Forum
albüm kapağını orjinal resminden bu haline getiren benim.kitapçığın içini de.kapak yurtdışında yasaklandı kan var diye.çok acele ikinci bir kapak yaptım ve yurtdışına o kapakla gitti.
http://www.consumedm.com/album.htm
adresinden iknci kapağı görebilirsiniz
consume için söylenecek çok şey var.ekim i bekleyin ve canlı performanslarını izleyin.albümdekinden çok daha ileri seviyedeler.senelerdir bu camiadayım böölesi bir gruba hiç tanık olmadım.
web sitesini ziyaret edin ve istekleriniz için benimle görüşün
[email protected]
www.consumedm.com
pek beğendiğimi söyleyemem kat etmeleri gereken uzun bi yolvar daha Başarıalr diliyorum gruba
Consume u album ilk çıktıgı zaman ugrak da dinlemiştim tarzı çok sevmesemde grubun müziği cok kaliteli özellikle kayıt kalitesi çokhoşuma gitti ama türkiye de bu müziğin tutması çok zor bu yüzden herkesin gruplara destek çıkması gerekiyo özellikle de izmir gibimüziğin anemi,detone,çalar saat gibi saçma gruplardan ibaret oldugubi sehirde budaha da gerekli gruba başarılar diliyorumpek beğendiğimi söyleyemem kat etmeleri gereken uzun bi yolvar daha Başarıalr diliyorum gruba
Consume u album ilk çıktıgı zaman ugrak da dinlemiştim tarzı çok sevmesemde grubun müziği cok kaliteli özellikle kayıt kalitesi çokhoşuma gitti ama türkiye de bu müziğin tutması çok zor bu yüzden herkesin gruplara destek çıkması gerekiyo özellikle de izmir gibimüziğin anemi,detone,çalar saat gibi saçma gruplardan ibaret oldugubi sehirde budaha da gerekli gruba başarılar diliyorum
İzmir'in müziği anemi, çalar saat, detone, tape, in progress, vs.. gibi gruplardan ibaret değildir.. Saydıkların alternatif rock yapan bar grupları zaten.. Eğer İzmir piyasası bunlardan ibaret dersen birçok gruba saygısızlık,haksızlık etmiş olursun.. (Örn: Courtyard, Affliction, Hecatomb, In spite, Notwithstanding, Diabolical, vs..) Bu başarılı grupları görmezden gelip de, bi kaç bar grubu sıralayıp "izmir piyasası bunlardan ibaret" deme buyüzden.. Etrafına bakın biraz, İzmir'de de hareketlik var ve burda da bu müzik için emek harcıyan insanlar var..
Görmezden gelme, farkına var, destek ol bence ok?
Bıraktım siteyi...
Yukarıdaki açıklama yeterli sanırım, başka birşey yazmaya gerek duymuyorum!
Valla arkadaşalr çok saalm başarılar dilioz ALTAR olarak ekimi beklioz...her şklde oreadayız
Benim amacım zaten destek vermekti demek istediğim ise izmirin barlarında bu alternatif grupların yerine izmir in gerçek metal gruplarının çıkmasıydı . Niye bu kadar yanlış anlaşıldı anlamadım . zaten destek vermeyecek olsam niye zamanımı ayırıp bu foruma yazı yazayım................Valla arkadaşalr çok saalm başarılar dilioz ALTAR olarak ekimi beklioz...her şklde oreadayız
İzmir'in barlarında bu tarz alternatif grupların çıkması yerine gerçek metal grupları mı çıksın? puhahaha!
Dungeon, ooze, roi vs.. bunların hepsi rock bar, metal bar değil kapiş?
Sen hiç daimi (misal haftada 1 gün falan) barda program yapan bir black metal ya da death grind metal tarzında örnekler sunan bir gruba şahit oldun mu? Türkiye'de varmı böyle bir yer? Varsa söyle hemen gideyim o şehire yerleşiyim.. Norveç mi burası?
Hayal bunlar..
Düşünsene abi;
"Len bu gece Ooze'da Affliction çıkıyomuş gidelim mi? Yok be abi Dungeon'da Courtyard varmış ona gidelim hatta Kybele'de de Tape'in yerine Consume çıkıyomuş bu akşam oraya mı kaçsak acep ne dersin?"
puhahaha
Harbiden hayali bile güzel.. Ama diyorum ya hayal sadece ![]()
*Dipnot: Üstteki yazılanlar tamamen "Feyk"tir.. Hepsi birer hayal ürünüdür.. İnanmak gibi bir gafet ve dalalette bulunmayın sakın ![]()
Bıraktım siteyi...
Yukarıdaki açıklama yeterli sanırım, başka birşey yazmaya gerek duymuyorum!
dorock bar - istanbul murder king her cumartesi beklerim ayrıca dediklerinde gayet güzel olurdu ayrıca metal bar diye bi şey yoktur ben hiç görmedim rock bar varsır ör:karavan rock bar neyse boşuna konuşuyorum sen sen izmirin de türkiyeninde metal konusundaki gidişatından memnunsun galiba böyle devam et............İzmir'in barlarında bu tarz alternatif grupların çıkması yerine gerçek metal grupları mı çıksın? puhahaha!
Dungeon, ooze, roi vs.. bunların hepsi rock bar, metal bar değil kapiş?
Sen hiç daimi (misal haftada 1 gün falan) barda program yapan bir black metal ya da death grind metal tarzında örnekler sunan bir gruba şahit oldun mu? Türkiye'de varmı böyle bir yer? Varsa söyle hemen gideyim o şehire yerleşiyim.. Norveç mi burası?
Hayal bunlar..
Düşünsene abi;"Len bu gece Ooze'da Affliction çıkıyomuş gidelim mi? Yok be abi Dungeon'da Courtyard varmış ona gidelim hatta Kybele'de de Tape'in yerine Consume çıkıyomuş bu akşam oraya mı kaçsak acep ne dersin?"
puhahahaHarbiden hayali bile güzel.. Ama diyorum ya hayal sadece
*Dipnot: Üstteki yazılanlar tamamen "Feyk"tir.. Hepsi birer hayal ürünüdür.. İnanmak gibi bir gafet ve dalalette bulunmayın sakın
grubu acaip merak ediorum hala dinleyemedim... kemancı performansını da merakla bekliorum....
yanlış anlaşılmalarla yanlış şeyler yazılmış,pardon arkadaşlar..
how can they sleep while their beds are burning?
burası consume topiğ tartışmazsanız ve grup hakkında düşüncelerinizi yazarsanız daha ii olmaz mı?![]()
www.consumedm.com
consume 'a başarılar..
how can they sleep while their beds are burning?
4-5 sene önceki hallerinden çook çook daha iiler, belki hatırlaralr muğla konserlerini... performansları güzeldi.. tekrar canliı izlemek güzel olucakkk
başarılar..
consume nereye, biz oraya...
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir
canlı performanslarını izledikten sonra karar vereceğim yerli gruplardan biri.. sitedeki demo fena değil ama parça bana biraz kesik gibi geldi......
Always use a cheap gun to kill a dead man !
başarılar...canlı performans çok önemli...