama gece temmuz diil 2 temmuz OK![]()
RADICALIN 3ALBÜMÜDE MEVCUT BENDE
.................
abi ukalalık yapmak diil amacım ama gece temmuz diil 2 temmuz OK
RADICALIN 3ALBÜMÜDE MEVCUT BENDE
ha yanlış anlamışım saol düzelttigin için bendede var 3üde
Kronik..