Forum
arkadaşlar istanbulda çok güzel bir iş çıkardınız,hepinizi teker teker tebrik ediyorum performans gerçekten üst düzeydeydi hele seçkin dağıttı ortalığı,güzel bir gün oldu benim için baya eğlendim umarım en yakın zamanda tekrar görürüz sizi bu şehirde başarılar beyler
BAKIRKÖY FOREVER
Gurkan (Sabhankra Bass)
www.myspace.com/sabhankra
istanbul baya bir deli geçmiş anlaşılan ![]()
demo kayıt kalitesi ve parçalar çok sıradan geldi bana.. çok çalışılması lazım gibi.yeni nesil linkin flames etkilenimleri sırıtıyo.. dinlediğim parçanın yarısında bıraktım şarkıyı.. ha şimdi pissürü NE DİYON LAN SEN filan falan çömez metalci yorumları gelcek
zewkler ve renkler diyerekten kurtarıyım kendimi (aslında kurtulunması gereken bi durumda yokta neyse işte
) madem bu topic açılmış şöle bi urarken yorumumu iletiyim dedim
ehheeheheh
perfectly nothing
ya bide ben bu wokalisti zamanında izmirde cayır cayır trash death yapan (kaliteli güzel) bi grubumuzun vokalistine çok benzetiyorum her bakımdan ( sahne tripleri ossun wokal tarzı ossun )
ehehehe
ne gerek var dimi özgün olmak lazım ![]()
perfectly nothing
saldırı amaçlı bir yorum kaile bile alınmıcaksın biliyorsun değil mi
bu arada ben grubun dinleyicisiyim ha hani saldırcaksan ona göre saldır
komik ![]()
Seçkin'i çok tutuyorum ben ii scream atar..Yani tüm vokaller kıskanabilir kıskansınlar da..Gayet samimi biri kasıntı tavırları yoktur..Coşar coşturur..Belli başlı şeylere de tepkisini hött diye ortaya koyar..Bir İzmir Dungeon Konseri'nde şahsen Kimse Atamıza "Killer Katil" vb diyemez..SOAD'ı seven var mı aranızda dediğinde herkes en güzel küfürleri iletmişti SOAD'a o zaman dedi Seçkin bu şarkı SOAD'a girsin..Ondan sonra üst kattan merdivenlerin ordan aşağı nasıl atladıımı bilmiyorum o gazla tam kelimeyle azıma z..çtı yani o performans hiç unutamam..Çok sağlamdı besteleri de güzel iş yapar eğer desteklenirse..
E.T.
Seçkin'i çok tutuyorum ben ii scream atar..Yani tüm vokaller kıskanabilir kıskansınlar da..Gayet samimi biri kasıntı tavırları yoktur..Coşar coşturur..Belli başlı şeylere de tepkisini hött diye ortaya koyar..Bir İzmir Dungeon Konseri'nde şahsen Kimse Atamıza "Killer Katil" vb diyemez..SOAD'ı seven var mı aranızda dediğinde herkes en güzel küfürleri iletmişti SOAD'a o zaman dedi Seçkin bu şarkı SOAD'a girsin..Ondan sonra üst kattan merdivenlerin ordan aşağı nasıl atladıımı bilmiyorum o gazla tam kelimeyle azıma z..çtı yani o performans hiç unutamam..Çok sağlamdı besteleri de güzel iş yapar eğer desteklenirse..
bütün bunları yerimne yazdığın için sağol dostum ayrıca bir ekleme seçkinin senin imalı yolla söylediğin courtyard mertten her yerde "hocam" diye bahsettiğini biliyorum bu kadar da alçakgönüllü ve mütevazı bir vokaldir.
eveeeet
hemen geç kalmadan yorumlar gelmiş ehehehe...dostum bleeding me (aynı zamanda metallica fanısında galiba eheh
) sence o kadar mütevazilerse neden hala 1980 lerde moda olarak kalmış olan süper grubuz biz şöleyiz böleyiz o zaman neden ortamlarda paso kendi reklamımızı ve piyasamızı yapmıyoruz triplerine giriyolar anlaşılmış değil açıkçası... neyse aslında beni zerre kadar ilgilendiren bi grup değil fazla iplemem beni ilgilendiren şey aslında müzikleridir ki onunda şu forum piyasasında aşırı abartıldığını düşünüyorum.. ya ben çok seçiciyim herşeye bodoslama atlamıyorum yada ne biliyim millet önüne geleni seviyo yada hmmss müziktenmi anlamıyoz
ki buna ihtimal vermem
eheheh neyse....
