Forum
Notr, 1999'un son çeyreğinde, gitarist volkan koca ve bassist hakan okan tarafından kuruldu. kardonun değişen müzik anlayışı etkisinde sürekli gelişmesi ancak grubun müziğinin etnik ve modern death metal çatısı altında toplanmasıyla son buldu. notr son kadrosuna 2003'de taner öztonbul'un ( davullar ) ve 2004'de çağrı gürleyük'ün ( bass ) gruba katılmasıyla ulaştı.
Notr'ün "Bowing Down To Destruction" adlı demo albümü piyasaya çıktı. Kayıt evde ve çeşitli stüdyolarla paralel yapıldı ve 1 sene sürecindeki yoğun çalışmalar sonucuda gelişerek son halini aldı. Demoda grubun müzik hakkındaki geniş perspektifini yansıtan, belirli tarzlar altına sıkışmamış müzik icra edilmeye çalışlıyor ve Türk metalinde daha önce denenmemişi denemek bir amaç olarak belirlenmiş.

Tracklist:
1 Human
2 Clockwork Scarlet
3 Parade of Flesh
4 Morphibic Mind
Şarkılarımızdan ikisini dinlemek için myspace sitemize bakabilirsiniz.
www.notr.org
www.myspace.com/notrinity
Şu anda "Bowing Down to Destruction" 'u edinebileceğiniz yerler:
Akdeniz Müzik, Tünel (zamanlamanız iyiyse burada volkan'la tanışmakda gayet olası)
Guitar Music Shop, Tünel
Jokerstore, İstiklal, Taksim
Orion Studios, Tophane
Pena Müzik, Beşiktaş
Atlantis Müzik, Akmar, Kadıköy
Bunlar dışında web sayfasından ( www.notr.org ) grup üyeleri ile temasa geçerekde demoyu edinebilirsiniz.
müzikalite bir bassçıları var... daha öncede beraber çaldık ve yine çalacağız... ayrıca besteleri çok güzel
başarılar diliyorum
SABHANKRA - Guitar/Vocals
Hepsi duygularını doğuştan yüklenmiş, enstumanlarına hakim olup sonrasında da kendilerini müziğe adamış insanlar. İnsanı bir oraya bir buraya savuran şaşırtıcı bestelerinin çok güzel olması dışında, opeth coverlamayı en çok yakıştırdığım grup diyebilirim onlar için. Müzisyenlikleri kadar kişilikleri de gelişmiştir kendilerinin o yüzden ayrı bir yerleri vardır kalbimizde. İki konsere çıktık beraber, çok yakın bir tarihte üçüncüsüne de çıkabiliriz
Başarının adınızla anılması dileğiyle....
Murad.
www.myspace.com/sdisaster
baba izmire de yollasanıza iyi gider burlarda da..
"O thou of little faith, wherefore didst thou doubt?"
oooowww cok sevdigim gruptur notr..Parade of flesh bitirir beni,ilk baştaki ritim zaten headbang lik ötesi bir riff.. Başarılar kardeşlerime..
Retaliation - Genetic Crash
Modern Thrash Metal / Just Wait ..
cok ei bi gruptur, 9/8lik death ritmleryle kndmzden gecirirler bizi.. umarm tutunurlar yoksa yazık olur bu adamlara valla...
each and everyone would die at my hand..
o değil de dorock çok sağlam mekan oldu![]()
"O thou of little faith, wherefore didst thou doubt?"
29012006 notr @ dorock rock bar
hepinizi bekleriz...
Tam bunu yacaktım lan ![]()
www.myspace.com/sdisaster
Kaçmaz gibi gelioo bu konser bana hele notr de öküz vokal volkan olunca
bu arada morhipic mind vokaller çok gaz olmuş. inşallah orda olmaya çalışcam.
22ocakta caravanda dınledım ilk kez, dedım helal olsun 3 kısı,death vs.. gayet sağlamdı
breathe is just a clock.ticky.
Şarkılarınızı dinledim.Müzik güzel,tebrik ederim..Aynı sahneyi paylaşacağız zaten..Başarılar..
Çok teşekkürler beğenin, yorumun için... Aynı sahneyi paylaşmak hoş olucak gerçekten.. afişimizde çıkmış hayırlı olsun o da...
Başarılar Skinless Disposal olarak sizlere.