Forum
gerçekten üzüldüm.. daha da yükselip hak ettiğiniz yere gelmenizi beklerken.. umarım, tüm zorlukları aşıp karşımıza daha da sarsılmaz bir şekilde çıkacağınız günler gelir.. dinleyenleriniz, biz o günleri bekliyor olacağız tüm sadakatimizle..
saygılar..
please let me die in solitude..
hoyt hayt ben yokken neler oluyo orda..benim canim arkadaslarim herseyin ustesinden gelir tekrar toparlanir yollarina devam ederler kimsenin suphesi olmasin..
www.myspace.com/bathoryll
evet SMITD bu grubun şeyi
asdfjkdfshfh
evet SMITD bu grubun şeyi
Aslına bakarsanız. SMITD bu grubun herşeyidir...
Ayrıca herşeyin üstesinden geliceğimize de inanıyorum grupça... Bir süreye daha ihtiyacımız var...
Midnights shinning...
İnsan ne olduğunu bilir, ama ne olacağını bilemez!...
Birkaç aydır çalışmalarımızı bateristimiz olmadan yapmaya çalıştık. Grubumuz bundan sonra baterist eksiğini kapatmak amacıyla, Fractal Illusion (Progressive Metal) grubunun üyesi yakın arkadaşımız Mustafa'nın katkılarıyla devam edicektir.
Midnights shinning...
İnsan ne olduğunu bilir, ama ne olacağını bilemez!...
Grubumuz Uykusundan uyanmış ve hazır olan bestelerin çalışmalarına başlamıştır...
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
Hangi isimle devam ediyorsunuz? Ayıptır söylemesi vaktiyle dinleyicinizdimYoluna başka bir isim ile devam ediyoruz.
Acayip boktan işler.
Burada Hem eski Hem de diğer isim "0" kim nasıl soylerse ister sıfır ister null ister zero ister bosluk.Hangi isimle devam ediyorsunuz? Ayıptır söylemesi vaktiyle dinleyicinizdimYoluna başka bir isim ile devam ediyoruz.
Spotify
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work