İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

CourTyard

94 Gönderiler
44 Üyeler
0 Reactions
28.4 K Görüntüleme
skuggor
(@skuggor)
Gönderiler: 5251
Illustrious Member
Konu başlatıcı

[#23632]

gerçekten yetenekli ve çok kaliteli bi grup.. umarım bu tip gruplar çoalır.. başarılarının devamını dilerim..

silence...

Gönderildi : 11/10/2004 2:34 pm
(@azaghal)
Gönderiler: 15
Active Member

Rock Station'daki canlı performansı hiç beğenmedim,onun haricinde güzel grup devam etmeleri hayra olur.

Gönderildi : 12/10/2004 9:02 pm
InfernaL
(@infernal)
Gönderiler: 7
Active Member

Festivale çift gitarla çıkmalarını ben de beklemiyodum ama albüm kayıtlarını çift gitarla yaptılar heralde;bu arada performansları düşüktü biraz doğrudur çalıp gidelim hemen gibi bi halleri vardı; ama mesela en son Ozzydeki performansları gayet iyiydi.

We are the children of the dark stars, and we'll turn there again.

Gönderildi : 13/10/2004 9:19 am
KopuK
(@kopuk)
Gönderiler: 7419
Administrator Admin

bir demolarını dinledim gayet iyi bir grup ama albüm felan cıkardılarm ıyada cıkarıcaklarmı pek bir bilgim yok bu grup hakkında?

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr

Gönderildi : 19/03/2005 4:19 am
(@comablitz)
Gönderiler: 8
Active Member

www.theexecution.com
adresinde bir sample var yeni albümden fakat miksiz ve eski bir kayıt yinede bir bakın...

Gönderildi : 22/03/2005 9:43 pm
(@suffocation)
Gönderiler: 28
Eminent Member

izmirin en iyisi.

How can life after death be more serene than life itself ?
EFFIGY OF THE FORGOTTEN !!!

Gönderildi : 26/03/2005 8:40 pm
McGovern
(@mcgovern)
Gönderiler: 377
Reputable Member

bence de iiler ama su anda biraz daha aktif olmaları gerek

Gönderildi : 26/03/2005 10:40 pm
psYchotic-eYes
(@psychotic-eyes)
Gönderiler: 2411
Noble Member

eskisehire de geldiler 2-3 hfta once.. winter festivalde ciktilar! ben sevdim.. death cikanlar arasinda en iyisi onlardi..! vokal scream brutal gibi biseydi cradle tarzi biraz, daha sert olmali bence! cift gitar iyi koordineli sayilirdi.! en sevdigim yani vokalin seyircileri gaza getirmesini iyi biliyo olmasiydi

www.turandursun.com

EVRİM gerçeği: http://www.metaltr.net/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=158

Gönderildi : 27/03/2005 3:39 pm
(@comablitz)
Gönderiler: 8
Active Member

Gönderen: @mcgovern
bence de iiler ama su anda biraz daha aktif olmaları gerek

Albüm kayıtlarıyla uğraşıyoruz şuan. Çok güzel bir çalışma gelecek. Davullar, baslar ve gitarlar tamam. Vokal ve miksaj aşamasına gireceğiz.Ayrıca 1 Temmuz günü(gün değişebilir)Rock republic Festivalinde sahne alıyoruz. Daha aktif bir periyoda Eylül ayında gireceğimizi düşünüyorum. Albüm çıkışı vesilesiyle.

Gönderen: @koskos
Gönderen: @infernal
vokal müthiş

ya kendinizi kadirmayın ya... bu elemanlar melodik death diye geziyolar ama vokal alakasiz mal gibi 1 vokal. scream gibi 1sey iste dedim ya alakasız....
Bence gruba destek olmayı 1az abartıyoruz -ya da bilmiyoruz mu demeliyim- . abi destek baslığa girip direk herkes gibi ooo aman çok iyi çok sağlam demek değil ki. eminim burda grubun en azından 1şeylerini sevmeyip söylemeyenler vardır. beğenmediğimiz yerleri söyleyelim de anlaşılsın; daha iyisi olsun... ama işte..

