İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

DikeN

86 Gönderiler
25 Üyeler
0 Reactions
19.6 K Görüntüleme
infidel
(@infidel)
Gönderiler: 53
Trusted Member

Gönderen: @fallfromgrace
Fanlığınızın emarelerini metaltr sayfalarında da görmek istiyoruz ironclad hanım .p

oo kavgada söylenmez :P

Infidel Facebook

Gönderildi : 28/08/2007 4:38 pm
(@fallfromgrace)
Gönderiler: 1230
Noble Member

vay provakatör be... eöö bassçı :)

-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam

"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu

-Aferin
-Ehe

Gönderildi : 28/08/2007 4:39 pm
infidel
(@infidel)
Gönderiler: 53
Trusted Member

sus len layt menacer :P

Infidel Facebook

Gönderildi : 28/08/2007 4:53 pm
vortexthemiskin
(@vortexthemiskin)
Gönderiler: 413
Reputable Member

LOGO OLAYI TAMAMLANMISTIR, SON RÖTUSLAR SONRASI YENI LOGOYU YAYINLAYACAGIZ.

SELAMLAR

-DIKEN TEAM-

Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.

Gönderildi : 31/08/2007 5:09 pm
iRoNcLaD
(@ironclad)
Gönderiler: 3411
Famed Member

Eski logonun 'rebel' duruşu, yırtıklığı, isyanı yok gibi ama ben yine de beğendim; yeni logoyu....Ama diken ismine uygun 'dikenimsi' motif hiç kaldırılmamalıydı diye düşünüyorum...

Gönderildi : 05/09/2007 4:48 pm
vortexthemiskin
(@vortexthemiskin)
Reputable Member

daha calismalar, rötuslar falan devam edior ironumcladim, sonlaninca koycam nah buraya da :)

Gönderildi : 06/09/2007 5:34 pm
iRoNcLaD
(@ironclad)
Famed Member

Diken, 22 EYLÜL CUMARTESİ 22:15'de KANAL 24'de YERALTI PROGRAMINDA....

Gönderildi : 10/09/2007 10:10 pm
vortexthemiskin
(@vortexthemiskin)
Reputable Member

22 eylüle dogru ana sayfaya da haber yapacan mi anacim? yapsan makbule gecer biliomusun... :P

Gönderildi : 14/09/2007 10:52 pm
vortexthemiskin
(@vortexthemiskin)
Reputable Member

PROGRAM SAATI 20:15 OLARAK DEGISTI ARKADASLAR, BILGINIZE.

TARIH YINE 22 EYLUL .. 8)

Gönderildi : 19/09/2007 12:45 pm
(@fallfromgrace)
Noble Member

YERALTI’NDA BU HAFTA

BİR MÜZİK EFSANESİ BARIŞ MANÇO

Gökay Yeniavcı ve Ceren Ala’nın hazırlayıp sunduğu müziğin değişen adresi “Yeraltı”nda bu hafta; 1992 yılında müzik yapmaya başlayan, geçmişte başarılı albümlere imza atan heavy metal grubu “Diken” hoş bir sohbetle ve yeni albümlerinden hiçbir yerde duyulmamış parçaların canlı performanslarıyla Yeraltı’nın konuğu oluyor.

Efsaneler bölümünde 7’den 77’ye herkesin hayatının belli anlarında yer edinmiş bir isim; Türkiye’nin en büyük müzik ve kültür değerlerinden biri Barış Manço ve Dön Bana adlı şarkısıyla büyük kitlelere ulaşan Cem Özkan var.

Müziğin değişen adresi “Yeraltı” 20.15’te 24’te…

TV çekiminden bir kare

-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam

-Aferin
-Ehe

Gönderildi : 19/09/2007 9:35 pm
vortexthemiskin
(@vortexthemiskin)
Reputable Member

sevgili implosion,

bir grubu insanların övmesi ile o grup ne kadar sempati toplayabiliyorsa, aynı şekilde, olumsuz eleştiri demiyoruz ama, antipati yaratabilecek şekilde yapılan yorumlar gruba zarar veriyor. Bu konuda söylemek istediklerini bizlere iletebilirsin. Her türlü bağlantı ilgili linklerde mevcut
anlayışın için teşekkür ediyoruz..

Gönderildi : 20/09/2007 4:10 pm
iRoNcLaD
(@ironclad)
Famed Member

İnsanlar buralarda sadece iyi şeyleri görüp konuşacak diye birşey yok arkadaşım. Eleştirilerin iyisine de kötüsüne de herkesin önünde açık olmanız sizleri profesyonel kılar, grubu da başarılı... Çok saçma yani, burdan yazma bizlere ilet demesi fikri...İnsanlar dinlemeden önce başkalarının fikirleriyle ön yargı oluşturuyorsa zaten, o insan böyle müziği mümkünse hiç dinlemesin.

Esas sürekli pozitif, iyi yorumlar gruba zarar verir, eksiklerini; açıklarını göremezler çünkü.

Yanlış anlaşılmasın ki benim tepkim senin attığın son postadır, katılmadığım düşüncen içindir. Ben Taylan'ın yorumculuğuna zaten toz kondurmam, O da bilir.

Gönderildi : 20/09/2007 4:19 pm
(@fallfromgrace)
Noble Member

Şimdi ortada pozitif bir eleştiri olduğundan söz ediliyor. Bunun gruba ne gibi bir yararı olabileceğini anlamıyorum açıkçası. Taylan Ayık 15 yıllık sahne duruşunu mu değiştirsin? Bu yazılanların insanların kafasında ön yargı oluşturmak dışında bize ne gibi bir pozitif faydası olacak açıklar mısın Duygu?

-Hmmm tamam

-Aferin
-Ehe

Gönderildi : 20/09/2007 4:26 pm
iRoNcLaD
(@ironclad)
Famed Member

Burası fikirlerin söylenmesi için gayet özgür bir platform. Kerem de kendi fikrini, grubun onda yarattığı hissi söylemiş; ister alırsınız ister almazsınız, bu kadar basit....Sadece grupları pohpohlamak için açıyorsak başlıkları, hiç açmayalım o zaman. O O'nun fikridir, katılmasam da saygı duyarım ama kimse bunları buralara yazmayalım; konuşmayalım diyemez ki...

Gönderildi : 20/09/2007 4:32 pm
(@fallfromgrace)
Noble Member

Ben "kendi adıma" bu tür yorumları samimi bulmuyorum.Getirilerin ve götürülerin ne kadar düşünülüp de bu yorumun yapıldığını ise söyleyenin vicdanına havale ediyorum

-Hmmm tamam

-Aferin
-Ehe

Gönderildi : 20/09/2007 4:34 pm
Sayfa 5 / 6
Paylaş: