Forum
Çok iyi işler yapacağınıza gönülden inanıyorum. Her grupta böyle sorunlar yaşanabilir; önemli olan hemen pes etmemek.
Durdurun dünyayı, inmek istiyorum!

Grup hakkında son durum: Grupta yaşanan birçok eleman değişikliğinden sonra, grup en son halini Nisan 2007'de aldı. Grubun en ilk kadrosunda bulunan Nezih (gitar) ve Mert (bas) gruptan ayrıldılar; fakat Mert kısa süre sonra gruba geri döndü. Gruba bateride eşlik etmekte olan Mete de gruptan ayrılınca İsmail (muhalifcan) gruba baterist olarak katıldı ve kadro şekillenmiş oldu: Vokalde Mehmet, gitarda Cihan, bas gitarda Mert ve bateride İsmail. Grup tekrar çalışmalara başladı ve 27 Mayıs 2007'de Garaj Parti 4'te sahne aldı. Birkaç aylık sessizlikten sonra grup Ekim 2007'de yeniden çalışmalara başladı. Abysmal Trench, Black Metal tarzında çalışmalarına devam ediyor.
Tebrikler arkadaŞlar
ÇaLışmalarda başırlar
Berbat bir kayıtları var.elazıgda bu tarz bir müzik yapmak zor ama bu tarz bir kayıt yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi.
www.myspace.com/turkmetalbands
www.turkmetalbands.com

Immortal Demokan

Immortal Demokan
konser videosu :
Immortal Demokan
enkısa zamanda istanbulda izlemek dilegi ile! basarılar kardeslerime...
| ®©™ [ DeriN Sessizlik Seansları...] |
Geçen yıl Ankara'da bir konser organizasyonuna katılma durumu vardı; fakat maalesef gerçekleşmedi. İstanbul'da bir konser verebilmeyi biz de çok isteriz. Teşekkürler ateme...