İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Almora Grubuna Destek Verelim

67 Gönderiler
31 Üyeler
0 Reactions
4,652 Görüntüleme
(@leros-11097)
Gönderiler: 262
Reputable Member
Konu başlatıcı

[#3869]

Bence Almora grubu erkek vokal değiştirilirse dünya çapında ünlenebilecek bir grup nightwishten daha sağlam olabilir sonuçta baya bir gençler bence onlara destek vermeliyiz herşekilde gerek kaset,cd olsun gerek konserleri olsun ülkemizin adını metalle duyurması bizim için gurur kaynağı olacaktır...

Gönderildi : 20/05/2005 10:49 pm
climax
(@climax)
Gönderiler: 39
Eminent Member

kimi zama therion varken niye almora dinliyim ki diyo insan.yerli gruplar türkçe müzik yapınca daha orijinal oluyo bence.mesela ''cehennem geceleri '' adlı şarlıları oldukça başarılı.bayan solist olayı iyi bence fakat kuvvetli bi erkek back vokalle desteklenebilir

Gönderildi : 21/05/2005 11:29 am
Fink
 Fink
(@fink)
Gönderiler: 586
Honorable Member

Çok severim Almora'yı.Almora çok çoooook iyi yerlere gelebilecekken ne bileyim grup üyeleri de bazı şeyleri önemsemiyor gibi.

*Çok seslilik yakışmıyor.Her albümde sayısız enstruman çeşit çeşit vokal duyuyoruz.Ne bileyim ya erkek ya da kadın vokale bütünleştirip olayı diğerlerini kaldırmalılar

*Her sene albüm yapacaklarına daha az süreyle çok daha kaliteli albümler yapabilirler.Sanki her şey aceleye geliyor.Bir çok önemli ayrıntı atlanıyor

*Grup başında Soner Canözer gibi çok iyi bir gitaristi ve söz yazarını barındırıyor.Ama 3 albümdür artık alıştık.Biraz farklı şeyler denemeye çalışmalı

*Keman giderek azalıyor;fülütte giderek artıyor müziklerinde.Bu çok iyi bir karar bence ama sürekli yan enstrumanları arttırmaları bozuyor bu işi.Bilmiyorum tam ama grup artık müzikal olarak kendilerini bir yol belirlemeli.Çünkü 3 albümleri oldu artık.Hala ortalıklarda geziniyorlar

3 albümü olan bir grup dahası her yönünden çok kaliteli bir iş yapabileceği açık olan bir grubun artık olaya daha profesyonel yaklaşmayı bilmeli.Nereye kadar devam edecek ki bu böyle...Seviyoruz,dinliyoruz,destekliyoruz,her albümünü alıyoruz ama bence Soner'in bazı konularda objektif yaklaşıp eleştirileri(en azından bu işin piri insanların eleştirilerini) değerlendirip eksiklerini görmesi lazım...

Words escape me when I try to speak

Gönderildi : 21/05/2005 12:50 pm
(@leros-11097)
Reputable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @fink
3 albümü olan bir grup dahası her yönünden çok kaliteli bir iş yapabileceği açık olan bir grubun artık olaya daha profesyonel yaklaşmayı bilmeli.Nereye kadar devam edecek ki bu böyle...Seviyoruz,dinliyoruz,destekliyoruz,her albümünü alıyoruz ama bence Soner'in bazı konularda objektif yaklaşıp eleştirileri(en azından bu işin piri insanların eleştirilerini) değerlendirip eksiklerini görmesi lazım...

3.albümü dinlemedim ama kötü olduğu söyleniyor zamanın kapıları albümü bence çok iyi bir albümdü biraz yavaş çıkartmaları lazım albümlerini içleinde biriktire biriktire mitoloji,felsefe daha çok okuya okuya sadece hatun vokalle bütünleşmeleri çok daha iyi bence çünkü süper bir yetenek kendilerini biraz geliştirip dünyaya açılmalılar....

Gönderildi : 21/05/2005 2:24 pm
Fink
 Fink
(@fink)
Gönderiler: 586
Honorable Member

3. albüm iyi boşver başkalarının dediklerini.Hem kayıt olarak en yüksek seviyede;hem de az da olsa eksikler gideriliyor(Mesela erkek vokalin yavaş da olsa düzeldiğini farkediyorsun)Önce ben de sevmiyordum ama alışınca en iyi albümleri olduğunu düşünüyorum artık.Sözel olarak bir bakıma da daha da aşmış Soner.O kadar umut verici bir albüm olmuş ki.Bir çok aslbümü(hatta bir ton albümü) bu albümden daha çok sevmeme rağmen bunu kadar çok dinlediğim az albüm var yerlilerde...çünkü her dinlediğimde hırsla doluyorum,hayatla savaşasım geliyor,umut doluyorum...

Words escape me when I try to speak

Gönderildi : 21/05/2005 10:01 pm
(@brekone-holy-4618)
Gönderiler: 2868
Famed Member

verelim.

Gönderildi : 21/05/2005 10:08 pm
Turkgruplarinasahipcik
(@turkgruplarinasahipcik)
Gönderiler: 281
Reputable Member

Türk Grupsa Sonunda Kadar destek vermeliyiz.sunu soyleyebılırım pentagram da ılk konserını bahcelıevlerdemı cay bahcesınde vermıs.album cıkartmaları ıse tam bı sans.unkapanında heryere gıtrmısler kımse olmaz demıs en son en dıpte bı dukkan yasaklı bı azerı sanatcının plagını yapan yapalım demıs.ondan sona almanların unlu bır grubu gelmıs ıkı turk grup alt gruo olarak sahneye cıkacak.bırı penta dıgerını hatırlamıyorum?? pentayı o kadar cok sevmıskı mıllet obur grubu ıplememıs harbıden dusunun yane almorada kayıtları felan saglşam bı grup bana bıraz yavas gelıyo hızları lead ve ritm gitardakılerın soılist degıse farketces bısey olmas sanırım ama gıtarlar cok onemlı

Karanlığı Asla Hayal Edemezsin..

Gönderildi : 21/05/2005 10:09 pm
(@leros-11097)
Reputable Member
Konu başlatıcı

evet ama sanırım bu sitedeki arkadaşlar Türk gruplarımız hakkında duyarsız biz burda bruce nasıl birleşik krallık bayragını dalgalandırdısa ROCK İN RİO DA biz de almora 'dan nihan ın ülkemizin bayragını dalgalandırmasından söz ediyoruz LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM VE ILGI GÖSTERELİM

Gönderildi : 22/05/2005 11:47 am
redtaintedsky
(@redtaintedsky)
Gönderiler: 862
Prominent Member

nightwishten ii olcak diosun he takdir ettim. uc albumde de aynı dandik pedalı kullanan gitariste sahip bir gurp nightwishi gecebilir mi sence?

each and everyone would die at my hand..

Gönderildi : 22/05/2005 4:53 pm
vincent_vega
(@vincent-vega)
Gönderiler: 54
Trusted Member

bence almora çok iyi bi grup ve aynı zamanda bayaa üretken 3 senede 3 albüm.daha iyi bir prodüktörle avrupa da iş yapacaklar

Imzaya resim koymak yasaklanmış alla alla,pek güzel

Gönderildi : 22/05/2005 6:54 pm
kara_gece
(@kara-gece)
Gönderiler: 64
Trusted Member

arkadaşlar
erkek vokal (ahmet) kendini hala geliştirmekte ve vokalini oturtmakta.onu kabullenmekten başka çarte yok gibi geliyor bana.eğer sonerin müzikalitesine güveniyorsak ahmeti seçmesinin de bir sebebi olduğunu bilmeliyiz.nedir bu sebep diye sakın ola bana sormayın.:)
söylenenlere çoğunlukla katılmaktayım.(her albümde eklenen yeni enstrumanlar, sözlerin aynı kişi tarafından yazılması ve sonuç olarak birbirine benzemesi vs.)
almorayı sevin sevmeyin ilerisi açık bi gurup...

Direnmek düzenin bir parçasýdýr, direnmiyorum!

Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.

Gönderildi : 23/05/2005 5:37 pm
MeLanchoLic_Ceremony
(@melancholic-ceremony)
Gönderiler: 573
Honorable Member

abi aLmora nın desteğe feLan ihtiacı yok:)giderek aşıo zaten

MeLanchoLy Painted Death of Carmenta...

Gönderildi : 23/05/2005 6:01 pm
elisabeth
(@elisabeth)
Gönderiler: 44
Eminent Member

japonyada yayınlayacakları kaset çıkmış,hemde fransızcaversionu...ve sonkaset değil sanırım diğer kasetlerdende bikaç parça varmış emin değilim...kayıtlar daha kaliteli..başarılar almora

elisabeth

Gönderildi : 23/05/2005 6:28 pm
(@leros-11097)
Reputable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @elisabeth
japonyada yayınlayacakları kaset çıkmış,hemde fransızcaversionu...ve sonkaset değil sanırım diğer kasetlerdende bikaç parça varmış emin değilim...kayıtlar daha kaliteli..başarılar almora
japonya fransızca bağlantı nedir? japonlar fransızca konusuyor olabilir mi? :D

Gönderildi : 23/05/2005 6:36 pm
MeLanchoLic_Ceremony
(@melancholic-ceremony)
Gönderiler: 573
Honorable Member

metalin:

Gönderen: @elisabeth
japonya fransızca bağlantı nedir? japonlar fransızca konusuyor olabilir mi? :D
sen de bi Marmara Lısın dimi :lol:

MeLanchoLy Painted Death of Carmenta...

Gönderildi : 23/05/2005 6:41 pm
Sayfa 1 / 5
Paylaş: