Forum
bende sizleyim arkadaşlar..esk.denim de daha üniversiteli olamadım bu sene inşallah ![]()
asit sağanakları...
evet arkadaşlar!eskişehir eski günlerine dönebilir!herşey bizim elimizde...
burdan tartışarak çözemeyiz buluşmalı ve karşılıklı konuşarak çözebilirizz..bakın örnek punkçılar hep sokakta..kendilerini belli ettiler ve tahtta onlar var..eskiden bölemiydii.. ![]()
asit sağanakları...
.
ii güzel de nedir amaçlanan..bişeyler yapılmalı,ama ne..bu biraz daha açılsa ii olmazmı..geçten gelio,algılama zorlaşıo bende idare edin..selamlar..
ruhum sonsuz renksizlikle ortulu varolmanin ozelligi ile...muzik konussun...curuk ruhumu korusun ki yenileneyim..
bunlar gerçekten ayrıntılı,üstünde fikir alışverişi yapılması gereken konular bence...mutlaka herkesin bi çözüm önerisi vardır kendince...
esk.de okumak iimi kötü mü ![]()
işte dediğim gibi renksiz..burdan tartışarak olmaz çünkü tecrübeliyim yazışarak olmuyo..karşılıklı oturup bu işi bi eyleme yada somut bişeye dönüştürmek gerekio bence...
bu arada bizde seni seviyoruz fight clubcımm... ![]()
asit sağanakları...
esk.de okumak iimi kötü mü
ii de,şu boş adamlardan kurtulabilirsek!ya da onları doldurabilirsek...
ahanda bende geldim..forumlara bakma alıskanlıgım pek yok....ölesine gezinirken gördüm.
güzel sanatlardan bi selam ediyorum sizlere..
ertx in gar barda ii etkinliği oluyodu kırmızı değirmende değişmiş....
dedim esk. de müzik dinlencek bi kaç yer oldu sonunda..
yaz okulunda size başarılar arkadaşlar ben ev tasıyıp biran önce gitmek istiyorum çok sıkıldım burdan.
çok pahalı oldu esk.deli olucam.
luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg
Excalibur e.şehir çevresine duyarlı olmayan clubber tipler için ideal ötesi bir mekan eğer cebindede paran varsa hiçbir problem yaşamadan 4 yıldada fakülteni bitirirsin...Yani üniversite bazında sadece i.i.b.f. fakültesi hakkında bilgim oldugundan sadece oradan acıklama yapabilirim yanıltıcı olmak istemem...Eğitim asla düşleme bu fakülte için ama sosyal yönden gerçekten insanı geliştiren olanakları çok fazla...esk.de okumak iimi kötü mü
Yavaş yavaş atağa geçmeye başladı buralara takıldıgına göre sende ya e.şehiri adama cevirelim suraları destege ihtiyaç gün geçtikçe artıyor...
arien seni forumlara daha sık bekliyoruz o zaman!... ![]()
Paran varsa, fazla ortamlara takılmazsan, derslerine calısırsan anca 4 senede biter ![]()
esk. çok pahalı oldu ve olmayada devam ediyor. sapıtık ev sahiplerinin sapıtık ev kiraları.sanki istanbulda bogaza karsı bi ev tutcaz anasını satıyım.öle evler gösteriyolar köpek bağlasan durmaz.
(bu aralaer ev arama gibi bi derdim varda dertliyim ve kızgınım biraz.) ![]()
ha bide gereksiz tramwayı var gereksiz fiyat artısına sebep olan hangi sehirde öğrenci 1 milyon..çok büyük bi şehirdeyiz ya..
havalar hep güzel olsada hep bisikleti kullanabilsem keşke daha kısa zamanda ulaşyorum istediğim yere.
ilk geldigimde ne ucuzdu ya süperdi 5 sene önce. ![]()
luis royo
http://www.cs.virginia.edu/~dbi9m/fantasy/dreamweavers/royo/women/01/pWomen01.jpg
be o hep anlatılan ilk senelerin gazına gelerek geldim zaten buraya ve sonuç hüsran!dediğin ev sorunu bende de var,o yüzden sölediklerine aynen katılıyorum.ama galiba bu sorunun kısa yollu bi çözümü de yok.daha önce ben de düşünüyodum bişeler ama bi arkadaşımın ileri sürdüğü "mülk sahibini protesto etmek bi işe yaramaz!" fikri mantıklı gelmeye başladı artık!çünkü adam keyfine bakıyo,sen istediğin kadar protesto et...
ama daha önceden de sölemiştim,en azından ortam için bişeler yapılabilir bence.Fight_Club'ın da dediği gibi desteğe ihtiyaç var...
bendeburdayım
what a fucking world