Dediklerin yanında kayıdıda dinleyip yorumlarsan daha güzel olabilir. Ama lütfen kayıt kalitesine takılma. Çünkü miksaj yok ve o sadece pilot kayıttı. O parçanın melodik deathe ne kadar yakın olup olmadığınıda yorumlayabilirsin.Vokali beğenmemeni normal karşılıyorum çünkü dediğin gibi Melodik Death Metal de bu tarz vokal pek fazla rastlanmıyor sana uyumzsuz gelmiş olabilir. Ama çok fazla sayıda beğeneide var. Ayrıca Biz Melodik death yapıyoruz diyede gezmiyoruz ortada. Ama bazı parçalarda melodik deathin ağır bastığıda kesin. Neyse bir dinle yorumlarını merak ediyorum.

www.theexecution.com

Gönderildi : 29/03/2005 2:07 am
VentoR
(@ventor)
Gönderiler: 657
Honorable Member

upuzuuuuuun biyazı yazdım ama 56knın azizliğine geldik silindi gitti.neyse

sürekli dilimize dolanan yerli gruplara destek olayını en çok hakeden gruplardan biri.

mertin vokali tartışılmaz ama brutal vokale biraz daha ağırlık vermeli.baştan aşşa scream kullanınca parçaların o melodi çeşitliliği pek göze batmıyo.mesela demodaki courtyard adlı parçada vokal bu işi çok iyi yapmış.

bu arada melodic death metalde böle vokal olurmu temalı fikirlerede katılmıyorum.özgünlüğü kısıtlayıp sınırlandırmak üreticiliğide sınırlandırır(ne söz be, imza: hakkan aydın)

antiAnathema

Gönderildi : 31/03/2005 3:01 am
(@refuseresist)
Gönderiler: 300
Reputable Member

bak yaa bu super adamlari taa 2. sayfaya gondermis terbiyesizler..

Gönderildi : 03/05/2005 11:45 am
killforus
(@killforus)
Gönderiler: 888
Prominent Member

İzmir'in şu an için bence en iyi grubudur sahne şovu elemanların enstruman bilgisi bence yeterince iyi,Türkiye standartlerının üzerinde bir grup yurt dışında patlaması yakındır belki iddialı bir söz bu ama ben gruba gveniyorum daha çok genç ve yapabileceklerinin bence çok az bi r kısmını gördük çalışmalarında başarılar

Gönderildi : 03/05/2005 4:19 pm
Fink
 Fink
(@fink)
Gönderiler: 586
Honorable Member

winterfest'de dinledim,bir kaç sample dinledim.Az sayıda gelecek vaat ettiğini düşündüğüm türk gruplarından.çift gitarlar muhteşem.vokal muhteşem(şunu da ekleyeyim.Ben bu tarz vokalden nefret ederim.Ama benim gibi birine bile hiç batmıyor.winterfest'de en önden dinledim.)seyirciyle iletişimi çok iyi,davul da onlardan geri kalmıyo.Bekleyin diyorum.Çok iyi yere gelecek bu grup...

Grubun demosunu nereden bulabilirim.Bir de albüm ne zaman çıkacak öğrenebilir miyim?

Words escape me when I try to speak

Gönderildi : 04/05/2005 8:32 pm
voldemort_neita
(@voldemort-neita)
Gönderiler: 34
Eminent Member

BEN IZMIR DIABOLICAL DAVUL OZAN.COURTYARD bence cok kalıtelı bı grup ınsanlar zannedıyokı bı grup bı konserde ıyıse her konserdede ıyı olacak alakası bıle yok konserde bı grubun ıyı calabılmesı ıcın ses sıstemı+seyırcının gaz olması+motıve cok cok ıyı olması lazım sız bunları bılıyomusunuz konusuyosunuz SIZ BIR GRUP KURUN DAHA IYISINI YAPIN.COURTYARD muzık hayatında sıze basarılar REVA kardesıme selam.................

Gönderildi : 06/05/2005 4:09 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

bencede adamlar gayet kalıtelı
Refusal demoları nasıldı ben hayran kalmıstım

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 08/05/2005 4:00 pm
Sayfa 1 / 7
Paylaş: