Forum
şimdi öncelikle gelelim rock kulübüne...
buldunuzda bunuyonuz dicem ama sizde haklısınız... yazılanları okuyunca ister istemez draconian' hak verdim. rock kulubunu değiştirecek olanlar insanlar ayrı bir metal kulubu kursanız ne olacak sorarım? bir kere o kulubun oluşması seneler alıcak. yeterli üye vs. derken bir bakmışsın okul bitmiş ama ortada ne fol nede yumurta. bu aşamada kiteleyi toparlamayı düşünen arkadaşım bence eğer kitleyi toparlayabiliyorsan toplayıp rock kulubune girin. orayı değiştirmek için uğraşın ama buda zaman alıcak tabiki. yinede bence mantıklı olan bu. eskişehire 2 senedir gelir giderim ortamları (2 sene önceki ve şimdi) karşılaştırınca kitlenin tam anlamıyla katliama uradığını düşünüyorum. hani derler ya nerde o eski günler diye aynen öyle işte...
erdem sana gelince eskişehire bir süre gelmeyi düşünmüyorum ama gelirsem tekrar bi grup toplamayı kesinleştirdiğimde gelirim ki draconian bu konuda fikirlerimi biliyor. ayrıntı istersen msn'de konuşabiliriz. bu arada seninle trende karşılaşmıştık hatırlamıyor musun?
[email protected]
ben de 3 sene öncesine kadar esk de okuyodum o zamanlarda iyi bi kitle vardı ama icraat yoktu önümüzdeki sene esk deyim (af saolsun) bakalım ne görecez
bu arada bence rock kulübüne kitlesel bi hareketle girip içerdekilere tekmeyi basalım metal kulübü olsun ![]()
ERT klübü bence bu atılımı gerçekleştirecek göreceksiniz...ERT DSayanışma içersinde ilerliyor eğer merak edeniniz var ise...
www.ertx.com
Ne oldu yaa bu forumda insanlar susmuş...
Arkadaşlar Eskişehirde Konservatuar var oké! Siteden bi bilgi alamadım tam açıklayıcı Ankara dayım ben ama şimdi öss muhabbeti falan baya yogunum bi konu hakkında bilgi werebilen olursa sevinirim
Yani puan ı , ne zaman kayıtları vb...Birde bölüm şan olacak oké! Şimdiden teşekkürler.
Eskişehir konservatuar hakkında aradığım bilgiyi buldum ! Oké.
cerebral trubulency konserine gelmeyen olursa döverim.
ulen gene en kalabalık anadolu helal
Anadolu bu yaa boru mu?
yaz okuluna gelecem müsait misiniz?
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
gel gel.biz burdayız
................
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
bn daha lise hazırlıı bitirdm ama anadoluda uçakla ilgili bişi okumak istiorm (bok kaznırım bn bu kafayla ya nese)
to grope about in the white dark
selamlar,eskişehirdenim bende..geç oldu galiba ama şu senfonik metal grubu olayını merak ettim..
ruhum sonsuz renksizlikle ortulu varolmanin ozelligi ile...muzik konussun...curuk ruhumu korusun ki yenileneyim..
bu arada ertx.coma beklioz dediği gibi fight clubın..
ruhum sonsuz renksizlikle ortulu varolmanin ozelligi ile...muzik konussun...curuk ruhumu korusun ki yenileneyim..
bu arada ertx e beklioz dediği gibi fight clubın
..abi bi olaylar dönmüş sitede nedir yaf..ne zamandır girmiodumda..