İçeriğe geç

Forum

Kocaeli Üniversites...

Bildirimler
Tümünü temizle

Kocaeli Üniversitesi

126 Gönderiler
58 Üyeler
0 Reactions
48.7 K Görüntüleme
(@pearldrummer)
Gönderiler: 87
Estimable Member

neler oluyor okulda ya neler yapıoyrsunuz valla gecmıs sayfaları okudumda bırseyler yapalım yazıyor orda yapıldı mı pekı?

cevrede dengesızler varken ve bunca suc ıslernıken kımse bızden hafıf muzık yapmamızı ıstemısın metal up your ass....

OLD SCHOOL BRUTAL DEATH METAL
http://www.myspace.com/necrotomyband

Gönderildi : 16/12/2007 4:31 pm
ElaiFe
(@elaife)
Gönderiler: 205
Estimable Member

2. seneye geçtik hayırlısıyla.oha.

Gönderildi : 06/06/2008 9:23 pm
doris
(@doris)
Gönderiler: 1133
Noble Member

ben de artık kocaeli üni'liyim :) umuttepe güzel diye duydum, öyle olsa iyi eder :P

ex lanetli_peri

Gönderildi : 16/08/2008 3:00 am
KopuK
(@kopuk)
Gönderiler: 7415
Administrator Admin

Kocaeliye Gelip Kandıra Yurtlarında yada evlerde kalan üyelerimiz varmı bakem:))))

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr

Gönderildi : 24/09/2008 4:23 am
HeiroftheMetaL
(@heirofthemetal)
Gönderiler: 3058
Famed Member

KÖÜ'ye gidersem yurt yerine bana çok methedilen ''Arda Bey Rizort Otel'' e yerleşmeyi düşünüyorum :)

Gönderildi : 24/09/2008 7:26 am
doris
(@doris)
Noble Member

feci eğlenceli mi bilmiyorum ama feci soğuk :) ne giyeceğimi şaşırıyorum ya, burda hava süper oluyor oraya bir gidiyorum donuyorum, neyse ama artık oranın soğuğuna alıştım diye mi bilmiyorum şu aralar istanbulda hiç üşümüyorum :P

bu arada okulun içinde her türlü şey var; langırt, internet cafe, bilardo, lig tv, okey/tavla tarzı şeyleri oynayabilecek yer ve play station 3 ki ben en çok buna sevindim :) okulun etrafında hiçbir şey olmadığı için olsa gerek herşeyi okula getirmişler.

ex lanetli_peri

Gönderildi : 01/10/2008 11:58 pm
kin
 kin
(@kin)
Gönderiler: 193
Estimable Member

memleketime laf yok hiçbir bok yapamazsanız sahilde şarap içerisniz :)

Gönderildi : 02/10/2008 12:18 am
doris
(@doris)
Noble Member

bişe demedik zaten sadece soğuk dedik yalansa yalan de :)

ex lanetli_peri

Gönderildi : 05/10/2008 3:48 am
(@svarteridder)
Gönderiler: 130
Estimable Member

bu yıl umuttepe yokuşunu ben de tırmanmaya başladım, dengesiz iklim şaşırtıyo' gerçekten, neyse, klüp olmadığı için örgütsüz olan tüm KOU tayfasına selam..

Gönderildi : 16/10/2008 11:59 pm
hkankhan
(@hkankhan)
Gönderiler: 9
Active Member

selam herkese bende bu yıl koü deyim ve üzülerek söylüyorum bizim okulda rock ve metal müzik etkileşimi daha oluşmamış bile...ilk olarak bir klüp oluşturulmalı...okuyan arkadaşlar varsa msj atsınlar neler yapabilriz tartışalım...grşmk üzere

olasılıksız....eminim!!!

Gönderildi : 02/12/2008 12:26 am
prideandjoy
(@prideandjoy)
Gönderiler: 28
Eminent Member

muzık konusundakı husran bence ınsanlardan kaynaklanıyo sadece.. ben muzıkle ugrasıyorum ve burdakı grubumu olusturana kadar gerek unv,den gerekse burda muzık yapan bırcok ınsanla gorustum,aldıgım cvplar hep aynı,herkesı almıs bı para derdı gıdıor.. sımdıye kadar gorustugum muzıkle ugrasan ınsanların cogu kendmızı begendırelım ınsanların suyuna gıdelım kı para kazanalım derdınde.. bazılarıysa eger bıyerde cıkıyosanız gelırım,cıkmıyosanız gelmem gbı tavırlarda.. bnun oldugu bıyerde zaten ınsan ıstedıgı muzıgı yapamayacagından,muzık yapmasının da bı anlamı kalmıyor..
neysekı sans eserı grubu tamamlamayı basardım ıyı elemanlarla.. ama hala bı klavyecı eksıklıgı hıssedıyoruz.. burdan da sorıyım 80ler hard rock,heavy metal tarzı calmak ısteyen klavyecı varsa,klavyesı de varsa ve her hafta 2 saatımı calısmaya ayırabılırım dıosa bana ulassın ..

i cry out for magic,i feel it dancing in the light..
it was cold,lost my hold to the shadows of the night..

Gönderildi : 29/03/2009 8:27 pm
shementha
(@shementha)
Gönderiler: 16
Active Member

artık bende bi koü üyesiyim..

Gönderildi : 14/08/2009 12:13 am
shementha
(@shementha)
Gönderiler: 16
Active Member

mesajlara bakacak olursak müzik ruhu sıfır seviyesi olan bi okul sanırım bişeyler yapılması gerekli..

Gönderildi : 14/08/2009 12:14 am
HeiroftheMetaL
(@heirofthemetal)
Gönderiler: 3058
Famed Member

Uluslararası İlişkiler Bölümü - Umuttepe'nin her tarafı bizim :D Müzik konusunda olsun diğer organizasyonlarda olsun oluşumlardaki üyeler iyi niyetliyse yardımcı oluruz. Yoksa götü zeplin olan elemanlarla işe girmem ben. Ayrıca gitar çalan bayan-erkek fark etmez ruhu amatör olan elemanlardan bir oluşum içine girebiliriz. Yeter ki gönlü zengin olsun. Başka enstrüman çalan arkadaşlar da olabilir.

Gönderildi : 14/08/2009 1:05 am
(@svarteridder)
Gönderiler: 130
Estimable Member

KOU METAL DİNLEYİCİLERİ (Kocaeli Üniversitesi) Facebook grubu

Gönderildi : 16/12/2009 10:03 pm
Sayfa 8 / 9
Paylaş: