İçeriğe geç

Forum

ANADOLU ÜNİVERSİTES...

Bildirimler
Tümünü temizle

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

453 Gönderiler
88 Üyeler
0 Reactions
110 K Görüntüleme
craven13
(@craven13)
Gönderiler: 72
Trusted Member

Gönderen: @iseedeadpeople
arkadaşlar eskişehir metal konserlerine hasret lütfen uykunuzdan uyanın ve bişeyler talep edin.

Neden rock station gibi bi organizasyon eskişehirdede olmasın?

neden bişeyler talep edin diosun gel birlikte yapalım...Bu kadar şikayetçiysen bişeyleri biz beraber değiştirelim olmaz mı? :evil:

asit sağanakları...

Gönderildi : 12/07/2005 4:47 pm
(@samet1000-6891)
Gönderiler: 18
Eminent Member

eskishr seyircisininde en sewdiim özelligi ''konser olsun abiiiii!!!yabancı guruplar gelsin nooolurrrr!!!!'' derler ve hiçbiri gelmez konser patlar ayrıca gelen üç beş kişide oturur bi köşede karizma takılır!!!
bunun en güzel örnegini son celebral Turbulance konserinde görduk...

Gönderildi : 13/07/2005 3:29 pm
draconian
(@draconian)
Gönderiler: 1611
Noble Member
Konu başlatıcı

yaw eskişehirde potansiyel mi war artık.eskiden dandik düğün salonu konserleri bile ne güzel geçerdi.geçen aylarda rağbette bi konsere gitmiştim.aynı dediğin karizmalar sanki maç izler gibi oturmuşlar takılıyolar felan böle.merak eden warsa tanımadığım bi kişi ile iki kişi önde konseri konser gibi dinliyoduk.yok artık eskişehir.eski-şehir deil burası.yok oldu herşey.yeniden warolsa bile ben göremicem artık.eski tayfadan ortada üç beş adam kaldı.dierleri gibi ewimde ya da kankaların ewinde takılcam bundan sonra.en azından renkli kafalarla aynı yerde olmaktan iyidir...........

!!!!!! m/ METAL EÐLENCE DEÐÝLDÝR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.

Gönderildi : 13/07/2005 4:07 pm
IseeDeadPeople
(@iseedeadpeople)
Gönderiler: 16
Active Member

craven13 beni tanımadın heralde metalist999'un ev arkadaşıyım ztn bişeylere karar verilirse beraber hareket edicez.bu arada diğer arkadaşlarada bisözüm var eğer yeterli bi ortam oluşturulabilirse türkiyedeki kaliteli gruplardan oluşan bi festival gerçekleştirebiliriz!!!ve emin olun garbardaki rezaletler gibi olmaz!!!

Gönderildi : 13/07/2005 9:36 pm
(@feanox-10404)
Gönderiler: 42
Eminent Member

.

Gönderildi : 15/07/2005 10:29 am
craven13
(@craven13)
Gönderiler: 72
Trusted Member

Gönderen: @iseedeadpeople
craven13 beni tanımadın heralde metalist999'un ev arkadaşıyım ztn bişeylere karar verilirse beraber hareket edicez.bu arada diğer arkadaşlarada bisözüm var eğer yeterli bi ortam oluşturulabilirse türkiyedeki kaliteli gruplardan oluşan bi festival gerçekleştirebiliriz!!!ve emin olun garbardaki rezaletler gibi olmaz!!!

nasıl taniim abi..tamam şimdi anladım..ok kusura bakma uğraştığını biliyorum...e hadi amaaaaa... :evil:

asit sağanakları...

Gönderildi : 18/07/2005 12:11 am
(@chalice)
Gönderiler: 21
Eminent Member

Gönderen: @draconian
yaw eskişehirde potansiyel mi war artık.eskiden dandik düğün salonu konserleri bile ne güzel geçerdi.geçen aylarda rağbette bi konsere gitmiştim.aynı dediğin karizmalar sanki maç izler gibi oturmuşlar takılıyolar felan böle.merak eden warsa tanımadığım bi kişi ile iki kişi önde konseri konser gibi dinliyoduk.yok artık eskişehir.eski-şehir deil burası.yok oldu herşey.yeniden warolsa bile ben göremicem artık.eski tayfadan ortada üç beş adam kaldı.dierleri gibi ewimde ya da kankaların ewinde takılcam bundan sonra.en azından renkli kafalarla aynı yerde olmaktan iyidir...........

vala ben de ordaydım ve evet maç izler gibi oturdum izledim genel olarak.(gar düğün salonunda) ki kaç senedir orda olan insanlarıda gördüm onlarda gayet guzel oturdu..ne bilim bi birlik yok bnce..herkes köşesine cekilmiş kimse kimseyle ilgilenmiyo..sonra oturunca köşede kndi başına karizma peşinde oluyo gibi görünüosun.....diolar ki esk 2-3 yıl önce böyle deildi ortam çok iiydi..demek ki doğru..

bişiy daha..saçı siyah olmayan metal müzik dinleyenleri konserlere etkinliklere gelmesin mi,diğer insanları rahatsız etmemek için,anlayamadım :) ya da yanlış mı anladım...neyse..

there is no trace of me in their altered blueprints of life..

Gönderildi : 27/07/2005 11:50 am
draconian
(@draconian)
Noble Member
Konu başlatıcı

sanırım yannış anladın.benim kastım alternatif tayfa idi.we konser için deil genel umumi ortamlar için söledim o lafı....bununda sebebi eskiden de burda olanlar jazz-gır ı bilir.we benim gözümde kapanmasının sebebi bu insanlardır.river side acıldıktan sonra bütün alternatif tiplemeler oraya kaydı.jazz-gır iş yapamadı we kapandı.we bi çoğu bana her daim özenti gelmişlerdir.tabi ki bu bi genelleme we benim bakış açım.....!!!

Gönderildi : 28/07/2005 12:14 pm
(@chalice)
Eminent Member

türkçe bu,bi konuşuyosun heryere kayabiliyo işte..! renkli kafa diyince ben de siyah hariç tüm renkleri kastediyosun sandım ve metal müzik dinleyen siyah giyinir siyah saçı olur gibi saçmalıklara sinir olduğum için yazdım..

Gönderildi : 28/07/2005 2:05 pm
draconian
(@draconian)
Noble Member
Konu başlatıcı

yok yaw.benim hatam.düzgün bi şekilde anlatmadım : ) .................alternatif zibidilerden geçilmiyo ortalık şimdi.beni en çok dellendiren bu.nası direk türediler burda yaw!!!!!!!!

Gönderildi : 29/07/2005 9:04 am
(@keremgoktay)
Gönderiler: 93
Trusted Member

ben cvplayım.çok basit nasıl türedikleri bence..şimdi adam geliyo eskişehire..bakıyo oo ortam süper..ama farkedilmek istiyo farklı görünmek istiyo..yok öyle önceden böyle tripler..(ha öncesinde de böyleyse ztn saygım sonsuz,asla laf etmem..) sonra türedikçe türeniyor..ama benim görüşüme göre şekilcilik çok önemli değil,yargılamak istemiyorum alternatif,club,metalci vs. diye.ama yeter ki içi boş olmasın insanın.eğer farklı görüncekse hakkını versin taşımasını bilsin bunu.öyle saçla başla kıyafetle olmaz farklılık..giyinip süslenip eğlence ortamlarına "akmakla" ! :) bitmiyor bnce....

Gönderildi : 29/07/2005 1:18 pm
(@chalice)
Eminent Member

pardon siteye giriş yapmadan yazmışım..üstte yazılanlar bana ait!..

Gönderildi : 29/07/2005 1:28 pm
(@keremgoktay)
Gönderiler: 93
Trusted Member

alternatifçilere gıcıkmısın sen dracoinan? bende alternatif dinliyorum da

Gönderildi : 29/07/2005 8:01 pm
arien
(@arien)
Gönderiler: 56
Trusted Member

jaz-gır güzeldi bi sefer gitme sansı oldu ilk geldigim seneydi.sonrada kapandı zaten.
gar bardakilere yani ert ye de laf etmemk lasım en azından yapıyolar bişeyler.
hell festte bende cekilip oturdum bi köseye.ne var napalım yane.
yapılacaksa bişeyler bende varım.

luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg

Gönderildi : 31/07/2005 10:32 pm
metalist999
(@metalist999)
Gönderiler: 74
Trusted Member

Anonymous:

ben cvplayım.çok basit nasıl türedikleri bence..şimdi adam geliyo eskişehire..bakıyo oo ortam süper..ama farkedilmek istiyo farklı görünmek istiyo..yok öyle önceden böyle tripler..(ha öncesinde de böyleyse ztn saygım sonsuz,asla laf etmem..) sonra türedikçe türeniyor..ama benim görüşüme göre şekilcilik çok önemli değil,yargılamak istemiyorum alternatif,club,metalci vs. diye.ama yeter ki içi boş olmasın insanın.eğer farklı görüncekse hakkını versin taşımasını bilsin bunu.öyle saçla başla kıyafetle olmaz farklılık..giyinip süslenip eğlence ortamlarına "akmakla" ! :) bitmiyor bnce....

insanların içinin boşluğu konusunda sana sonuna kadar katılıyorum.ama maalesef çoğu kişinin de içinin boş olduğunu gördüm ben eskişehir'de!...

sevgili draconian sormuş "nerden türediler yaw?" diye.şöyle bişe var bence.eğer varlığını göstermezsen yokolursun!belki hala varsındır,ama öyle sanıyosundur!bilmem anlatabiliyo muyum...

hep söylüyorum!ben evimde takılırım,keyfime bakarım,kimseyi de takmam görüşüne karşıyım!bu görüş hakim olmaya başladığı için zaten o renkli tayfa türedi.n'oldu?metal tayfası ya dostum ben evimde takılcam,kimse umrumda diil,vs. dedi ve ortamda bi boşluk doğdu.doğan boşluktan birileri faydalandı ve türediler.yani türemelerini hayatın içinde olmalarına borçlular bence...

Gönderildi : 31/07/2005 11:23 pm
Sayfa 9 / 31
Paylaş: