İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

-ALTAR-

117 Gönderiler
35 Üyeler
0 Reactions
33.7 K Görüntüleme
robertpaulson
(@robertpaulson)
Gönderiler: 1559
Noble Member
Konu başlatıcı

Yapın yapın bekliyoruz hepinizden yorumlarınızı :)

Şu anda sorun çıkmamışsa şehirdışındaki yerlere de ulaşmış olmalı ep...

B uarada neith in sorusunuda yanıtlayayım A.I gavurların tabiriyle "Artificial Intelligence" yani yapay zeka anlamına gelmekte..

Gönderildi : 11/02/2007 4:13 am
(@mill3r)
Gönderiler: 114
Estimable Member

ben ep yi daha dinleyemedim ama gruba bise demek istiorum ya siz thrash yapiodunuz babalar gibi neden thrashten vazgectiniz hacilar

alkol hülea alkol bira isdiom ben zuhaha

Gönderildi : 12/02/2007 8:41 pm
(@reifer-30835)
Gönderiler: 188
Estimable Member

Hacca gitmediler henüz gidince hacı olurlar herhal dierek irenç bi espiriklen yazıma başlayayım :F

Efem bugün gittik akmar pasajına,atlantise dalıp ep yi sonun bende almış bulunup,sıcağı sıcağına yorumumu yazayım dedim.

The End introyla açılır.. Son izlediğim konserde ve ep çıkmadan dinlediğim 3 parçadan ep nin genel olacağı hakkında fikir sahibi olduğumu sanıyordum açıkcası. Yeşil hastalık özellik TÜrkçe sözleriyle gerçekten çok etkileyici giriş olmuş.Sözler dinleyince anlaşılmıyor gerçide ep kapağında saolsun bizide düşünüp yazı vermiş kardeşlerim :D Daha sonra 1915 yarı Türkçe yarı ing. olan parça geliyor.soad ile ilgili güzel konuya değinmiş parça.Sözleri okuyunca ki yanılmıyorsam forumda da var daha iyi anlıyoruz ne anlatılmak istendiğini.Özellikle bu parçanın sonunda outro tadında sonradan eklenmiş gbi duran çok hoşuma giden sanki parçayı böyle tamamalanır cinsinden bi müzik giriyor yırtınan bi gitar eşliğinde.oldukça hoş olmuş.3. parça demise of mankind özellikle gitarlarıyla dikkat çekiyor.Altar ın teknik oalyına daldık dedirten cinsten gitarları oldukça iyi olmuş ve son derece gaz bi bölüm var gene bu parçada. Adamalar kesik kesik gaza getirip heveslendiriyorlar sonra tek bi kafa bile sallatmadan yardırıp gidiyorlar abi :D vee gelelim THE HUMILIATION OF PINK e! Gerçekten şu kadar söyleyeyim bütün ep parçaları bi yere bu parça bi yere. Altar - The End ep sinin mtabiri yerindeyse m.koyan parçası! Çok sağla riff,davul özellike vokal.Alper in sesi çok ii gitmiş.screamlere baya bi tutuldum özellikle :D ve son parça nano-tech offsprings.ep çıkmadan dinlediğim parçalardan biriydi yorumunu yazmıştım.Scourge of god,eleman değişiklikleri vs. gibi konulardan sonra böyle bi parçalay gelmeleri harbiden dibimi düşürmüştü :D Çok yol kat ettiklerini söylemiştim.Ama ep yi dinleyince ne yolu m. bile koymuşlar :D

Valla tadından yenmez ep. Bu grup yıllardır artık bişeyler yapmak için çok çalışıyor,aşırı ilerleme kaydedip,aşırı geliştiler.Çok iyi yerlere geldi müzikleri.Bu kadar emeğe bi saygınız olsunda 2 ytl nize kıyıp şu ep yi alın.içten gelerek söylüyorum bu kadar emek veriliyor şehir dışına kadar yollanıyor ve hiç bi kazanç elde etmediklerini unutmayalım.bir çok grubumuz böyle ama biras destek olun.Vırvır forumda ötmekle olmuyor bu işler!

Gönderildi : 21/02/2007 1:33 am
fleshtized
(@fleshtized)
Gönderiler: 116
Estimable Member

myspace den dinledim grubu bugün....pek fena değil...kimi aranjmanlar tek düze klişe gelsede yinede tat veriyor...biraz technical death-grind olabilme kasışları var ama günümüzde bu normaldir zira son 1-2 yılda brutal death metal bayağı trend olmaya başladı:)
herneyse,bu çıkardıkları ep zannedersem,alınabilir gibi duruyor,hafta sonu edinmeye çalışıcam.başarılar dilerim arkadaşlara.

GROSS-OUT GRIND SICKOS!

Gönderildi : 23/02/2007 12:47 am
robertpaulson
(@robertpaulson)
Noble Member
Konu başlatıcı

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkur ederim genelde iyi hala ama hala bekliyoruz yorumları 2YTL fiyatı ep nin bekliyoruz alın aldırın :)

Bu arada yeni bir gelişme oluştu..
Grubumuzdaki bass gitar gorevini artık FEHMİ SUDA(ex-Murat Net,ex-Saints n Sinners) kardeşimiz yapacaktır..

Boyle bir yeteneği grubumza kattığımız için mutluyum..Guzel bir kimya oluşacak gibi yeni parçalarımızın hazırlanmasında..

Ayrıyeten guzel bir konserle çıkacağız şehirdışına..

Gönderildi : 03/03/2007 4:26 pm
(@execution)
Gönderiler: 520
Honorable Member

haydi bakalım yardırın tekrardan

BAKIRKÖY FOREVER
Gurkan (Sabhankra Bass)

www.myspace.com/sabhankra

Gönderildi : 03/03/2007 10:11 pm
_Mami_
(@mami-2)
Gönderiler: 30
Eminent Member

yolunuz açık olsun diyelım

_Mªmi_|| RéNkLi . OriJinal.†

Gönderildi : 03/03/2007 10:13 pm
robertpaulson
(@robertpaulson)
Noble Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @implosion
Hala alamadım.Kendime küfür ediyorum.
iyice asosyal oldum ben. Beşiktaşta pena müzik nerde biri söylesin bana :D

Ama sen iyice yuzsuz oldun kargoyada verim mi kuzum :lol:

Gönderildi : 04/03/2007 12:27 am
robertpaulson
(@robertpaulson)
Noble Member
Konu başlatıcı

Akademi bulteni nin bizimle bu ay yaptığı roportajı okumak için:

http://www.akademi-bulteni.net/news.php?readmore=68

Kostebek dergisinin bizimle şubat sayısı için yaptığı roportaj okumak için

www.kostebekdergi.com

Ayrıyeten 25 Martta Dungeon bar da İzmirde olacağız.Afişi ekleyeceğim buraya.Konserde ayrıyeten ep mizde satılacaktır stand açılarak.Ep konusunda dahada yorumları bekliyoruz

Gönderildi : 10/03/2007 6:51 pm
(@reifer-30835)
Gönderiler: 188
Estimable Member

Çok beğendim röpörtajı. Piyasamızla ilgili düşüncelerinede bi o kadar katılıyorum bunuda biliyorsun Yağız.

Gönderildi : 11/03/2007 6:06 am
bonesaw
(@bonesaw)
Gönderiler: 712
Honorable Member

izmirde bekliyoruz konser gününü, merak ediyorum performansınızı, myspace'den dinledim hoş bi sound var yolunuz açık olsun :D eer izmire gelirken e.p getirirseniz bzm e.p ile takas ederiz :wink: hadi kolay gele arkadaşlar..

RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org

Gönderildi : 12/03/2007 4:31 pm
robertpaulson
(@robertpaulson)
Noble Member
Konu başlatıcı

Valla bizde İzmire gelmeyi bekliyoruz emin ol. Her zamanki gibi guzel bir gece yaşayacağız eğleneceğiz birlikte...Kerem in de dediği gibi Stand açacağız bir sorun olmazsa.Yorumun için dteşekkurler Ep yi de alıp yaparsın kritğini ;) Ama şu aralar 2 tane org.un çakışması gibi bir durum gozukuyor forumlarda ama oyle değil.Galiba ortak bir paydaya ulaşıldı ve çok çok daha guzel bir haber gelecek.Ama tabi forumlar kapatılmadığı için çekişme var gibi gozukuyor ama değil :) Neyse yakında gelir haberi...

Keremciğim:
Soruna gelince tınlama olayı "içten olmayan" "gideceği yeri belli" eleştriler ve "yorum" adı altındaki aşağılamalar için geçerli onun dışıdna kulağına guvendiğim insanların yorumlarına her zaman açığım...Turkçe-İngilizce kombosu bence çok guzel oldu..Gelen ters bir tepki yok dinleyenlerden demekki hiç sırıtmamış.Boyle yazmayada devam edeceğiz açıkçası albumde...Benimde hep düşüncelerim olmuştu "neden olmasın" diye sonra denedik gayette guzel oluyor...

Ayrıyetten boyle bir soru içinde teşekkur ederim sana çünkü kimse farketmedi ama 5 şarkının biri tamamıyle Turkçe olmak uzere 2 şarkıda İngilizce-Turkçedir :)

Gönderildi : 12/03/2007 10:34 pm
bonesaw
(@bonesaw)
Gönderiler: 712
Honorable Member

yok yok problem kalktı..organizasyondan duyduuma göre ortak paydada buluşulmuş çakışma felan kalkmış ortadan:)

RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org

Gönderildi : 13/03/2007 9:07 am
funeral_moon
(@funeral-moon)
Gönderiler: 310
Reputable Member

oldukca saglam olmus parca babalar ;) sound daha bir death, vokal daha bir core, gitarlar daha bir teknik olay budur kardeslerim.. boyle devam.. arkanızdayız..

ADYTUM - RHYTHM GUITARS

[email protected]
www.myspace.com/theadytum

Gönderildi : 18/03/2007 2:20 pm
robertpaulson
(@robertpaulson)
Noble Member
Konu başlatıcı

25 Mart 2007 Pazar İzmir/Dungeon Bar

konserde Ep satışı için stand açılacaktır.Afiştekinin tersine 3. sırada yer alacağız.

Gönderildi : 21/03/2007 4:54 am
Sayfa 3 / 8
Paylaş: