İçeriğe geç

Forum

ANADOLU ÜNİVERSİTES...

Bildirimler
Tümünü temizle

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

453 Gönderiler
88 Üyeler
0 Reactions
110 K Görüntüleme
metalist999
(@metalist999)
Gönderiler: 74
Trusted Member

Gönderen: @draconian
ben sadece takipteyim dedim dikkat edersen!!!!
klüpler hakkında weya başka bişilerde bilgi lazım olursa
elimden geleni yaparım.forumdayım zaten.ilk sayfalara göz atarsan bişiler görürsün.gerekli yada gereksiz.....

tamam o zaman,bişe lazım olursa... :!:

Gönderildi : 01/07/2005 11:39 pm
arien
(@arien)
Gönderiler: 56
Trusted Member

terkettim esk. artık oh be ankaradayım...ben başka bi siteyle ilgilenmekten pek bakamıyorum...gerekli olursa bana bi pm atabilirsiniz.

luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg

Gönderildi : 03/07/2005 9:13 am
grokzurbdruk
(@grokzurbdruk)
Gönderiler: 876
Prominent Member

geliyom ülen eskişehire... anadolu tutcak gibi... her türlü rock metak aksyonlarına varım, destekliyorum... sonbaharda görüşürüz... : )))

www.myspace.com/nocturnacy

Gönderildi : 03/07/2005 1:47 pm
craven13
(@craven13)
Gönderiler: 72
Trusted Member

Abreotan:

geliyom ülen eskişehire... anadolu tutcak gibi... her türlü rock metak aksyonlarına varım, destekliyorum... sonbaharda görüşürüz... : )))

işte bu yaaa...süper...desteğin için saol..bekliyoruzzz... :evil:

asit sağanakları...

Gönderildi : 03/07/2005 10:42 pm
craven13
(@craven13)
Trusted Member

heee bide şunu söliim..stayındark kareşim süpersin desteğini bekliyoruz..metal camiasını yeniden oluşuracazzz... :evil:

asit sağanakları...

Gönderildi : 03/07/2005 10:44 pm
(@chalice)
Gönderiler: 21
Eminent Member

bu ne gaz bu ne heves arkadaslar valla bravo:) amaaaa,,,vala bence çok bişiler umarak gelmeyin esk.e...ben brz iyi bişiler umarak geldim ama bişi bulamadım yani..ha umarım deişir ben mezun olmadan o ayrı..gelin buyrun deiştirelim esk.i :) bi de evet arkadasların dedii gibi yani böyle konuşmakla gerçekten olmuyo,,birleşip konuşup tanışıp birlik olmak gerek..sonuçta herşey paylaşılarak büyür deil mi?

there is no trace of me in their altered blueprints of life..

Gönderildi : 05/07/2005 2:12 pm
(@feanox-10404)
Gönderiler: 42
Eminent Member

.

Gönderildi : 05/07/2005 3:34 pm
(@feanox-10404)
Gönderiler: 42
Eminent Member

.

Gönderildi : 05/07/2005 3:40 pm
grokzurbdruk
(@grokzurbdruk)
Gönderiler: 876
Prominent Member

Gönderen: @chalice
bu ne gaz bu ne heves arkadaslar valla bravo:) amaaaa,,,vala bence çok bişiler umarak gelmeyin esk.e...ben brz iyi bişiler umarak geldim ama bişi bulamadım yani..ha umarım deişir ben mezun olmadan o ayrı..gelin buyrun deiştirelim esk.i :) bi de evet arkadasların dedii gibi yani böyle konuşmakla gerçekten olmuyo,,birleşip konuşup tanışıp birlik olmak gerek..sonuçta herşey paylaşılarak büyür deil mi?

hocam hayatım boyunca gittiğim hiçbiyerde aradığımı bulamadım diyebilirim... sonuçta olay biraz da benim içimde bitiyo... ama güsel olcak ya, tanıyacak çok insan var sanırım...

www.myspace.com/nocturnacy

Gönderildi : 06/07/2005 1:06 pm
craven13
(@craven13)
Trusted Member

abi dediğim gibi buluşup konuşmak lazım...karşılıklı halledebiliriz ancak burdan yürümüyoo..hade bakalım rastgele.. :twisted:

asit sağanakları...

Gönderildi : 06/07/2005 3:33 pm
metalist999
(@metalist999)
Gönderiler: 74
Trusted Member

Gönderen: @chalice

ben de senin gibi bişeler umarak geldim.ama insanlar umduğunu bulamayınca köşesine çekilmek zorunda diiller dimi?en azından zorunda diiller.bu tamamen bi seçim meselesi!ben köşeme çekilmek diil,bişeler yapmak istiyorum...

bu iş imkansız bişe gibi görünmüyo bana açıkçası.başaramasak bile en azından denedik deriz.haksız mıyım?...

Gönderildi : 07/07/2005 9:23 pm
craven13
(@craven13)
Trusted Member

Kesinlikle haklısın metalist999..Denemeden bilemeyiz..Elimiz kolumuz bağlı oturursak sonuç belli ama bişiler için çabalarsak şansımız var en azından... :evil:

asit sağanakları...

Gönderildi : 08/07/2005 1:37 am
(@chalice)
Gönderiler: 21
Eminent Member

ok bi gelin de önce..bakarız :) ;)

there is no trace of me in their altered blueprints of life..

Gönderildi : 09/07/2005 12:23 am
IseeDeadPeople
(@iseedeadpeople)
Gönderiler: 16
Active Member

arkadaşlar eskişehire büyük umutlarla gelmeyin.burda alternatifçi gelin başı saçlı kızlardan başka bi bok yok!!!

Gönderildi : 11/07/2005 10:21 pm
IseeDeadPeople
(@iseedeadpeople)
Gönderiler: 16
Active Member

arkadaşlar eskişehir metal konserlerine hasret lütfen uykunuzdan uyanın ve bişeyler talep edin.

Neden rock station gibi bi organizasyon eskişehirdede olmasın?

Gönderildi : 11/07/2005 10:35 pm
Sayfa 8 / 31
Paylaş: