İçeriğe geç

Forum

Kirikkale Universit...

Bildirimler
Tümünü temizle

Kirikkale Universitesi

59 Gönderiler
18 Üyeler
0 Reactions
21.9 K Görüntüleme
VarGVikerneS
(@vargvikernes)
Gönderiler: 25
Eminent Member

secho gecen sene sadece iktisata actik... amacim iktisat ta 1 gun durmak fen edebiyat ve muhendislige 2 - 3 gun ayirmakti olmadi.. bu sene yapmayi dusunuoorum.. senin bolum ne ???

Deserved To Die !!!

Gönderildi : 02/10/2005 4:19 pm
duslemselboyut
(@duslemselboyut)
Gönderiler: 1810
Noble Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @secho
VarGVikerneS gecen seneki konseri dinledim ve de k.kalenin iiye gideceği konusundaki goruslerine katılıyorum.
ayrıca stand olayı cook ii olur.cunku ben klubu duymadım gecen sene.daha dogrusu muhendislikte pek duyulmadı. umarım bu sene klube gerekli ilgi gosterilir.
hala guluyorum sıze ya.lan olum dıyosunuz kırıkkale ılerı gıdecek.sonra da donmus ben gecen yılkı klubu duymadım dıyosun.kardesım gecen soad ozentsı bı grup cıktı sıcıp batırdılar.okulun grubu desen onlara gore ıyı ama onlarda cok sert dııller.zaten k.kalede olamazlar.
arkadaslar kırıkkale ne zaman ılerı gıder bılıyomusunuz.tum dunya gerı gıdınce kırıkkale ılerı gıtmıs olur.

www.cemgoksen.net

Gönderildi : 04/10/2005 11:52 am
one85
(@one85)
Gönderiler: 16
Active Member

Harbiden yaa ne bu kırıkkaleyi kotuleme.Tamam eksikleri olabilir ama bunlar her yıl daha da düzelecektir.Rock kulübünü kuran arkadası da tebrik ediyorum umarım en kısa surede muhendislik fakultesine de stand acar da ortalık senlenir(uye olanılarn fazla olacağından eminim)

She isn't real.I can't make her real.

Gönderildi : 04/10/2005 1:38 pm
Secho
(@secho)
Gönderiler: 233
Estimable Member

VarGVikerneS ben bolum elektrik elektronik muh. 3teyim.istersen gorusur klub için bi şeyler yaparız (yani elimden ne gelirse)
duslemsel boyut senin için kararmıs.herseyi hazır beklıyosun.hic caba gostermeden mukemmel bi kırıkkale beklıyosun.sadece biraz caba lazım.

Is life over? This life is over! Or has it only just begun?

Gönderildi : 04/10/2005 4:54 pm
duslemselboyut
(@duslemselboyut)
Noble Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @secho
VarGVikerneS ben bolum elektrik elektronik muh. 3teyim.istersen gorusur klub için bi şeyler yaparız (yani elimden ne gelirse)
duslemsel boyut senin için kararmıs.herseyi hazır beklıyosun.hic caba gostermeden mukemmel bi kırıkkale beklıyosun.sadece biraz caba lazım.
baba tabı ıcım kararır.sen orda ne kadar cabalarsan cabala zıhnıyertı deıstıremezsın.ordakı adamlardan ınce cızgılı pantolonu cıkaramazsın.lan hala 14 kısılık dolmusta denemıcek seylerde gıdıyoruz.
"merkeeeeeeeeeeeeeeeeez kampus uucccccccccccccc"
"dogurudur"
bu ne a.q.ve benım en buyuk nefretım.benım ılk yılda sen satanıstmısın dıe o reıs denen bacısını sıktıklerım evımı bastı.kaleyı yazmayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın.
ayrıca sen muh.stand acsan n olcak?ya stand acsan n olcak?yahu bole basıt seyler deıl daha kapsamlı seyler yapsana?atıyorum getırsene dumanı.caba ıstıyodunuz.alın cabalyın o zaman.duman olmadı bulutsuzluk ozlemı lan hepsını gectım haluk levent getırın be bı bahar senlıgıne stand bı boka yaramaz.
laaaaaaaaa bebeler akıllanın yaw orası "KIRIKKALE".............

www.cemgoksen.net

Gönderildi : 05/10/2005 11:48 am
duslemselboyut
(@duslemselboyut)
Noble Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @one85
Harbiden yaa ne bu kırıkkaleyi kotuleme.Tamam eksikleri olabilir ama bunlar her yıl daha da düzelecektir.Rock kulübünü kuran arkadası da tebrik ediyorum umarım en kısa surede muhendislik fakultesine de stand acar da ortalık senlenir(uye olanılarn fazla olacağından eminim)
evet uye olanlar fazla olcak ozelıkkle yuksek okuldan rock nedır bılmeyenler
"laaaaa gelın gelın muhandıslıkta(muhendıslıkte)sitand(stand)acmıslarr.karı kız doluyomus aaaaaaa goyum(a.q)gelin uyeeeeee olaaaaaaaak laaaaaaaaa"
dıyen ınsanlar sayesınde uye potansıyelı hızla artar emınım
saygılar

www.cemgoksen.net

Gönderildi : 05/10/2005 11:55 am
one85
(@one85)
Active Member

malların uye olacağından daha cok gercek metalcilerin uye olacagından eminim

Gönderildi : 05/10/2005 2:54 pm
duslemselboyut
(@duslemselboyut)
Noble Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @one85
malların uye olacağından daha cok gercek metalcilerin uye olacagından eminim

belkı guzel ulkemın nadıde bır mekanında okusyadık kesınlıkle halısın ama there is kırıkkale

www.cemgoksen.net

Gönderildi : 06/10/2005 1:27 pm
one85
(@one85)
Active Member

Birader tamam ama sen oyle bir tutum sergiliyorsun ki buradan bi bok olmaz diyorsun.Boylece birseyler yapmak isteyenlerin de hevesini kırıyorsun.Fakat denemekten ne cıkar tamam bazı seylerin düzelmesi kolay deil fakat metali yaymak ve iyi birseyler olması içinde mucadele etmek gerekiyor.Üniversitedeki GERÇEK metalciler bunun için yeterli uğrası verirlerse durum hergecen gun daha iyiye gider ve metali kırıkkalede yasatabilmiş oluruz.

Gönderildi : 06/10/2005 3:55 pm
Secho
(@secho)
Gönderiler: 233
Estimable Member

birader duman demişin bulutsuzluk özlemi demişin olmadı h.levent demişin...ii de bunlar tamamen rektorun onayı ile olan seyler şimdiye kadar onun cabasıyla olan işlerdi.bunu deiştirmek için de bizim bi şeyler yapmamız gerekirbilmem anlatabildim mi.yani onlar gelmem demiyolar sadece maddiyata bakıyo.

Is life over? This life is over! Or has it only just begun?

Gönderildi : 06/10/2005 10:02 pm
duslemselboyut
(@duslemselboyut)
Noble Member
Konu başlatıcı

sımdı sıze benım basıma gelen KIRIKKALE UNIVERSITESININ TAM ICINDEN BIR IKI SEY YAZCAM.

YER:VETERINER FAK
her ogrencı oglen vaktı fakultesınde yemek yer.ne de olsa sabahın korunde derse gelıyoruz.ama bızım fakultede saat 11,50 de kantın kapanır cunku kantıncı yemege gıder.ogrencılerde kantın camına cumaya gıttım gelcem vs vs yazılar asar(ınanmayan gıdıp oglen vaktı bakabılır bu durum hala boledır)
normal ogrenım suresı 5 yıl olan veterınerlık fakultesınde hala 4 tane sınıf vardır.ve 5.sınıflar ayakta ders ıslemektedır
ramazan ayında got kadar kantınde sıgara ıcılen kıl kadar yerde sıgara ıcersen etrafında toplanıp dısarda ıcın canımız ıstıyor dıyen reıs ozentısı ınsanlar.....
YER:VETERINER FAK.
veterıner fakultesınde "VETERINER FAKULTESI OGRENCI INTERNET ODASI"dıe bı odacık vardır.burda calısmayan ıkı tane pc vardır.(pcler pentıum 2 dır)ayrıca bu "ınternet odası"aynı zamanda gorevlılerın ust deıstırdıgı ve 13 -14 anahtarların asılı oldugu bı odadır.
YER KIRIKKALE UNI.GIRISI.
oncelıkle bızım unı.nın gırısınde kı son model retına kontorlunu yapılmasında emegı gecen tum buyuklerıme saygılar.sımdı burda retına kontorlu sole oluyo:
magırus dolmuslarda tırr tırr geldınız okul kapısında sızı gorevlıler karsılar.bunlar dolmusa bıner soyleeeeee bı suzer sızı.sora devam ettttttt dıe bagırır.(/ıste bu sırada gorevlıye onceden yuklenmıs ogrencı retınalarından ogrencı oldugumuz tesbıt edılır.

BUNLARA BIR BAKIN DAHA EKLICEM...

www.cemgoksen.net

Gönderildi : 07/10/2005 2:51 pm
duslemselboyut
(@duslemselboyut)
Noble Member
Konu başlatıcı

buda SEVGILI EKSI SOZLUK YAZARLARINDAN KIRIKKALE UNIVERSITESI

kirikkale universitesi

sozluguseslisozluk.comwikipediaimdbfoldocartistsalbumssongsacronymfindermobygames
no kitty!

ulkucu ogrencilerin derslerde gulen ve okulda uzun sacli dolasan ogrencileri tokatladigi rivayet edilen okul. bi de nihat genc bir ara rektoru okulumuzda hic uzun sacli ogrenci yok diye ovunuyor diye yazmisti. (bkz: yuksek ogretim kurulu)(bkz: bok)

http://ogrenci.kku.edu.tr/

ögrencilerin % 60 ının burada bulunmaktan mennun olmadıgı üniversite ancak son ödeneklerle hızlıca gelişmek üzere olanbir görüntüsü var

kızlar yurdunun önündeki kaldırıma ayakkabı bağlamak için oturulduğunda, veya televizyon izlerken bacak bacak üstüne atıldığında derhal reis ve yavru kurtlarından uyarı alınan mekan. olmayasıca üniversitemsi.

tek guzel yani ankara'ya 1 saat uzaklikta olmasidir. ankara'da okuyan ogrencilerin bile kendi okullarina 1 saatte gidemediklerini hatirlarsak.. puani da dusuktur. iyidir yani. (hayir bu bir cagri degildir)

şimdiye kadar kırıkkale'yi hiç görmemiş öğrencilerin ankara'ya yakın olduğu için güzel olabileceğini düşünerek geldikleri.yüzme havuzunun olduğunu ve sosyal hayatın yoğunlukla yaşandığını düşündükleri, karşılarında kurak bir arazi görünce hayal kırıklığına uğradıkları bir üniversite.
elbette güzel yanları'da var. mesela;ankara'ya yakın,şehrin gürültüsünden uzak bir yerde, kırıkkale merkeze göre daha temiz bir havası var. bide bizim çok merak ettiğimiz ama hiç kullanamadığımız bir sürü laboratuvar'ı var.

her gidişinde insana lanet olsun dedirten, hiç bir aktivitenin olmadığı, ankaradan gelen öğrencilerin de okuldaki iğrenç ortama uyum sağlamakta geç kalmadıkları üniversite; üniversite dışında hiç bir ortamda yer ve başarı kazanamayan insanların "reis" olduğu ve reis olanlarında okuldan ortalamayla mezun olduğu, kokuşmuş eğitim sistemi merkezi.

bir rivayete göre vakti zamanında okul bünyesinde açılmış olan tango kursu için "kızlar ve erkekler birbiriyle çok yakınlaşıyor" diyerek hemcinslerle dansı önermiş devrik rektöre sahip okul.

arkadasimdan bildiklerim duyduklarim kadariyla, okuyan buyuk cogunlugun bir an once kurtulmak istedigi okuldur. hele ki buyuk sehirlerden birinden geldiyseniz kirikkaleyi gormek duymak istemezsiniz bir daha. ankaraya yakin oldugu icin medeni bir yer zannedersiniz oralari ama aslinda geri kafali insanlarin (en azindan cogunluk) barindigi bir sehirde bulunmasi zaten okulu itici kilar. ikinci ogretim okuyan iibf ogrencileri, okul cikislarinda uzuuun uzun dolmus kuyruklari beklemek durumunda kalirlar, zaten okul da dag basindadir. sehir ve okul, guvenlik anlaminda da bes para etmez. bununla birlikte bir kizin bu universitenin bulundugu guzide! sehirde tek basina yururken laf yememesi neredeyse imkansizdir. erkekseniz eger ve kupeniz falan varsa da, yerel halktan sacma sapan seyler duyabilirsiniz. bununla birlikte k.kale uni den cuma aksami ankaraya evine donmek isteyip de otobus yerine servis leri kullanirsaniz rallide gibi hissetmeniz ve olume davetiye cikarmaniz olasidir. (servislerde cikan olasi kavgalari falan hic saymiyorum bile)
ankaraya yakin diye dusunerek k.kale univ.sini oss formuna yazmayi dusunen arkadaslara buyuk puntolarla uyarimdir: "dusunmeyin bile"

bozlak bir eğitimi yuvasi izlenimi veren okul. önceki seneler basinda bu üniversitenin bölge halkini medenileştirdiği yönünde bir takım haber ve yazı dizileri yayınlanmıştı. ancak yazılanlara bakılırsa değil bölge halkı, okul yönetimi ve bir grup öğrencisi medeniyet seviyesine yaklaşamamış dahi.

sabancı üniversitesi'nde kadın ve erkek yurtları ortakken nasıl oluyor aynı ülkedeki başka bir üniversitenin kız yurdunun önünden durulamıyor? bu ne kazmalıktır? bu ne bozlaklıktır? bu ne köhneliktir?

(bkz: gırıkkale ünverstesi)

(bkz: gampüs ünverstesi)

www.cemgoksen.net

Gönderildi : 07/10/2005 6:08 pm
Miskin
(@miskin)
Gönderiler: 95
Estimable Member

lee bak bende varım gırıgın galeden napıonuz la burda gidin bole bi baslık acmayın kapatın bea burdan bi bok olmaz :) one85 sen muhendislikteymissin hangi bolumdesin nesin necisin anlat bakem

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

Gönderildi : 15/11/2005 10:19 pm
satanZ
(@satanz)
Gönderiler: 33
Eminent Member

bizim ark kaldı a.q. herifler saçına taktı 2 senedir kalıyo aynı dersden :twisted:

Ekinler talan olmuş,kaleler viran.Kimin umrunda.Kılıç darbesiyle yıkılan bedenler,kopan uzuvların,acılı iniltilerin,üzerine sıçrayan kanın tadı,hangi şarapta,hangi kadın vücunda..
victory or Valhalla

T.B.H. vocals

Gönderildi : 24/11/2005 3:47 pm
duslemselboyut
(@duslemselboyut)
Noble Member
Konu başlatıcı

aykedisi:

lee bak bende varım gırıgın galeden napıonuz la burda gidin bole bi baslık acmayın kapatın bea burdan bi bok olmaz :) one85 sen muhendislikteymissin hangi bolumdesin nesin necisin anlat bakem

adam olayı cozmus +666 kardesım

www.cemgoksen.net

Gönderildi : 25/11/2005 1:42 pm
Sayfa 2 / 4
Paylaş: