Forum
D.t.c.f. deyim.
Bir tanışma ortamı olursa çok iyi olur, bende katılırım.
hacı ikimiz birlikte kuracaz merak buyurma geçen seneden hayır çıkmadı ama... bu sene ortamı yaratıyozzwalla topice uzun zamandır yazılmamış.bi yaziim dedim.ya arkadaşlar yok mu bu ankara üniv.de metal yapan dinleyenlen bi topluluk.ben elektronik 1'e geçiyorum bu yıl hayırlısıyla.şöyle bi metal ortamı bulunsa yada yoksa kurulsa iyi olmaz mı.
I snapped my fingers, then snapped again and again, there is still no one there...
wuww ank ünvlile hı fen fakiltesinden kims eyokmu abi
buarada ank acayip sıkıjı biyer burdan kacmak ıcın neler vermezdim
dtcf var olmaz mı![]()
all i see is terror all i see is hate
ziraat ten kimsecikler yok ![]()
mezarliklar kendini vazgecilmez sanan insanlarla dolu..
slm ezgi ben operadan ank ünv
bende ank.üni...
im still burning in your flames...
nerde bu ankara ünvliler ya
bi toplansak aslında iyi olr bende fizik müh.böle bulasma olmuyomu bu forumu cok takip edemiyorum biri beni aydınlatsın
Dtcf de mor şapka veya Anathema t-shirtli bi kızan görürseniz veya gördüyseniz o benimdir.Her türlü muhabbete açığım aynı zamanda amatör bateri çalarım öle stüdyoya gidelim felan derseniz gelirim.Ayrı yetten ing.dil ve edb. okuom ingilizce yardım isteyen olursa oda çekinmesin.
ankara üniv. siyasal bilgilerden varsa tanışabiliriz...
cinsiyet sınırı yok erkek-kız-karışık...farketmez yani
Dtcf'deyim.. Ama okuduğum bölümden gram zevk almıyorum. Bırakmayı düşünüyorum. Aptal bi insanın peşinden geldim buralara, kabak benim başımda patladı ![]()
Macarca nedir yahu , nasıl geldim buralara ![]()
İşin en çok koyan kısmı ise, macarca Dtcf'de diller binasında değil... Benim anlaşabileceğim insan profili diller binasında. Ama Hungaroloji kütüphane binasında.. Çok koyuyor bana
Çok ![]()
alla alla macarca kütphane binasndmymışş bu bir ikinciside bence macrca ake den kat kat daha ii bi blmdür..
Biraz daha düzgün yazsan anlardım ikinci kısmı ama.. Neyden daha iyi bölümdür?
Ake? Arkeoloji? Akatça?
Valla anlamadım...
amerkn kült.edbyt.
ahahahah supermiş yalnız dtcf bi topluluk kursa ya baya adam var zannımca siz bi kurun biz katılırızDtcf'deyim.. Ama okuduğum bölümden gram zevk almıyorum. Bırakmayı düşünüyorum. Aptal bi insanın peşinden geldim buralara, kabak benim başımda patladı
Macarca nedir yahu , nasıl geldim buralara
İşin en çok koyan kısmı ise, macarca Dtcf'de diller binasında değil... Benim anlaşabileceğim insan profili diller binasında. Ama Hungaroloji kütüphane binasında.. Çok koyuyor banaÇok
I snapped my fingers, then snapped again and again, there is still no one there...