Forum
demoyu dinledim ii bi çalışma olmuş...başarılar dilerim...
feel us...reborn the dark days...
kardeşim seçkin başarıların dewamını dileriz, 26 Kasımda yardırıcaz
hade kolay gelsin..Rising Tomorrow olarak yanınızdayız..
RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
ankarayı salladınız
yıktınız geçtiniz
tekrar bekliyoruz
başarılarınızın devamını diliyorum.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
valla g.o.e. elemanlarının hepsi teker teker sevdiğim arkadaşlarım ama bu yorumu yaparken kesinlikle arkadaşlarım olduğu için söylemiyorum cidden çok iyi bi iş çıkarmışlar. gruba soradan dahil olan gitaristleri hakan'a(prime object eski bassçı) herzaman girdiğinde grupdaki etkini göster demiştim oda cidden göstermiş eski demolan kıyaslamıyorum bile gerçenten çok iyi besteler. bidiyer konuda grupta davulcunun, bassçının veya gitaristin deyişimi kesinlikle kötü etkilememiş grubu, tamtersi bence kadro tam oturmuş. seçkin içinde diyceğim bişey var bu adam hergeçengün daha da iyi bi vokalist oluyo geleceğin mert'i(courtyard vokal) geliyoo ![]()
[PRIME OBJECT - Gitar & Back Vokal]
www.myspace.com/disciple_06
www.myspace.com/primeobject
Ortaklar hakakten siz neden gelmedinzi geçen sene ![]()
Bekleriz kardeşlerim sık sık ![]()
Metal Bless Us ![]()
We All Die Young!!!
Şimdi benim anlamadıgım bir şey var (Erman Toroğlu gibi söyledim ya utanıyorum kendimden ) Gates of eternity Grubunu metal gruplar klasmanına almıslar ve Gazete kupurlerinde ve makalelerde gördüğüm kadarı ile ve benim bildiğim kadar ile bu Grubun yaptıgı müzik türü HardRock....
Şimdi soruyorum bu grup Rock mu yapıyor Metal mi ?
Tüm RocKerların Son Duragi sondu-rock.com
www.myspace.com/gatesofeternityŞimdi benim anlamadıgım bir şey var (Erman Toroğlu gibi söyledim ya utanıyorum kendimden ) Gates of eternity Grubunu metal gruplar klasmanına almıslar ve Gazete kupurlerinde ve makalelerde gördüğüm kadarı ile ve benim bildiğim kadar ile bu Grubun yaptıgı müzik türü HardRock....Şimdi soruyorum bu grup Rock mu yapıyor Metal mi ?
burda türleri yazıyor. dikkatli bak
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
abi naptın ne hardrock'ı ? herifleri tanıyorum aynı sahneye de çıktık gayet melodik death metal..merak etme konserde yıkıcaklar onlar da çok ii çalıyolar arkadaşlarım die demiom..bu arada seçkin demo süper ![]()
RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
görülen o ki ankarayı sallamışlar bu hafta da izmir
tarz olayında da yani şarkılar ortada tarz ortada heralde arkadaşın kafasına bir şey takılmış olabilir yanlış tanımıştır grubu saygı duyarım.
Ankara konseri çok zevkliydi.Herkese teşekkürler.
Yorum yapan ve ilgilenen herkese çok teşekkürler.
güzel bi demo, ba$arılar... ![]()
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
BaNA baska grubun demolarını dinlettiler sanırım..... space de dinlediğim kadarı ile metalden başka bişey diyemedim daha dikkatli olmak gerek ben bir artaştırayım bazı sitelerde gates of yerine başka grupların demolarımı yayınlanıyor....
Tüm RocKerların Son Duragi sondu-rock.com
ankarockdaki performansları çok güzeldi teşekkür ederiz başarıların dewamını diler bidaaki konsrlerde görüşmek isteriz :p
I'll always remember your ENDLESS SACRIFICE..