İçeriğe geç

Forum

DUMLUPINAR ÜNİVERSİ...

Bildirimler
Tümünü temizle

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

155 Gönderiler
32 Üyeler
0 Reactions
40.6 K Görüntüleme
olypsseus
(@olypsseus)
Gönderiler: 192
Estimable Member
Konu başlatıcı

lll

........................

Gönderildi : 21/07/2005 3:14 pm
SataNLorD
(@satanlord)
Gönderiler: 64
Trusted Member

Gönderen: @boissy
mrb arkadaslar ben 4 senedir metal dinliorm dpu de okumuorm ama kutahyada oturuorm gercektende soylenilenlere katiliorm,kutahya da rock namina bi b*k yok,voodoo ya bi kac kez gittm tikkylerle dolu ve hepsi de kil,rock bile doru dusgun calmiolar,gittiimde gordum ki cou abazaydi ordakilerin,yani sorsaniz arabesk dinliodr alalh bilir,neyse kutahya icin solenecek cok soz war,parmaklari yorduumuza degmez...
hocam nerdesin sen yaa tanışak bi ara neyse çoğalıyoruz git gide voodoo vee abaza çok iyi özetlemişsin dpu portalmıdır ne ziktir öve öve bitirmeyoda voodooyu

kalbi saf olan ve geceleri dua eden biri bile dolunay tüm ihtişamıyla parladığında kurda dönüşebilir ya da güneş battığında canı kan çekip bedeni kanatlanabilir

Gönderildi : 25/07/2005 12:54 pm
SataNLorD
(@satanlord)
Gönderiler: 64
Trusted Member

Gönderen: @fyasko
baba ben tercih yapjam yalkında ve dumlupınar inç mühe puana tutuo... bn geliim mi yada nedn geliim oraya bi söleyin .. kandırın beni be kardeşler..
gel gel çok güzel burası voodoo seni beklio

kalbi saf olan ve geceleri dua eden biri bile dolunay tüm ihtişamıyla parladığında kurda dönüşebilir ya da güneş battığında canı kan çekip bedeni kanatlanabilir

Gönderildi : 25/07/2005 12:56 pm
craven13
(@craven13)
Gönderiler: 72
Trusted Member

Arkadaşlar benim puana göre büyük ihtimal orası olcak..tamam ok gelme demenizin sebepleri belli ama açıkta kalma korkusu ne yapalım..ya bari birlikte bişiler yaparız ne bilim buluşur konuşur etkinlikleri yürütürüz olmaz mı madem ki bir elin parmakları kadar metalci var bizde TEK EL oluruz..Abi destek olun gözünüzü sevim yaa.. :cry:

asit sağanakları...

Gönderildi : 29/07/2005 1:14 pm
craven13
(@craven13)
Trusted Member

Bide benim msn im bu eklerseniz sevinirim..muhabbet anlamı[email protected] :evil:

asit sağanakları...

Gönderildi : 29/07/2005 1:20 pm
olypsseus
(@olypsseus)
Estimable Member
Konu başlatıcı

[nn

........................

Gönderildi : 29/07/2005 3:35 pm
craven13
(@craven13)
Trusted Member

ya cvp yazın msjıma yaw:(

asit sağanakları...

Gönderildi : 30/07/2005 12:44 am
craven13
(@craven13)
Trusted Member

ya bide böle seni barındırmazlar diolar uzun saç bilmem ne ayaklarına nedir anlamadım tırstım yaw.. :(

asit sağanakları...

Gönderildi : 30/07/2005 12:56 am
(@sacrificed-x)
Gönderiler: 3
Active Member

valla hoam nediim bende kütahyalıyım burada oturuyorum ama gercekten cok yoz var burada uzun saclıları filan hos karsılamıolar mesela arkadasım boissy saclarının arkasını kızıla boyattı küpe takıodu bide saclarını baglıodu valla carsıda tırsa tırsa gezioduk bende saclarımı uzatıorum ama dediim gibi yüzümüze karsı küfür eden bile oldu napalım kütahya hala bazı seyleri aşamadı ama bizim sayemizde yavas yavas alısmaya baslıolar umarım kısa zamanda alısırlarda bizde rahat ederiz :( işte böle craven sana kütahya hakkında daha ii şeyler yzmak isterdim fakat gercek bu

Gönderildi : 30/07/2005 8:25 pm
craven13
(@craven13)
Trusted Member

Evah işiiz çok zor ama napalım katlancaz bazı şeylere..cvbın için teşkkürler.. :cry:

asit sağanakları...

Gönderildi : 31/07/2005 11:31 am
olypsseus
(@olypsseus)
Estimable Member
Konu başlatıcı

;;;;

........................

Gönderildi : 01/08/2005 5:33 pm
(@boissy)
Gönderiler: 17
Active Member

bu arada gencler kutahyada bass gitar kursu veren bi vatandas warmi?ama bass gitar calmayi bilenler oncelikli tercihlerdir tabiiki :)

Hislerimde derman yok yine kaderimle yalnizim,sonsuz bir bosluktayim ve karanlik yakin...

Gönderildi : 01/08/2005 5:37 pm
craven13
(@craven13)
Trusted Member

olypsseus saol abi..ya ben öle bi duyum aldım sorim dedim bilmiyorum çünkü..oraya gelirsem tanışma fırsatımız olur inşallah..bilgiler için saol.. :wink:

asit sağanakları...

Gönderildi : 01/08/2005 8:05 pm
olypsseus
(@olypsseus)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @craven13
olypsseus saol abi..ya ben öle bi duyum aldım sorim dedim bilmiyorum çünkü..oraya gelirsem tanışma fırsatımız olur inşallah..bilgiler için saol.. :wink:

tamam yaw .ben sana olanları anlatım karar senın.

........................

Gönderildi : 02/08/2005 6:01 pm
(@boissy)
Gönderiler: 17
Active Member

yaa alooo kimse beni duymuomu ya bass gitar dersi werecek bi allahin kulu yokmu?warsa bi yardmci olursa manyak sewinecem cunku

Hislerimde derman yok yine kaderimle yalnizim,sonsuz bir bosluktayim ve karanlik yakin...

Gönderildi : 02/08/2005 9:11 pm
Sayfa 5 / 11
Paylaş: