İçeriğe geç

Forum

Kocaeli Üniversites...

Bildirimler
Tümünü temizle

Kocaeli Üniversitesi

126 Gönderiler
58 Üyeler
0 Reactions
48.7 K Görüntüleme
(@dejin-asal)
Gönderiler: 406
Reputable Member

hexagon sen sanırım yanlış duymuşsun biz orda geçen sene bi konser düzenlemiştik ii bi mekan ama öle artık rock bar filan değil pek.. zaten bi kaçtane yer var mekan olarak (zombar, baron .. ) diğerleri pek işe yaramıyo...

LEASHED ( Melodic Death Metal)

www.myspace.com/Leashedtr

Gönderildi : 12/07/2006 11:49 am
FadeAway
(@fadeaway)
Gönderiler: 616
Honorable Member

abi bende burda msni yazan bikaç kişiyi ekledim..konferans şeklinde toplanır durumu görüşürüz..zaten daha zaman var, bende hala pek nete girmiyorum, kışa doru buralarda olcam sürekli...

i thought i lost you somewhere but you were never really ever there at all...

Gönderildi : 12/07/2006 3:56 pm
hexagon
(@hexagon)
Gönderiler: 156
Estimable Member

Gönderen: @dejin-asal
hexagon sen sanırım yanlış duymuşsun biz orda geçen sene bi konser düzenlemiştik ii bi mekan ama öle artık rock bar filan değil pek.. zaten bi kaçtane yer var mekan olarak (zombar, baron .. ) diğerleri pek işe yaramıyo...
ya rock bar dediysem böyle yüksek sadakat, mor ve ötesi tarzı şeyler çalan mekan yani... bize uymaz onu demek istemiştim ben :wink: ah şu izmite adam gibi rock bar açacaklar ki ne iş yapar kimsenin haberi yok.herkes onun eksikliğini hissediyo eminim

http://www.brutaly.com
metal webzine which is not calm

Gönderildi : 13/07/2006 9:25 pm
(@dejin-asal)
Reputable Member

hexagon inan pek iş yapacağını düşünmüyorum açılıcak ve açılmış olan rock barların.ben izmit ortamı kadar enteresan bi ortam görmedim. Barlara para kazandıranlar nerdeyse üniversiteliler zaten izmitin yerlileri kendini direk İstanbul'a şartlamış. Yani izmit istanbul'un biraz gölgesinde kalmış..

Gönderildi : 16/07/2006 12:29 pm
drive_through
(@drive-through)
Gönderiler: 1830
Noble Member

elektrik müh. ve mimarlığı yazmayı düşünüom.mustafa kardeş(be_off) saolasın tanıttı biraz aklıma yattı

Gönderildi : 18/07/2006 10:09 am
(@dejin-asal)
Reputable Member

drive_through kampüs çok yeni ve Türkiye'nin en teknolojik kampüsü seçildi ama şunu unutma Mühendislikler şu an prefabrik sınıflarda ders görüyo bizim Umuttepe Kampüse sanırım seneye gelcekler.. Sonradan gelipte dert yanma aklında bulunsun

Gönderildi : 18/07/2006 12:05 pm
(@dejin-asal)
Reputable Member

mustafa haklısın walla hızlandırdılarda ben artık inanmıyorum o adamların sözlerine. Umuttepenin ilk örencileri bizlerdik zaten bizede Mühendislik hemen gelcek demişlerdi ama ortada sadece içki içmek için beton bi yapı var hatta hiç gelmesin o bina çok süper duruyo devasa filan.

Gönderildi : 18/07/2006 2:24 pm
drive_through
(@drive-through)
Gönderiler: 1830
Noble Member

10.tercih mimarlık
14.tercih elektrik mühendisliği

aman dert etmeyin binayı falan yeterki içinde eğitim yapılsın.insan olsun içinde mesleğimize en ii şekilde hazırlasınlar yeter.sonra teknolojik binaya geçeriz.elbirliği ile olur.okulu prefabrikt bırakcak deiller.
neyse gelirsem yakalıcam sizi ona göre haaa...

Gönderildi : 19/07/2006 1:13 am
(@dejin-asal)
Reputable Member

drive_through bekleriz seni ama okulu prefabrik bırakacak diğiller diyosunda son 6 senendir onlar prefabrikte okuyu ( mühendislik fak) :D ee hayırlısı olsun ne diyelim .. bekleriz artık

Gönderildi : 19/07/2006 12:01 pm
(@dejin-asal)
Reputable Member

be_off bak dertlendirdin beni şimdi kantinin o günlerini hatırlatınca cidden millet o sayyar kantinde muz döner ayran alıp inşaata çıkarda en üstlere ozamanlar okul çok daha eğlenceliydi sanki be.

Gönderildi : 19/07/2006 12:03 pm
(@dejin-asal)
Reputable Member

cidden yaa o yemekleri orda yerdik bi tane saçma sapan bi minibüs vardı kuyruk olayı daha keşfedilmemişti karambole biniyoduk , bi tane poşet kantinimiz vardı bütün üniversite ordaydı... Şimdi sanki okul benimmiş gib - ilk öğrencileriydik ya - yeni gelen fakültelere sinir oluyom :D

ama bu sene fena niyetim var o kent ormanını kullanıma açcaz arkdaşlarla

Gönderildi : 19/07/2006 7:04 pm
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member

ahh ahh bi kazansam şu uniyi warya :D işala buraya gidicem

Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

Gönderildi : 22/07/2006 4:03 pm
Bedbin
(@bedbin)
Gönderiler: 22
Eminent Member

biz ordayız dane oluyo be kardeş berbat bi yer Arslanbey myo ıyyyyyyyyhhhhhhh

Gitmek İstediğim Yollar Gözlerinin İçi Kadar Uzak

Gönderildi : 23/07/2006 1:16 am
(@dejin-asal)
Reputable Member

Yeni tercih yapan arkdaşlar veya daha yapmamış olanlar seçeceğiniz üniversitenin merak ettiğiniz zamazingolarını burdan sorun sonra gidinci bizim gibi ota boka pişman olmayın..

Gönderildi : 24/07/2006 1:21 pm
(@dejin-asal)
Reputable Member

--ulan topiğimiz altlarda kalcak bu mesajın üniversitemizle bi ilgisi yoktur :D

Gönderildi : 28/07/2006 11:26 pm
Sayfa 4 / 9
Paylaş: