Forum
eheheheh haklısın dayanışma bu olsa gerek![]()
yok abi benim elektronik ve bilgisayar öğretmenliği ana kampüsdeyim abi ancak çook büyükbi problemim var tahmin edersin ki kira olayı
bu yardımcı olabilirmisiniz yada ne tavsiye edersiniz
pansiyon olayları filan nedir...
slm aga yok yaws ben elektronik ve bilgisayar öğretmenliğindeyim ana kampüsde yani
ama bir problemim var
tahmin edersinki kira konusunda sıkıntı çekiyorum bana yardımcı olabilir misiniz yada ne tavsiye edersiniz pansiyon olayı filan ...
olm bence eve çık tabii arkadaşın varsa ya da tanıdık biri ama kötekliden uzak dur derim ölürsün sıkıntıdan hem merkeze gitmek de ölüm![]()
merkezde ev tutmaya çalış, pansiyona falan da girme tavsiye etmem, sen kayıtlara gelince haber ver haberleşelim bi şekilde, biz muğla'dayız, yardımcı olmaya çalışırız...
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir
mafa 86 kardeş burdayım bana ulaşabilirsin msn den veya burdan fark etmez dediğimiz gibi pansiyon tavsiye etmem 1 sene seni bağlarlar senet yapıolar yıllık ve sonra istediğin zaman çıkamazsın ev olayına gelince şu an merkezde zor fakat ev arkadaşı arayanlar felan var onlara sokarız seni istersen daha sonra ortama karışınca ev değiştirirsin dediğimiz gibi kötekli bayar ilk seneden seni, ben şahsen köteklide kalıyorum ama harbi allahın tirettiği yerde kalıosun
sen merak etme ayarlarız sen kayıda gelince haber et ben seni bulurum ok.
"i feel like ill be seeing you at every street corner"
Stillbirth napıonuz olum hadi ewreniosu da al gel alone gidelim bugün extacy of life çıkıomuş gelin oraya gidelim içmek istiom zaten biraz kafaları dağıtırız. hade.. çıkın bakem.
olm ben tamma da Ewrenios bilgisayar başından kalkmıo..kendini ewe hapsettii. ....
..sen git ben onu alıp gelirim.....
nereye gidionuz bea? ben gelmiom olm, kimse beni götüremeeezzzz...
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir
Stillbirth , ewrenios abi cep no nuz var mı ben pazar akşamı bincemotobüse pazartesi sabah 10 da orda olcakmışız ben size ulaşsam cepten
mailim de [email protected]
stillbirth abi seni eklemiştim zaten msn e
abi sağolun herşey için biraz olsun rahatladım
ama daha üniversitenin gönderdiği kağıt gelmedi elime 3 gün kaldı walla neyse abi görüşürüz gelince kendinize ii bakın görüşürüz bye
tamam sen dert etme mafa86..
hoşgeldin şimdiden ![]()
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir
mulada tek değilsin rahat ol
mafa86 mail at tel nonu falan gelince görüşelim, sonra ordan haberleşiriz...
stillbirth'e at mail, tel nonu..
kendine iyi bak..msn'e gelince haberleşelim ![]()
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir
MAFA86 ne oldu yaw kayıttan vaz mı geçtin yarın yani bugün kayıtların son günü ve bana mail felan gelmedi dolayısıyla telefon no suda sapık felan değiliz yaw ondan yollamadıysan ne oldu hem merak ettim yaptırdın mı kaydı ?????
buraya da bişi yazmamışsın kayboldu laa çocuk kardeş haberini beklioz gel hem konuşalım ew arkadaşı arayan samimi arkadaşlarım var yabancılık çekmezsin nede olsa onlarda bizden
))
hadi haberini bekliom.....
eheheheh cidden çocuk kayboldu hehehe.....vazgeçti heralde....