İçeriğe geç

Forum

Ege Üniversitesi

Bildirimler
Tümünü temizle

Ege Üniversitesi

74 Gönderiler
48 Üyeler
0 Reactions
25.3 K Görüntüleme
bastet
(@bastet)
Gönderiler: 57
Trusted Member

istediğim 2. üniversite. işalla filoloji olcak seneye 8)

>>ECE

There is no gravity,the earth sucks!!

Gönderildi : 02/02/2006 3:20 pm
(@schismetal)
Gönderiler: 1187
Noble Member

en iyi ege hele mug grubu en iyi grup

Gönderildi : 19/02/2006 10:17 pm
(@wicca)
Gönderiler: 753
Prominent Member

bende Ege'deyim, iletişim fakültesi / Halkla ilişkiler ve Tanıtım bölümünde.. Çok memnunum üniversitemden, fakültemden, bölümümden.. Şiddetle tavsiye ederim.. Bekleriz herkesi :)

*Ege'deki şenlikler son 2 senedir çok dandik geçiyor, eski tadı tuzu kalmadı.. Bu sene de istediğimiz gibi geçmedi.. Umutlarımız seneye kaldı artık :)

Bıraktım siteyi...

Yukarıdaki açıklama yeterli sanırım, başka birşey yazmaya gerek duymuyorum!

Gönderildi : 02/06/2006 1:07 am
(@dennis)
Gönderiler: 732
Prominent Member

ya daha yukarılarda egenın senlıklerının cok ıyı gectıgını soylemıstım ama kesınlıkle gerı alıyorum sozlerımı
neden?
cunku uc yıl once yasanmıs olan senlıkten sonra okulumuza akpartı kadrolanması ıle atanmıs olan rektorumuz sayesınde okulumuza alkol uretımı yapan sırketlerın sponsor olması yasaklanmıs
(gerekce: alkol gunah ve kotuluklerın anasıdır..(?) )
ve bu yasak durumunda da okul sponsor bulamamıstır
bunu kamufle etmek ıcın sayın rektorumuz senlıklerı ehem ehem: öhö öhö' sanat ve spor senlıklerıne cevırmeye calısmıstır
yanı dunyanın her cagdas ulkesınde standart olan unıversıte senlıklerının konseptı alkol karsıtlıgı sebebıyle spor ve sanat adı altında degıstırılmeye calısılmıstır
buna tam da uzulurken
kesınlıkle SIYASI OLMAYAN bır gurup ogrencının senlıklerını gerı ıstemesı gerekcesı ıle yaptıkları protestolarında soyledıklerı tek sarkının sozerını yazıyorum

rektor babanın bır ciftligi var
ciftliginde ineklerı var
möö möö diye bagırır
ciftliginde rektor babanın

bu benı bır hafta surebılecek bır senlık kadar eglendırdı
yıne de mutluyum

bu arada ben de egedeyım (soylemek artık salakca oldu ya) ıletısımdeyım gazetecılık okuyorum(cagım)

feel..

pogo sipo yoboya, sa rang he..

Gönderildi : 04/06/2006 11:18 pm
(@wicca)
Prominent Member

dennis Ege Üniversitesi'nde yapılan her türlü protesto kesinlikle SİYASİ AMAÇ TAŞIR!!!
Bunu böyle bil canım..
Çok da güzel bir örnek vereyim sana, erkek arkadaşımla e cafe'de otururken yanımıza bir eleman geldi, imza topluyoruz imza atarmısınız sizde dedi.. Ne için imza topluyorsunuz dedik bizde haliyle.. Yemekhane de çıkan yemeklerin kalitesini ve fiyatını protesto etmek ve fiyatların aşağı çekilmesini sağlamak amacıyla topluyoruz dedi.. AA ne güzel dedim, sonuçta tüm üniversite öğrencilerinin iyiliğine dokunacak bir girişim.. Ancaaaaak.....Muhabbete biraz daha devam ettik elemanla ve çıkan sonucu söyleyeyim ben sana.... Bu eleman PKK yandaşı ve Apo adlı o.ç.nun şiddetli bir savunucusu.. O imzalar kimbilir nerde ne amaçla kullanılacak, amaç sadece üniversite içinde kaos yaratmak, düzeni bozmak..
Herkesin görüşüne saygım vardır sağcı solcu, o beni hiç ilgilendirmez ancak şöyleki "hiçkimse benim ülkemin birlik ve bütünlüğünü bozacak bir girişimi ve bunu yapmaya çabalayan girişimcileri destekleyemez!!!" buna izin vermem bilinçli bir Türk genci olarak.. O yüzden sen okulda çıkan olaylardan prostestolardan elinden geldiği kadar uzak durmaya çalış, onların hepsi oyun hepsi düzmece, çoğu üniversite öğrencisi bile değil, sadece bu tarz olayları organize etmek, üniversiteli gençler arasından sempatizan toplamak için aylık maaşla çalışan şefersizler..
İletişim fakültesi ve Edebiyat fakültesi bu konularla sürekli çalkalanıyor zten sende farkındasındır.. Uzak dur dediğim gibi, aman diyim...

Yeni gelecek arkadaşlarda bu dostane uyarımı dikkate alsınlar lütfen, hiçbir görüşü yansıtmadan objektif bir biçimde biraz da olsa açıklamaya çalıştım okuldaki olayları..
Lütfen dikkat, gözlerimizi açık tutalım, oyuna gelmeyelim, birilerinin maşası olmayalım.. Piyon yerine koydurmayın kendimizi..
Hem bizim için hem ailemiz için hemde ülkemizin birlik ve bütünlüğü için....

Sevgiler, Saygılar..
LaL

Bıraktım siteyi...

Gönderildi : 07/06/2006 1:16 am
Drizzt
(@drizzt)
Gönderiler: 463
Reputable Member

Helal olsun çok güzel açıklamışsın...

Gönderildi : 08/06/2006 1:32 am
(@wicca)
Prominent Member

=) Çok teşekkür ederim..

Bıraktım siteyi...

Gönderildi : 08/06/2006 1:53 am
(@starforsaken)
Gönderiler: 7
Active Member

walla biraz öyle hakkaten.pkk propogandası çok fazla yapılıyor.geçen yıl yurtta kaldığım süre içerisindede fazlasıyla karşılastım.ama bunu yapanlarında çoğu üniversitenin öğrencisi bile değil.aslında birazda başıboşluktan kaynaklanıyor bunlar.biraz sahip çıkmamız lazım..

Gönderildi : 17/07/2006 11:32 pm
(@dennis)
Prominent Member

lal!cim bahsettıgın uyarıların zaten farkındayım
ıncelıgın ıcın de tesekkur edıyoreum sana. o okudugun kagıt ve turevı olan bırkac ımza kagıdı bana da geldı
hem egede hem de marmarada
buna yıllar once ıstanbulun cesıtlı unıversıtelerınde amcalarım halalarım ve baska baska yakınlarım kanma gafletınde bulunmus oldukları ıcın kendımı deneyımsel acıdan daha sanslı goruyorum
evet haklısın
bızım okul hemen hemen herseye karsı cıkmayı kendılerının var olması gerekcesıyle gorev sayarlar
yanı sadece karsı cıkıp varlıklarını ve gereklılıklerını ıspatlamak da denebılır
ama hangı sıyasetın kıme yapıldıgının farkındayım artık
hıcbır tarafa oyuncak olunmaması gerektıgını gecmısten gelen acemılıkle ogrendık
tum arkdaslara ıtafen lal arkdasımı bu konuda desteklıyorum
OYUNCAK olmayın
olursanız uzun vadeler sonunda sadece oynandıgınızı hıssedersınız

ama sadece bu gosterı ıcın SIYASI DEGILDI demıstım
gerı kalan hersey dogrudur..
ılgın ıcın tesekkurler lal
ıyı kal

feel..

Gönderildi : 30/07/2006 10:29 pm
arelle
(@arelle)
Gönderiler: 30
Eminent Member

Ya arkadaşlar ben Ege'de kimya mühendisliğini tercih etmeyi düşünüyorum da ne dersiniz? Nasıl bilirsiniz Ege kimya mühendisliğini?

Gönderildi : 03/08/2006 3:51 pm
thegirlofblack
(@thegirlofblack)
Gönderiler: 13
Active Member

ya ben de yeni katıldım bu siteye belli oluyodur bende egedeyim kimya böl. vaybe 2 yıl olmuş buraya geleli... ya tercih ettin mi bilmiorum ama ii ya bolum zaten ing.dersler bildigim kadarıyla iş var yani

A.Q.

Gönderildi : 08/08/2006 5:30 am
drive_through
(@drive-through)
Gönderiler: 1830
Noble Member

Gönderen: @arelle
Ya arkadaşlar ben Ege'de kimya mühendisliğini tercih etmeyi düşünüyorum da ne dersiniz? Nasıl bilirsiniz Ege kimya mühendisliğini?
walla ege kimya mühendisliğini bilmem ama kimya mühendisliği hakkında ii şeyler pek duyulmuo.manavcılık yapıolar.en kötü ihtimalle sabun fabrikasında sabun yaparsın.bence puanını heba etme

Gönderildi : 08/08/2006 11:09 am
arelle
(@arelle)
Gönderiler: 30
Eminent Member

Hmm sağolun arkadaşlar, ztn bugün verdim tercihlerimi ve Ege Kimya Müh. de tercih etmedim. Bi kaç kişiyle konuştum iş piyasasından, gıda mühendisliğinin iş olanakları kimyadakinden çok daha fazla dediler, onu tercih ettim ben de. Bakalım şansımıza ne çıkıcak :)

Gönderildi : 08/08/2006 12:05 pm
prefrontal_lobotomi
(@prefrontal-lobotomi)
Gönderiler: 271
Reputable Member

3 senedir Ege'de okuyorum. Ama henüz bir kere bile memnun olamadım üniversitemden ve buradaki insanlardan. Aslında o kadar müşkülpesent biri değilimdir ama burada -Ege Üniv. de- beni rahatsız eden çok şeyler var. Ayrıntıya girmeyeceğim. Bİr çok öğrenci de çok mutlu Ege Üniv.'de, bu kadar mutlu olacak ne varsa anlamadım ki...

Play the piano drunk like a percussion instrument until the fingers begin to bleed a bit!

Gönderildi : 21/08/2006 12:42 am
(@dennis)
Prominent Member

karsı cıkmak ıcın degıl de sadece merak ettıgım ıcın soruyorum
neden memnun degısın?
yanı su acmadıgın detayları verırsen sevınırım
tesekkurler..

feel..

Gönderildi : 22/08/2006 2:11 am
Sayfa 2 / 5