İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Black Omen (Shadow Over Existence - 3rd Album Psytanalysis)

331 Gönderiler
142 Üyeler
0 Reactions
75.8 K Görüntüleme
(@jarmen-kell)
Gönderiler: 1
New Member

Black Omen'ın ne kadar başarılı olacağını demo çıktığı zaman Gate of Darkness i dinlediğim zaman anlamıştım...

Gönderildi : 04/12/2006 9:59 pm
motherannorthe
(@motherannorthe)
Gönderiler: 189
Estimable Member

Grubun stüdyo çalışmalarından bir görüntü için:

Gönderildi : 06/12/2006 12:38 am
trilogy
(@trilogy)
Gönderiler: 331
Reputable Member

arka cıkılıcak grupların basında gelio

İçimi Kemiriyor Zifir!!!

Gönderildi : 13/12/2006 2:54 pm
motherannorthe
(@motherannorthe)
Estimable Member

KONSER!!!

Black Omen, 18 Mart İstanbul Catamenia konserinden önce 4 Mart'ta Dorock Bar'da sahne alacaktır. Bu aynı zamanda grubun ilk İstanbul konseri olacak.

Gönderildi : 02/02/2007 2:35 am
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

18 Mart İstanbul Catamenia bunada gidemessem
hayattan umudu kescem artık

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 08/02/2007 10:24 pm
(@gevur)
Gönderiler: 28
Eminent Member

ülkemizdeki en sevdigim bilek gurublarindan biri, parmakla sayilacak kadar az iyi gurub var! black omen de aralarinda!, full support!!!!

Gönderildi : 09/02/2007 1:02 pm
vortexthemiskin
(@vortexthemiskin)
Gönderiler: 413
Reputable Member

Black Omen grubuna, 4 Mart Ve 18 MArt'taki konserlerinde basarilar diliyoruz...Hersey gönlünüzce olsun arkadaslar....

Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.

Gönderildi : 11/02/2007 7:55 pm
herPesS-
(@herpess)
Gönderiler: 1418
Noble Member

=)
benım de dınlemekten en zevk aldığım, bıkmadığım, en cok konser haberını bekledığım turk gruplardandır. dılerım sağlam ısler yapmaya devam eder ve hakettıklerını elde ederler.selamlar:) saygılar.

breathe is just a clock.ticky.

Gönderildi : 12/02/2007 11:22 pm
GlooM
(@gloom)
Gönderiler: 6433
Illustrious Member

[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]

Gönderildi : 14/02/2007 1:02 am
aren
 aren
(@aren)
Gönderiler: 767
Prominent Member

valla feci gaz insandır gökhan kişisel olarak sevdiğim bir kardeşim..müzik hayatında başarılar dilerim hepsine konserde süper geçsin

Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.

Gönderildi : 15/02/2007 9:56 pm
aren
 aren
(@aren)
Prominent Member

başarıyı hakeden her zaman bulur bu kesin er yada geç catamenia ile bir şarkı söylücekmiş gökhan yanlış anımsamıyosam..güzel bişey olucak belliki ama sanırım kaçırcam ama eskişehire özel olarak gidicem dinlemeye ... yeni albümleride çıkıcak yakında alırız ve dinleriz...

Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.

Gönderildi : 16/02/2007 7:24 pm
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Gönderiler: 179
Estimable Member

ya varya şu yeni albümde hala çıkmadı ya ben ona deli oluyorum metal shoptaki herifler en sonunda dalıcaklar ama naabıym 15 şubat dediler hala yok yeter bee!

kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii

Gönderildi : 20/02/2007 9:00 pm
olypsseus
(@olypsseus)
Gönderiler: 192
Estimable Member

eksisehirdeki winterfesti kacimayin derim .gunduz programina gidip gecede evime gidip dinlenmeyi dusunuyorum .black omen ve uckgrind icin eske:)

........................

Gönderildi : 23/02/2007 5:51 am
motherannorthe
(@motherannorthe)
Estimable Member

25 Şubat 2007 tarihli Eskişehir konserinden: Damned Renaissance (The Plague)

Gönderildi : 01/03/2007 9:26 pm
aren
 aren
(@aren)
Prominent Member

albüm martta çıkıyor...

http://www.myspace.com/blackomenturkey bu adresten şarkı dinleyebilirsiniz..Gothic Ceremony benim favorim...Gökhanın vokali gerçekten başarılı...

Gönderildi : 02/03/2007 1:12 pm
Sayfa 13 / 23
Paylaş: