Forum
.....
Midnights shinning...
İnsan ne olduğunu bilir, ama ne olacağını bilemez!...
ufak bir düzeltme :
daha önce açıklanan Aydın 'daki Adnan Menderes üniversitesi konseri 5 mayıs 2007 tarihinden 13 mayıs 2007 tarihine alınmıştır.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
grubumuz hakkında merak ettiğiniz ,sormak istediğiniz ve herhangi bir organizasyon hakkında bilgi almak ve bilgilendirmek için
mail adresimiz : [email protected] (mail msn gtalk)
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
13 mayıs tarihli adnan menderes üniversitesi rock şenliği konserine rektörlüğün sorun çıkartıp tarihi 1 hafta daha ertelemesi nedeniyle çıkmama kararı aldık...
Midnights shinning...
Rektörlüğün şenliği mezuniyet töreni ile birleştirme isteği sahneyi sadece 2 kez kurulmasını uygun görmediği için olmuştur. Grupça zar zor uyuşturduğumuz 13 mayıs tarihi de ertelenince, zaman uyuşmazlığının oluşması çıkmama kararı almamıza sebep oldu...
Yazın tekrar farklı bir organizasyonda Aydına gitmeyi düşünüyoruz. ayrıca tüm çabaları için rektörlüğün sorunlarına rağmen(2 kez üst üste erteleme) organizasyonu düzenleyen arkadaşımız Çağrıya çok teşekkür ediyoruz...
Yakın bir zaman içinde Ankarada da bir konsere çıkmayı düşünüyoruz teşekkürler...
Midnights shinning...
isim super olmuş yanlız ölunce başına dikilip dinikr rabbıke benzeri biton sıkıcı soru soran melek
başarılar diliyorum
Takip edicem
http://www.huunhuurtu.com/
isim super olmuş yanlız ölunce başına dikilip dinikr rabbıke benzeri biton sıkıcı soru soran melek
başarılar diliyorum
Takip edicem
eyvallah
Midnights shinning...
gözüm bir yerden ıstırıyor gibim
exsaddam tam tahmin ettiğin gibi
asdfjkdfshfh
Üzülerek söylüyorumki... Grup dışında gelişen önemli sorunlar nedeniyle, herbirimizin ortak kararıyla grupla çalışmaya uzun bir süre araverdik. Saygılar...
Midnights shinning...
Dün kurulduk (kısmet değilmiş) bugün dağıldık !gruplarındanmıydınız !...
http://www.huunhuurtu.com/
Dün kurulduk (kısmet değilmiş) bugün dağıldık !gruplarındanmıydınız !...
Grupdaki her bir eleman, özel yaşantılarında maddi ve manevi gerçekten zor bir dönem geçiriyor... aksilikler üst üste gelir ya...
Dün kuruluduk, bugün dağılıyoruz yanlış anlamadıysam pek hoşnut olamıyacağım bir yorum. Kimse böyle olmasını istemezdi...
Midnights shinning...
ben arkadaşları biliyorum.dışarıdan bakıp .toplanıp ,dağıldılar demek en acımasız eleştiri olur sanırım.her türlü zorkuklara karşı nasıl mücadele ettiklerini biliyorum çünkü.eğer bu kararı almışlarsa yapılabilecek hiçbirşey olmadığındandır.bu kadar azimli bir grubun durması çok üzücü .eminim bütün zorlukların altından kalkıp tekrar biraraya geldiğinizde hakettiğiniz yerlerde göreceğiz sizi.
umarım bir gün tekrar toparlanıp kaldıgınız yerden devam edersınız bu waka benıde gercekten cok üzdü..
yok