perfectly nothing
türkiyedeki çoğu tırışka soundlu grupların yükselememesinin nedeni budur.. müzik için müzik yapmazlar..kendileri içinde müzik yapmazlar... insanlara hoş beş gözükmek ve çocukluktan beri ilgiye aç olmalarının nedeniyle bişeylere girişirler
işte bunlarda büyür 20 li yaşlara geldiklerinde oyuncakları forumlar ve youtube olur ![]()
perfectly nothing
öyleyse cevap yazma hissiyatında bulunma o zaman..çocuk işlerine bulaşma..biz memlekette hak eden gruplara destek vermeyi bir borç biliyoruz..Bunu çoğu kişi bilmediği için gruplarımız hiç bi halt yiyemiyor tanınamıyor dışarda..Ecnebi heriflerde ne trişka herifler var ne kadar tanınan onları destekliyolar bi yere getiriyolar..Biz kaliteli gruplarımıza bile bunu yapamıyoruz.Adamların albümlerini orijinal alsak konserlerine gitsek desteklesek herifler gaza gelse fena mı olur veya en azından CrimsonSky gibi olmayıp beyin seviyemizi artırıp da "bir grubu beğenmediğini belirtebilecekken basitçe, niye laf sokmaya çalışıyoruz" bu kadar.Polemik seviyesine çıkıyo olay sonra..Beğenmiyosan beğenmiyom hoşuma gitmiyo de kes at ne iki saat laf kalabalığı yapıp da milleti geriyon sevenleri var burda bir sürü..Sevmeyenlerin de yazma hakkı var elbette ama senin gibi ezikçe hakaret etmeye gruplara hakkı yok sanırım..Saygılar..
E.T.
Çocukluktan beri ilgiye aç olduğun için 20li yaşlara gelip oyun alanın olan forumlarda, emek veren insanlara çamur atıyor olan sen olmayasın sakın CrimsonSky..
Bu arada senin yaşın nedir bilmiyorum ve merak etmiyorum.(bunu da eziklik yapıp ben 20 li yaşlarda değilim ki daha kocamanım ben,aslanım kaplanım diye komikleşmeyesin diye yazdım)
İlla ki beğendiğin birşeyi yüceltince diğerini yerin dibine layik görmek zorundasın değil mi? Desteklemiyorsan da zorluk çıkarma bari.Sana zararı mı var yaptıkları müziğin...
Unutmadan söyleyeyim, Gates of eternity'nin deneysel,özgün çalışmalarından haberdar bilmiyorum böyle bir tutumda olur muydun?
Tabi bu da bir şarkının yarısını dinleyerek gözlemleyebileceğin bir şey değil.
eveeeet hemen geç kalmadan yorumlar gelmiş ehehehe...
ooo yem olarak yazdın galiba yukarıdaki yazıları..ne o hoşuna mı gidiyo iyi işler yapan,başarılı gruplara b.k atıp sonra da gelicek cevapları beklemek?? sen kimsin nesin ne işlerle meşgulsun bilmiyorum arkadaşım ama o adamların(g.o.e) sen klavye başında yem atarken küçük bebelere onların yeni besteler üretmek için çabaladıklarını,yeni coverlara kafa yorduklarını çok iyi biliyorum..
anatolian death in öncü grubu tam gaz devam!!
I promise sun will shine
RISING TOMORROW!!
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
eveeeet hemen geç kalmadan yorumlar gelmiş ehehehe...ooo yem olarak yazdın galiba yukarıdaki yazıları..ne o hoşuna mı gidiyo iyi işler yapan,başarılı gruplara b.k atıp sonra da gelicek cevapları beklemek?? sen kimsin nesin ne işlerle meşgulsun bilmiyorum arkadaşım ama o adamların(g.o.e) sen klavye başında yem atarken küçük bebelere onların yeni besteler üretmek için çabaladıklarını,yeni coverlara kafa yorduklarını çok iyi biliyorum..
anatolian death in öncü grubu tam gaz devam!!
son derece haklısın zaten bir forumda yeni kayıt geliyor diye bir şey okudum adamlar stüdyodalar köpekler gibi çalışıolar üretiyolar ve cevap bile vermiyolar helal olsun.
her forumda müzik bilgisi aşmış bi şahsiyet olur zaten, ve "kesinlikle" müzik hakkındaki üstün yeteneklerinden dolayı gençleri uyarmak ve bilinçlendirmek isterler, bir örneğide crimson kardeşimizdir, bu arkadaş öyle sorumlulukla doludur ki, bizleri yanlıştan kurtarmak için bütün gücüyle bu forumdada savaşını göstermektedir.. tabi herkesin bileceği bişey vardır.. kuyruk acısı olmayan adam, ciyaklamaz, çok bilgili adamda kendi seviyesiyle takılır.. seviyesizlerle değil.. değilmi efendi Crimson
gitte geme bi daha en iyisi.
www.myspace.com/guardinals
Kanımca bu tartışma konusu burda kapanmalı. Grubu sevenler belli , aradan çıkan o 1 in önemi yok bence. Ha ne zaman önemi olur , önerilerle , iyi niyetlerle , saygıyla yaklaşırsa. Ama böyle amacının ne olduğu bell insanları grup bile kale almıyor , kimsenin de kale almaması gerek. Müzik ortada sevmeyen sevmez , ortalığı karıştırmak isteyen kimsenin de burda işi yoktur kanımca..
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη