İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Black Omen (Shadow Over Existence - 3rd Album Psytanalysis)

331 Gönderiler
142 Üyeler
0 Reactions
75.8 K Görüntüleme
TheDoguhan
(@thedoguhan)
Gönderiler: 206
Estimable Member

piyasaya siki bir giris yapti demek

| www.doguhan.net | Copyright since 2003

Gönderildi : 03/03/2007 8:24 pm
GlooM
(@gloom)
Gönderiler: 6433
Illustrious Member

sanki yeni kurulmuş bi grup gibi söyledin... :)

[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]

Gönderildi : 04/03/2007 12:01 am
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Gönderiler: 179
Estimable Member

öyle demeyin olm ikibuçuk yıl önce iyi giriş yapmışlardı yalan değil..

kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii

Gönderildi : 04/03/2007 11:53 am
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Estimable Member

a.q. ne albümmüş yaa bursa ve izmir deki metal shoptaki elemanlarla artık kanka oldum şu albüm yüzünden hayır adamlar hammerden de daha çıkmamış dediler bu hafta yakacam lan kendimi. damned ronaiscence'yi dinlemekten bıkmadım ama diğerlerinie istiyoruz black omen HADİ YAAV...

kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii

Gönderildi : 30/03/2007 12:30 am
aren
 aren
(@aren)
Gönderiler: 767
Prominent Member

Gönderen: @catamenia
a.q. ne albümmüş yaa bursa ve izmir deki metal shoptaki elemanlarla artık kanka oldum şu albüm yüzünden hayır adamlar hammerden de daha çıkmamış dediler bu hafta yakacam lan kendimi. damned ronaiscence'yi dinlemekten bıkmadım ama diğerlerinie istiyoruz black omen HADİ YAAV...

ben sana özelden msj atarım çıktığı vakit..böle insanların olması ne kadar güzel...

Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.

Gönderildi : 30/03/2007 12:31 am
aren
 aren
(@aren)
Prominent Member

ve poemin grubu yanlış biliosun...hammerın diil..

Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.

Gönderildi : 30/03/2007 12:44 am
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Estimable Member

bilmiyorum abi izmirdeki studio ümitte öyle söylediler hammer den daha çıkmadı diye orası beni ilgilendirmez abi çıksında isterse şahin özerden çıksın sorun değil gerçekten çok sinir bozucu bir hal almaya başladı ama bu durum şubat dediler yok mart dediler yok..

Gönderildi : 30/03/2007 12:48 am
aren
 aren
(@aren)
Prominent Member

yaw sonuçta bu sorunun muhattabı grup ama sonuçta gruba bağlı değil bu firmalarıyla alakalı bir durum o albüm bir senedir hazırmış zaten bana bu ay çıkacağını söylemişti gökhan..haber geçerler albüm çıktığında buraya buradan takip et...ama albümün çıkmış olması lazım neyse sen burdan takip et durumu..

Gönderildi : 30/03/2007 12:58 am
aren
 aren
(@aren)
Prominent Member

Albüm yakında çıkıyormuş kesin tarih belli olduğunda haber geçiceklermiş...Daha çıkmamış yani..dediğim gibi buradan takip edebilirsin...

Gönderildi : 30/03/2007 1:36 am
HolyWars
(@holywars)
Gönderiler: 1978
Noble Member

19 Nisan 2007 Black Omen Supporting Rotting Christ!!!! @Eskişehir 222 PARK

Afiş koyulur yakında..

:smt068 Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! (:rock:

Gönderildi : 30/03/2007 1:57 am
trilogy
(@trilogy)
Gönderiler: 331
Reputable Member

turkıyede black metalin babaları onlar!!black candle sarkısı gercekten yutdısındakı black metal gruplarına tass cıkrarır!!

İçimi Kemiriyor Zifir!!!

Gönderildi : 30/03/2007 2:08 pm
HolyDemon
(@holydemon)
Gönderiler: 988
Noble Member

en yakın konserine gitmem gerek ankaraya gelirler umarım

asdfjkdfshfh

Gönderildi : 09/04/2007 2:05 am
ugurkarapaca
(@ugurkarapaca)
Gönderiler: 11
Active Member

bana kalırsa Türkiye standartları üzerinde kaliteli bir grup çünkü bu şekilde bu tarzda müzik yapmaya cesaret edemeyen çok kişiler var. Örneğin Eskişehir'de bu müzik türünün çıkması normal ama okuduğum yer olan Aydın'da bu müziği yapanlar varsa bile ortaya çıkamıyorlar çünkü müzik Aydın'a göre sert kaçıyor. Başarılarının devamı dilerim çok süperler.

GROZA!!!

Gönderildi : 25/04/2007 5:49 pm
baran_blackomen
(@baran-blackomen)
Gönderiler: 40
Eminent Member

selam arkadaslar....

BLACK OMEN & ROTTING CHRIST KONSER FOTOGRAFLARI GRUBUN WEB SAYFASINA EKLENMISTIR.
------------------------------------------------------------
www.blackomen.net
info@blackomen.net
http://www.myspace.com/blackomenturkey

BLACK OMEN
www.blackomen.net

Gönderildi : 28/04/2007 9:47 am
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Estimable Member

ya abi naabalım fotoğrafları yav albüm ne zman geliyo siz bize onu söyleyin valla bak baasur oldum hee.. hem yeni albüm kaç aydır çıkmıyo fotolara bakıyoz iyice koyuyo valla :(

Gönderildi : 28/04/2007 11:55 pm
Sayfa 14 / 23
Paylaş: