Forum
himm evet platform oldu da tartisma platformu oldu resmen...bizim burda mesaji cevaplarken amacimiz kimseyle tartismaya girmek degildi...girmek de istemiyoruz..
biz Kerem'e, sana veya digerine kötü elestri yazmayin buraya diye bisi demedik ama bu yapilan elestri grubun müzigine, performansina veya grupla ilgili herhangi bir duruma yapilan bir elestirii degil direktmen grup elemanina yapilan bir elestiridir... ve agir da bir elestridir..ve bizim cevabimiz da oldukca ilimli bi cevaptir, rencide edici degildir..
bizde yeri geldiginde buna cevap veririz sizde bundan rahatsiz olmayin...
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
Onu Kerem'le halledersiniz, sonuçta benim düşüncem değil ama kimse burdan '' böyle şeyler yazmayalım ama iyileri hep yazalım; kötüleri siz bize söyleyin'' tarzı birşey olamaz yani. Benim rahatsız olduğum nokta o.
Yoksa grup kaç yıllık grup, istediği eleştiriyi görür ya da görmezden gelir...Ama eleştiriyi de gerçekten Diken dinlemiş biri yaptıysa sormak gerekir ' Niye? ' diye, kendine göre haklıysa ve bu mantıklıysa üzerinde durmamak bence kim olursa olsun grubun zararınadır, dünyanın en büyük grubu bile olsa !...Dinlemiş insanla dinlememiş insan bir tutulamaz.
bu parcayı baskası yapsa dınlerdım bılmem![]()
Ordaki fotoğrafların çoğu bana tanıdık geldi ![]()
Ben "kendi adıma" bu tür yorumları samimi bulmuyorum.Getirilerin ve götürülerin ne kadar düşünülüp de bu yorumun yapıldığını ise söyleyenin vicdanına havale ediyorum
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
evet arkadslar böyle bi polemigin yasanmasindan üzüntü duydugumuzu ve yapilan elestirileri daha sakin karsilamamiz gerektigini düsünüyoruz fakat site admini olarak da yorumlarinizin daha yapıcı olmasını bekledigimizi bilmenizi istiyoruz...
tartismayi burda noktalandıralım ve tatliya baglayalim
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
Arkadaşım şimdi demişsin ana sayfada Taylan AYIK'ın niye tek resmi var. Daha önceden Diken veya Taylan AYIK'ın takipcisi olsan bazı şeyleri öğrenebilirdin. Daha önce www.taylanayik.info idik şimdi www.dikenfan.info olarak yolumuza devam ediyoruz. Gelelim resim olayına ilk verdiğim adresin Girişinde sözü olan resim vardı. Üyelere eski siteden hatırlatıcı bişeyler koymak istedim. Onun için bu yolu seçtim. Eğer forumu da dolaşırsan grub elamanların fotolarını orada görebilirsin. Yorum yaparken de arkadaşlar yapıcı yorum yapın yıkıcı değil.

Dikende Oyuncu Değişikliği!
Diken, bir süredir grupta çalmakta olan Alper Açıkgöz ve Hakan Özhendekçi ile yollarını ayırmıştır. Bundan böyle, solo gitarda M.Kemal Yanıker ve davul'da Ahmet Gültekin'le birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Alper ve Hakan'a emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, müzik hayatlarında başarılar diliyoruz
24 TV Programı
Grubun, 22 Eylül tarihli "Yeraltı" programında yer alan görüntülerini
http://www.yirmidort.tv/yeralti.asp
linkli adresten 33.programı seçerek izleyebilirsiniz.
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
-Aferin
-Ehe
Yeni Albüm İçin Geri Sayım Başladı!
Diken; sonbahar itibariyle çalışmalarına başladığı ve "Raven Records" etiketiyle piyasaya sürüleceğini duyurduğu 4. stüdyo albümünün kayıtlarına, 10 kasım cumartesi gününden itibaren başlıyor. On parçadan oluşacak olan albümün, "İsyan" olarak adlandırılması planlanıyor. Anadolu kültürünün, müzikal ve liriksel anlamda, grubun diğer albümlerine oranla daha fazla göze battığı bu yeni çalışmanın kayıtları, 2 haftalık bir süre içerisinde tamamlanacak. Yeni albümün, herhangi bir gecikme yaşanmadığı takdirde, önümüzde aylarda raflardaki yerini alması planlanıyor
-Hmmm tamam
-Aferin
-Ehe