Forum
grup sadece 2 kişi tarafından yaratıldı şu an ise gruptaki elamanlar şöyle;
gitar - oğuz
gitar - eren
bass - gökhan
vocal - mehmet
davul - görkem
şu şekilde grup ,, ve bu sene verdiği konserlerde elazığda bir ilkide başardılar fırat.ünv. bahar şenliklerinde yer aldılar yanii
hmm saytricon parçasına gelelim sadece o parçada saytriconun sözleri alınmıştı ve grup yeni kurulmuştu evet kötü olmuşştu o kayıt sadece birşeyleri ispatlamaktı.. ama o günden bugüne çok şey değişti son olarak c.tesi verdikleri konserde unutulmazdı yanii ..
Immortal Demokan
iyisi mi cevap vereyim, ha? ![]()
oncelikle $unu soyleyeyim, bizim oncelikle bu grubu kurmamizdaki amac, elazig 'daki tiksindigimiz populer muzik olayindan kurtulmakti. ve tamamen, kendimizi eglendirmek amacli girdigimiz studyoda, thrash ritmlerinin ustune brutal vokal denemesi, olumlu sonuclaninca, devam ettirme kararimizla grubu kurmu$ olduk.
ba$ta sadece ritm gitar ve vokal vardi, hala da yaptigimiz muzigin temelini bu iki enstruman olu$turuyor, diger enstrumanlar sadece yardimci, belki biraz zenginle$tirmi$tir muzigi, ama temel hala ayni.
cover olayi $udur, vokalimiz, ezbere bildigi $arkilari okudu $u ana kadar. ve sozlerini aldigimiz gruplara da ayip etmek istemedik hic bahsetmeyerek, cover olarak yazalim dedik, ama caldigimiz muzikler tamamen bize aittir. ama yeni sozler yazdik, ve $arkilar tekrar duzenlenecek bu yeni sozlere gore.
gruba sadece konserlerde e$lik etmek icin, elazig 'dan bir kac arkada$ katIldi (bas, bateri, 2.gitar) ve, 3 konsere ciktik. bunlardan 2si duzenledigimiz metal geceleri, biri de firat universitesi bahar $enlikleri idi ki, $u ana kadar, birakin death / black calmayi, yabanci parca calmaya bile cesaret edebilen pek az grubun oldugu bahar $enligi sahnesinde, linc edilmeyi goze alarak death / black caldik.
seneye, elazig 'da sadece turku vb. kaydedilen bir studyoda, ilk saglam kayitlarimizi yapacagiz, umarim diyorum cunku vokalistimin burada kalip kalmayacagi kesin degil. ve ikimiz olursak bile kayda girecegiz. umarim sizlere elazig 'dan cikan ilk death / black albumunu dinletebiliriz. kayitlarda, tum enstrumanlari ben calacagim sanirim, davul da, buyuk ihtimalle bilgisayar destekli olur, ama emin degilim, sizi bilgilendiririz.
yaptigimiz i$in kaliteli oldugunu, fakat uzerinde daha cok cali$mamiz gerektigini biliyoruz. ele$tirilecek cok nokta var, dogru, ama duzelebilecek $eyler bunlar. biz, en zor $eyleri ba$ardik (burasi icin konu$uyorum), devamini da umarim getirebiliriz.
asalet mevzusuna gelince, gercekten, hic bir zaman, poz yapan, kendini begenmi$ insan modeli olmadik, harbiden iyi insanlariz yani, ciddi soyluyorum
. o yazilari grubumuzun kurulu$unda buyuk rol oynayan, demokan nickli arkada$imiz bizim icin yazmi$, cok begendik, harbiden de etkilendik, ama kesinlikle, lord falan tribine girmedik hic bir zaman, girmeyiz de...
sadece, hissettiklerimizi, sese dokup, ya$adigimiz derin sIkintidan kurtulmaya, ofkemizi kusmaya cali$iyoruz.
http://rapidshare.de/files/24101369/bloodyshadows112.wmv.html
bu ilk konserden bir kayit, 2. konserden kaydi da upload eder etmez atarim, 3 haziranda yaptik geceyi, daha yeni montajliyoruz videolari ![]()
http://www.garaj.tk
elazig rock & metal kulturu
bunuda izliyebilirsiniz 3 Haziran Rock & Metal gecesinden.. elazığda unutulmayacak bir gece yaşadık o gün umarız seneye kaldığımız yerden tam gaz devam ederiz...
Immortal Demokan
hmmm ne geceydi be.. son konser olmıyacak seneye tam gaz ve daha kaliteli işlerle devam edicektir umarım.
3 Haziran Metal Gecesinden Kayıt:
>
br />
ve buda ilk konser kaydımız. :
tebrik ederim. elazığ da böyle bir grub olduğunu görmek çok guzel.
başarılarınızın devamını diliyorum.
daha iyisinide yapacağınıza inanıyorum.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
gezegeninizin adamı olun gençler.
elaman erken memlekete kaçmasaydı daha hız verecektik çalışmalara ekim eylül ayını bekliyoruz kayıtlar içinde.
elazığlı ve zort şartlarda oldugunuz lafları altına sıınarak Black Metal yaptigini zannederek bole forumlara eylence oluyosunuz..yakında sizdende corpsepaintli efsane fotograflar bekliyoruz.
gayet rahat bır sekılde konser düzenlendi.
ssana ne olum kim ne yaparsa yapar gezegen mezegen hikayesini armutlara anlat hadi
DİALEKTİKA
resimler feciydi
siz ilklerin grubusunuz metaltr için gonderdiniz promosyon resimleri anladıqta ama bu davulsuz konser nedir onu anlamadım yoqsa benmi goremiorum davulu ![]()

yok dayi davul sol tarafta. elazig gibi hayvan sahnelere sahip bir ortamda, s*k kadar bir yere cikmak hata idi ama ne yaparsin? videoda goruluyor zaten.
http://www.garaj.tk
elazig rock & metal kulturu
tamamdır hajım sadece resimde ole gozukunce bende soram dedim
arkadaşlar bloodyshadows dawulcusunu bulmuştur o kişide benim..arkadaşlar dün teklif ettiler bende kırmadım tabikide efet dedim bukadar sağlan bigrupta çalmak benim içinde ii olcaktır die düşünüorum...elazığda metal tarzı müzik yapan öle pek bi grup yok..şartlarda elwermio zaten elimisden gelenin eniisini yapmaya çalışcas sizleride bekleris konserlerimise busene baya çalışacağıs...böööötabiki hepside şaka yane dawul mawul olayı ben bunların hıslarına yetişemem bea
ama bi yorum yaparken o grubun bulunduğu yeride ele almakta fayda war ![]()
dirilişim gerçekleşti..mezarımda hüzün içindeki mutluluğu yaşıorum..boşluk içinde boşluğu ..doğru!!!